گزارش ویژه
قدردانی سهامداران «نورد و لوله اهواز» از هیات مدیره و مدیرعامل شرکت به خاطر کاهش زیان سنواتی - ۱ اسفند ۸۶
به گزارش خبرنگار ما، ریاست این جلسه بر عهده احمد احمدی بود و آقایان فروغی و محمدعلی محجوبی هم ناظران جلسه بودند، ضمن اینکه مهندس عباس نگارستانی، مدیرعامل شرکت نیز منشی هیاترییسه مجمع بود.
بنابراین گزارش، در مجمع «فاهواز» سهامداران به اتفاق آرا سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، شرکت ملی فولاد ایران، فولاد خوزستان، صندوق بازنشستگی کشوری و محمدعلی محجوبی را به عنوان اعضای هیاتمدیره شرکت برگزیدند.
به گزارش خبرنگار ما، ریاست این جلسه بر عهده احمد احمدی بود و آقایان فروغی و محمدعلی محجوبی هم ناظران جلسه بودند، ضمن اینکه مهندس عباس نگارستانی، مدیرعامل شرکت نیز منشی هیاترییسه مجمع بود.
بنابراین گزارش، در مجمع «فاهواز» سهامداران به اتفاق آرا سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، شرکت ملی فولاد ایران، فولاد خوزستان، صندوق بازنشستگی کشوری و محمدعلی محجوبی را به عنوان اعضای هیاتمدیره شرکت برگزیدند.
در این جلسه که با استقبال سهامداران مواجه شده بود، مهندس نگارستانی که حدود ۱۰ماه از ورودش به نورد و لوله اهواز میگذرد، از کاهش قابل توجه زیان انباشته این شرکت خبر داد.
وی افزود: زیان سههزار و 200ریالی به ازای هر سهم «فاهواز» با صرفهجوییهای انجام شده و افزایش تولید و کنترل و تنظیم بازار فروش، هماکنون به 575ریال رسیده است که حکایت از کاهش بالغ بر 35میلیارد تومانی زیان شرکت دارد.
وی همچنین با بیان این که تولید «فاهواز» در سال ۸۶ نسبت به سال گذشته بیسابقه بوده است، گفت: با تامین مناسب مواد اولیه، این شرکت برای تولید خود با هیچ مشکلی مواجه نیست.وی در زمینه کاهش هزینههای نیروی انسانی شرکت گفت: در مدت ذکر شده بالغ بر یکمیلیارد تومان از هزینههای پرسنلی شرکت کاسته شده است. در پایان برگزاری این مجمع، صاحبان سهام شرکت از هیاتمدیره و مدیرعامل نورد و لوله اهواز به دلیل کاهش قابل توجه زیان سنواتی این شرکت و روند مثبت فعالیت آن تشکر و قدردانی کردند.
خلاصه عملکرد سه ماهه دوم و سوم سال جاری هیاتمدیره
۱ - بیشک اصلیترین هدف شرکت افزایش تولید و استفاده کامل از ظرفیت عملی تولید با حداکثر توان تولید است، در این خصوص هیاتمدیره جدید در جهت تحقق این هدف با برنامهریزی صحیح برای تامین مواد اولیه که در سنوات قبل مهمترین مشکل شرکت بوده است، توانست در نه ماهه سالجاری مقدار ۲۲۹۸۸۹ تن کلاف تولید کند که در مقایسه با ۹ ماهه سال ۱۳۸۵ که مقدار تولید ۱۶۸۴۸۱ تن بوده است، بیش از ۳۶درصد رشد داشته باشد.) در همین راستا و براساس بودجه سالانه پیشبینی شد که تا پایان سال ۳۴۰۰۰۰ تن کلاف تولید شود که در صورت تحقق این امر در مقایسه با تولید سال قبل به میزان ۲۲۴۴۰۳تن، بیش از ۵۰درصد رشد را نشان میدهد.
2 - با توجه به اینکه شرکت از سالهای 1382 به بعد همیشه دارای زیان بوده، به طوری که هر ساله میلیاردها ریال به زیان انباشته شرکت که بخش اعظم آن ناشی از زیان ناویژه و عملیاتی است، افزوده شده است، در دوره کوتاه مدیریت فعلی، با تغییر ترکیب تولید، انعقاد قراردادهای کارمزدی (لازم به ذکر است که تولید کلاف کارمزدی از مقدار 23182 تن در سال 1385 به مقدار 107352 تن در نه ماهه سال 86 افزایش داشته است. همچنین متوسط نرخ فروش کلاف کارمزدی در سال 1385 که مبلغ 400ریال بوده است به مبلغ 700ریال در سال 1386 افزایش یافته است)، حذف واسطه فروش، فروش کلافهای غیرکارمزدی به قیمت مناسب، کاهش هزینههای تولید و... توانسته به سود ناویژه و سود عملیاتی دست پیدا کند، این عمل در سنوات قبل امرینشدنی تلقی شده است.
در ذیل جدول سود و زیان ۹ ماهه سال ۱۳۸۶ و مقایسه آن با سال مالی ۱۳۸۵ و ۹ ماهه سال مذکور نشان داده شده است.
سود ناویژه شرکت در 9 ماه سال 86 به مبلغ 45866میلیون ریال در مقایسه با زیان ناویژه 9 ماه سال 1385 به مبلغ 56563میلیون ریال بیش از 200درصد رشد سودآوری را نشان میدهد، همچنین سود عملیاتی 9 ماه منتهی به 30 آذر ماه 1386 به مبلغ 13406میلیون ریال در مقایسه با زیان 9 ماه منتهی به 30 آذر ماه 1385 به مبلغ 1140503میلیون ریال مبلغ 127909میلیون ریال افزایش سودآوری را نشان میدهد.
لازم به توضیح است زیان خالص شرکت در ۹ ماه سال ۱۳۸۶ تماما مربوط به هزینه بهره تسهیلات مالی دریافتی و اعتبارات اسنادی سنوات قبل میباشد.امید است در سایه الطاف خداوندی و همکاری دولت محترم و کمک و استعانت سهامداران عمده شرکت و تلاش و برنامهریزی مدیریت جدید شرکت مشکل اصلی و فعلی شرکت (بازپرداخت اصل و فرع تسهیلات مالی دریافتی) حل و هر آنچه که حق سهامداران نورد و لوله که همانا رسیدن به سود خالص است، محقق گردد.
3 - از جمله اقدامات دیگر صورت گرفته توسط هیاتمدیره جدید در دوره مدیریت 6 ماه افزایش روزهای کاری از 235 روز در سال 1385 به 204 روز در 9 ماه (پیشبینی سال 1386، 281 روز میباشد) که به دنبال کاهش توقفات روزهای تولید محقق گردیده است، کاهش تعداد نفرات و هزینه حقالزحمه پیمانکاران در سال 1386 نسبت به سال 1385 به ترتیب از 250 نفر به 88 نفر و از 23981میلیون ریال به 523میلیون ریال، کاهش هزینههای پرسنلی مازاد، پرداخت پاداش افزایش تولید به کارکنان و افزایش سرمایه در گردش شرکت نسبت به سال 1385 و ... بوده است.
ارسال نظر