گروه بنگاه‌ها: مدیرعامل بانک ملت در سفر به استان قم با جمعی از علما و مراجع تقلید کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.


به گزارش روابط عمومی بانک ملت، علی رستگار در این سفر که محمد بیگدلی، رئیس هیات‌مدیره، رشید خضری مدیر روابط عمومی، محسن مقدسی رئیس اداره کل حراست و دو تن از مشاوران مدیرعامل بانک ملت وی را همراهی می‌کردند، با آیت‌الله العظمی نوری همدانی مرجع تقلید، آیت‌الله سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) و امام جمعه قم، آیت‌الله حسینی بوشهری مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور، آیت‌الله العظمی علوی گرگانی مرجع تقلید، آیت‌الله سیدجواد شهرستانی نماینده آیت‌الله العظمی سیستانی و آیت‌الله العظمی سبحانی مرجع تقلید کشورمان دیدار کرد. آیت‌الله العظمی نوری همدانی از مراجع تقلید کشور در دیدار با مدیران ارشد بانک ملت، خدمات‌دهی به مردم را در بخش اقتصادی کشور، توفیقی برای مدیران بانک خواند و اظهار کرد: بر اساس تاکید بزرگان، بانک‌ها باید رسیدگی به نیازمندان و مستضعفان را در دستور کار خود قرار دهند. وی ادامه داد: الحمدلله بانک ملت امکانات زیادی دارد و خدمات زیادی به مردم ارائه می‌کند ولی مردم باید بدانند که این بانک چه کارهایی را در بخش‌های مختلف انجام داده است. باید بدانند که بانک ملت برای ایجاد اشتغال پیشقدم شده یا در بخش کشاورزی یا تولید اقدامات وسیعی را انجام داده است. اگر این موارد اطلاع‌رسانی شود بقیه بانک‌ها نیز به ورود به این عرصه‌ها مشتاق خواهند شد.


آیت‌الله سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) و امام جمعه قم هم در دیداری جداگانه، از اقدامات بانک ملت در بخش‌های مختلف قدردانی و اظهار کرد: بانک ملت از دستگاه‌های اقتصادی مهم و با ارزش کشور است که باید برای رسیدن به قله تمام تلاش خود را به کار بگیرد و در حد توان خود برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، کمک کند. وی از مدیران بانک ملت خواست تا اهداف و راهبردها و بایدها و نبایدهای فعالیت‌های خود را برای مردم تبیین کنند. آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری، مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور نیز در دیدار با مدیران بانک ملت با بیان این نکته که مجموعه بانک ملت بر اساس گزارش‌های ارائه شده، بهترین ارائه خدمات را داشته است، گفت: رویکرد بانک ملت در حمایت از سرمایه‌گذاری‌ها و به حرکت درآوردن چرخ‌های اقتصاد کشور، قابل ستایش است. وی بانک را دارای امتیازات بالا و در عین حال نقشی حساس در اقتصاد کشور دانست و یادآور شد: سپرده‌های نظام بانکی ذخیره‌ای برای کشور است که نحوه استفاده از این منابع و رویکرد مدیران ارشد بانک‌ها در این زمینه از اهمیت زیادی برخوردار است. آیت‌الله العظمی علوی گرگانی از مراجع تقلید هم با قدردانی از عملکرد مثبت بانک ملت اظهار امیدواری کرد که این موفقیت‌ها در آینده نیز تداوم داشته باشد. وی با تاکید بر این نکته که خداوند سرمایه را در اختیار بانک‌ها قرار می‌دهد تا به بهترین شکل از آن استفاده کنند، خاطرنشان کرد: هدف اصلی از شکل‌گیری بانک‌ها، تسهیل امور بندگان خدا است و مدیران بانک‌ها باید تلاش کنند تا فرآیندهای ارائه خدمات به مردم را تسهیل و ساده‌سازی کنند.


آیت‌الله شهرستانی نماینده آیت‌الله العظمی سیستانی نیز در دیدار با مدیران بانک ملت با تاکید بر این نکته که ما پتانسیل و ابزار زیادی داریم ولی از آن خوب استفاده نکرده‌ایم، گفت: هر قدمی که برای ارائه خدمت به مستضعفان و مستمندان انجام می‌دهید ضمن اینکه توشه آخرت شما می‌شود آثار مثبت آن را در دنیا نیز خواهید دید. آیت‌الله العظمی جعفر سبحانی دیگر مرجع تقلید کشورمان نیز در دیداری جداگانه، عملکرد بانک ملت را بر اساس گزارش‌ها و آمار اعلام شده، قابل ستایش و قدردانی خواند و اظهار کرد: اقدامات انجام شده در این بانک بسیار خوب بوده است و خوشا به حال کسی که مسوولیتی را بپذیرد و به نحو احسن به آن عمل کند. وی تاکید کرد: بانک امین مال و سپرده مردم است؛ بنابراین نباید به راحتی به همه افراد وام یا دسته چک داده شود زیرا اعطای بی محابای وام و دسته چک، مشکلات متعدد زیادی را در پی خواهد داشت که از جمله آنها افزایش زندانیان چک و سفته خواهد بود. این مرجع تقلید با تاکید بر این نکته که بانک‌ها باید در عقود شرعی در سود و زیان شریک باشند، خطاب به مدیران ارشد بانک ملت اظهار کرد: خدمات شما به‌ویژه در بحث اشتغال‌زایی و خدمات به مناطق محروم صدقه جاریه است و شما به این وسیله، ایمان و اخلاق مردم را تثبیت می‌کنید.