گروه بورس- توسعه معادن روی درآمد هر سهم سال مالی ۸۷ را تعدیل کرد.

براساس اطلاعیه سرپرست نظارت بر ناشران اوراق‌بهادار، «کروی» در آخرین پیش‌بینی خود در خصوص درآمد هر سهم که به بازار منعکس نشد، درآمد مزبور را مبلغ ۲۷۱ریال پیش‌بینی کرده بود. این شرکت دلایل تعدیل را که منجر شد به رقم ۲۶۵ریال کاهش یابد، اعلام نکرده است.

«کروی» در دوره سه ماه منتهی به فصل بهار توانست مبلغ ۴۰ریال سود به ازای هر سهم کنار بگذارد. از این رو معادل ۱۵درصد از پیش‌بینی سالانه را نسبت به بودجه پوشش داد. معادن روی از سرمایه‌گذاری‌های خود در فصل بهار بیش از ۴۱میلیارد و ۸۳میلیون ریال درآمد کسب کرد.

پیش‌بینی سود حاصل از سرمایه‌گذاری برای سال مالی ۸۷ برابر ۹/۱۹۵میلیارد ریال است.

این شرکت پیش‌بینی درآمد (هزینه)های متفرقه سال مالی ۸۷ را مبلغ ۸۷میلیارد و ۶۴۱میلیون ریال اعلام کرده است که به ازای هر سهم معادل ۱۰۰ریال و معادل ۳۸درصد سود خالص شرکت است. این درآمد به طور عمده شامل سود فروش زمین ایران خمسه واقع در زنجان است.

همچنین در حالی که خالص درآمد (هزینه)های عملیاتی شرکت در سال ۸۷ نسبت به ۸۶ با افزایش روبه‌رو است، این رقم برابر با ۷۹میلیارد و ۱۲۶میلیون ریال (به ازای هر سهم ۹۰ریال و معادل ۳۰درصد از کل پیش‌بینی سود سال مالی ۸۶) است و از فروش دارایی ثابت نشات می‌گیرد.

مطابق این اطلاعات پیش‌بینی عملکرد سال مالی ۸۷ در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی قبل به ترتیب سود حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها ۲۰درصد کاهش، سود حاصل از فروش سرمایه‌گذاری‌ها ۱۵۷درصد افزایش، سود عملیاتی ۶درصد کاهش و سود پس از کسر مالیات ۱۲درصد کاهش نشان می‌دهد.

این شرکت اعلام کرده است که هیات‌مدیره تصمیم دارد تقسیم ۸۰درصد حداقل سود قابل تقسیم براساس سود و زیان تلفیقی یا صورت سود و زیان شرکت اصلی را به عنوان سود تقسیمی به مجمع عمومی عادی سالانه پیشنهاد کند.

شرکت «کروی» پیش‌بینی درآمد هر سهم تلفیقی سال مالی ۸۷ را مبلغ ۱۰۵ریال به ازای هر سهم اعلام کرده است. این در حالی است که در سال مالی قبل درآمد هر سهم تلفیقی «کروی» معادل ۴۸۳ریال پیش‌بینی شده بود که مبلغ ۲۴۳ریال در نهایت محقق شد.

در شرکت اصلی نیز سال گذشته مبلغ ۳۰۲ریال سود به ازای هر سهم به تحقق رسید.

«کروی» پیش‌بینی درآمد هر سهم تلفیقی سال مالی ۸۷ را در تاریخ ۲۴ فروردین‌ماه ۸۷ مبلغ ۲۶۷ریال و در تاریخ ۱۱ شهریورماه ۸۷ مبلغ ۱۷۲ریال (به بازار ارائه نشد) اعلام کرده بود که دلایل تغییر را در اطلاعات ارسالی در تاریخ ۱۱ شهریورماه ۸۷ کاهش نرخ برآوردی هر تن شمش روی از دو هزار و ۳۰۰دلار به یک‌هزار و ۸۵۰دلار، شمش سرب از دو هزار و ۵۰۰دلار به یک‌هزار و ۸۰۰دلار، کاهش نرخ تسعیر ارز و افزایش درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها به دلیل حذف بازیافت بهای تمام شده سرمایه‌گذاری در شرکت ملی صنایع مس ایران و شناسایی سهم از سود سال مالی ۱۳۸۶ آن شرکت اعلام کرده است.

به این ترتیب پیش‌بینی عملکرد تلفیقی «کروی» برای سال مالی ۸۷ در مقایسه با عملکرد واقعی تلفیقی سال مالی قبل به ترتیب فروش ۲۰درصد کاهش، بهای تمام شده کالای فروش رفته ۱۱درصد کاهش، سود عملیاتی ۳۲درصد کاهش و سود ویژه تلفیقی ۵۷درصد کاهش نشان می‌دهد.