گروه بنگاه‌ها- مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی آخرین وضعیت این شرکت را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی، محمدرضا حیدری خرید سهم‌های خرد بانک ملی به ارزش حدود ۵۰۰ میلیارد تومان، تقویت شرکت سرمایه‌گذاری توسعه صنایع سیمان (سیدکو) به‌عنوان هلدینگ سیمانی و ساماندهی سهام شرکت‌های سیمانی عضو گروه، خرید هشت درصد سهام طلایی و مدیریتی شرکت هلدینگ گروه توسعه صنایع بهشهر از شرکت خوارزمی که موجب در اختیار گرفتن چهار عضو هیات مدیره از هفت عضو و مدیریت غالب در مجموعه شرکت‌های عضو این گروه شده را از جمله فعالیت‌های شرکت دانست که به رشد سودآوری شرکت انجامیده است. رییس جدید هیات مدیره کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران با بیان اینکه شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف، افزایش بازده و مدیریت ریسک، چابک‌سازی و بهبود رویه‌های کار در بستر ساختار شرکت‌ها، ارزیابی اقدامات گذشته و اجرای عاجل استراتژی‌های جدید و موفق از جمله برنامه‌های جدید این کانون است، گفت: ما به رشد درآمد و سود اعضا و پایداری سود از طریق متوازن‌سازی و توسعه سبد کسب و کار، متنوع‌سازی روش‌های تامین مالی و سرمایه‌گذاری افزایش سهم دوام سودآوری بالاتر از سود انتظاری و تبدیل سهام شرکت به جذاب‌ترین سهام ارتقای دانش و توان مدیران و کارکنان و پرورش مدیران آینده، حضور هوشمندانه در بازار سرمایه، توسعه مدیریت برندها افزایش هماهنگی و همفکری بین شرکت‌های عضو و رشد بهره‌وری به عنوان اهداف کلان کانون فکر می‌کنیم.

وی افزود: در سال تولید ملی باید موانع تولید را حذف کرد و با افزودن میزان نقدینگی واحدهای صنعتی به پویا تر شدن آنها کمک کرد.

به گفته وی، تمرکز بر تولید کیفی و صادراتی موجب می‌شود، علاوه بر پوشش بازار داخلی در بازارهای خارجی و هدف هم حرفی برای گفتن داشته باشیم و در این بین حمایت جدی دولت از سرمایه‌گذاران داخلی و بخش خصوصی ضروری است. حیدری با اشاره به رشد مناسب سود سهام صنایع بورسی در سال گذشته افزود: بخش قابل توجهی از رشد تولید ملی توسط شرکت‌های بزرگ و قدرتمند بازار سرمایه صورت می‌گیرد و این شرکت‌ها می‌توانند موتور تولید ملی را با قدرت بیشتری به حرکت درآورند.

گفتنی است شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی درآمد هر سهم در سال مالی منتهی به اسفند امسال را با سرمایه ۳ هزار و ۲۲۰ میلیارد ریالی مبلغ ۴۹۲ ریال پیش‌بینی کرده است. همچنین سود پیش‌بینی شده «وبانک» در سال ۹۰ مبلغ ۵۰۹ ریال بود.