«صنعتی کاوه» به تابلوی بورس بازمی‌گردد

فارس - مدیرعامل شرکت صنعتی کاوه از تلاش برای احیای وضعیت این شرکت در بورس اوراق بهادار و بازگشت مجدد به بازار سهام خبر داد.

«حسین موسوی نطنزی» در گفت‌و‌گو با «فارس» اظهار داشت: با برنامه‌های موجود امیدواریم که شرکت صنعتی کاوه دوباره شرایط لازم جهت حضور در بورس را به دست آورد. وی وضعیت حاکم بر صنعت تولید صندوق را به لحاظ وجود اجناس نامرغوب، نامناسب توصیف کرد و گفت: متاسفانه تولید‌کنندگان صندوق به سمت استفاده از مواد اولیه نامرغوب و ارزان پیش می‌روند که این رویه برای آینده صنعت خطر ساز بوده و لازم است تولید کنندگان برای رعایت اصل مشتری مداری از مواد اولیه مناسبی استفاده کنند. موسوی همچنین با اشاره به تولید صندوق ویترینی جواهرفروشی و کالاهای نفیس در این شرکت گفت: این نوع صندوق‌ها قابلیت استفاده در کتابخانه‌ها، بانک‌ها و ... را دارا بوده و با توجه به هوشمند بودن این صندوق‌ها و داشتن امکاناتی چون امکان کنترل روزانه، سیستم قفل مرکزی خودکار و تعریف جداگانه کاربران در حال حاضر از استقبال مناسبی برخوردار است.

وی ارتقای سطح ایمنی صندوق‌های تولیدی را از برنامه‌های مهم این شرکت برشمرد و خاطرنشان کرد: کاربری صندوق‌های نسوز همانند سیستم اطفای حریق است، بنابراین داشتن امنیت بالا از یک سو و استاندارد فنی از سوی دیگر لازمه اصلی تولید این صندوق‌ها به شمار می‌روند و به همین دلیل در شرکت کاوه سعی شده محصولات با ضریب ایمنی بالا برای مشتریان تولید شود.

مدیرعامل شرکت صنعتی کاوه درخصوص برنامه‌های سال آینده این شرکت اظهار داشت: مکانیزه کردن خطوط تولید برای افزایش کیفیت، بالا بردن ضرایب ایمنی محصولات، کاهش بهای تمام شده و استفاده از دانش روز دنیا در تولید محصولات رئوس اصلی و اهداف سال جاری شرکت را تشکیل می‌دهند. موسوی نطنزی ادامه داد: همچنین قصد داریم برای تجهیز خطوط تولید، دستگاه‌های جدید و پیشرفته‌ای را وارد کنیم و سرمایه‌گذاری‌هایی را هم در این زمینه انجام داده‌ایم ولی سرمایه‌گذاری اصلی بر نیروی انسانی مبتکر و خلاق متمرکز است که می‌تواند با ایده‌ها و طرح‌هایی نو شرکت را در مسیر تعالی حرکت دهد. وی افزایش قیمت مواد اولیه را بین ۷۰ تا صد درصد عنوان کرد و گفت: آهن، ‌محصولات فولادی سیمان و برخی اقلام وارداتی سهم عمده‌ای را در بهای تمام‌شده محصولات دارند ولی سعی شده با بهینه کردن روش تولید، بهای تمام‌شده کاهش یابد.

وی در ادامه به سوء‌استفاده برخی شرکت‌ها از نام تجاری کاوه اشاره کرد و گفت: بسیاری از شرکت‌ها از نام کاوه با پسوند و پیشوند استفاده کرده‌اند که هیچ کدام مورد تایید ما نیست و مردم در هنگام خرید باید به نام تجاری کاوه توجه کنند. در این رابطه امور حقوقی شرکت به تازگی فعالیت‌هایی را برای پیشگیری این سوء‌استفاده‌ها از نام کاوه شروع کرده است.

موسوی نطنزی تدوین اولین استانداردهای فنی مربوط به تولید صندوق‌های نسوز را مربوط به شرکت کاوه دانست و گفت: آزمایشگاه استانداردسازی صندوق‌های نسوز در شرکت کاوه به صورت افتخاری امور مربوط به استانداردسازی را برای شرکت‌هایی که قصد تولید صندوق نسوز را دارند، انجام می‌دهد. وی در خاتمه اظهار داشت: با توجه به برنامه‌ها و اهداف تعریف شده، شرکت صنعتی کاوه شرایط حضور مجدد در بورس را به دست خواهد آورد و دوباره به تابلوهای معاملاتی بازار سهام باز خواهد گشت.