91 درصد پیش‌بینی درآمد هر سهم«شیشه و گاز» تحقق یافت
مجمع عمومی عادی سالانه شرکت شیشه و گاز روز سه‌شنبه 18 تیر با حضور بیش از 77درصد سهامداران تشکیل شد.مهندس حسنی به نمایندگی از بنیاد مستضعفان ریاست این مجمع را برعهده گرفت.

مهندس محمدی به همراه خانم فضل‌الهی ناظرین جلسه بودند. همچنین مهندس رضی به دبیری جلسه انتخاب شد.پس از قرائت خلاصه‌ای از گزارش هیات‌مدیره توسط مدیرعامل شرکت و استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، صورت‌های مالی منتهی به پایان اسفند ماه ۸۶ مورد تصویب مجمع قرار گرفت و مبلغ ۸۵ ریال سود به ازای هر سهم میان سهامداران تقسیم شد.
مهندس عبدی، مدیرعامل شرکت شیشه و گاز در گزارش هیات‌مدیره برای سال مالی منتهی به پایان اسفندماه 86 به اضافه شدن یک خط تولید بلور جدید به خط تولید «شوگا» در سال 86 اشاره کرد. وی خاطرنشان کرد که تا قبل از اضافه شدن این خط، 14 دستگاه در خط تولید وجود داشت که در سال 86 یک دستگاه پرس نیز به این خط اضافه شد. وی افزود: از ابتدا تا انتهای سال 86، خط تولید شرکت شیشه و گاز بدون توقف کارکرده و میزان تولید در سال 86 نسبت به سال 85، 28درصد افزایش یافته است. از این‌رو تولید شرکت از 53هزار تن در سال 85 به 68هزار تن در سال 86 رسید.مهندس عبدی افزود: در سال گذشته ما نتوانستیم قیمت شیشه را به علت انبوه عرضه افزایش دهیم، تنها عاملی که باعث شد حاشیه سود «شیشه و گاز» ثابت بماند و شرکت پیشرفت کند، تلاش مستمر و بی‌وقفه کارمندان «شوگا» بود.
مهندس عبدی در ادامه از افزایش ۲۹درصدی فروش شرکت در سال ۸۶ خبر داد که از مبلغ ۱۶ میلیارد تومان در سال ۸۵ به مبلغ ۲۱ میلیارد تومان در سال ۸۶ رسیده است.
مدیرعامل شرکت شیشه و گاز خاطرنشان کرد که استراتژی «شیشه و گاز» در سال 85 کاهش قیمت تمام شده کالا بود که به این استراتژی در سال 86 توسعه و نفوذ در بازار فروش نیز اضافه شده است. وی افزود: در سال پیش به دلیل بازاریابی قوی همکاران، قدری بیش از آنچه تولید کرده بودیم فروش داشتیم و توانستیم در بازار موقعیت خوبی به دست آوریم. به همین دلیل امسال می‌توانیم در کیفیت محصول و انتخاب بهتر مشتریان تمرکز داشته باشیم. مهندس عبدی ادامه داد: در سال قبل به دلیل کمبود نقدینگی، سال پردغدغه‌ای پشت سر گذاشتیم و چون نرخ محصول بوده است فضای بازار هم بسیار رقابتی بوده است، شرکت برای رشد در چنین شرایطی دو راهکار ویژه در پیش گرفت.
نخست اینکه دوره وصول مطالبات خود را از ۱۵۷ روز به ۱۰۹روز کاهش داد و سپس بخشی از تسهیلات بانکی را پرداخت کرد (کاهش میزان وام بانکی از ۶۸۰۰میلیون تومان به ۵۸۰۰میلیون تومان).
کاهش ضایعات
وی افزود: در سال ۸۵ میزان ضایعات شرکت ۴۳درصد بوده است که در سال ۸۶ به ۳۴درصد کاهش یافته است. امید است با تلاش همکاران این میزان به ۳۰درصد کاهش یابد.
تولید و فروش
تولید «شیشه و گاز» در سه ماه اول سال با ۳۰درصد افزایش روبه‌رو بود که در کنار این موضوع، فروش نیز بیش از ۶۳درصد رشد داشت.
سرمایه اصلی شرکت
مهندس عبدی به سرمایه ۷میلیارد و ۴۰۰میلیون تومانی، زمین، مستغلات و... اشاره کرد و در همین حال خاطرنشان کرد که سرمایه اصلی شرکت هیات‌مدیره خبره و آشنا به کار «شیشه و گاز»یعنی رحمت‌الله دلگشایی(رییس هیات مدیره)،محمود فیض(نایب‌رییس‌هیات مدیره)،محمدعلی رنجبری(عضو هیات مدیره) و ایرج عصاره(عضو هیات مدیره) هستند.
وی افزود: امروز شرکت با این ترکیب هیات‌مدیره توانایی راه‌اندازی پروژه شمس‌آباد را دارا است. پروژه‌ای که در سال 76 کلنگ‌خورده و در سال 79 متوقف شده و در انتهای سال 86 با مصوبه‌ ابلاغی، شرکت تصمیم گرفت با دو منبع تامین مالی (تبدیل دارایی از طریق زمین و مساعدت از بانک‌ها) پروژه را راه‌اندازی کند. در حال حاضر در مرحله تهیه ماشین‌آلات این پروژه هستیم. مدیرعامل «شوگا» در ادامه افزود: پروژه شمس‌آباد با ایجاد کوره 150تنی و دو خط تولید، تهیه شیشه سبک را مد نظر دارد. مهندس عبدی از 91درصد پوشش سود در سال 86 خبر داد. و در نهایت تحقق سود عملیاتی شرکت در سال 86 به میزان 188ریال را یکی دیگر از موفقیت‌های شیشه و گاز اعلام کرد.