گروه بنگاه‌ها: مجمع عمومی عادی سالانه بانک کشاورزی روز سه شنبه ۱۷ شهریورماه با هدف رسیدگی به صورت‌های مالی سال۹۳ این بانک در محل سالن شهید اکبری ساختمان مرکزی بانک کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، این نشست با حضور دکتر علی طیب‌نیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی، مهندس محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی، دکتر ولی‌الله سیف، رئیس‌کل بانک مرکزی، دکتر محمد پاریزی معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی، سید حمید پورمحمدی معاون امور توسعه تولیدی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، دکتر عبدالمهدی بخشنده معاون امور برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، معاونان و نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت راه و شهرسازی، نمایندگان سازمان حسابرسی کل کشور و اعضای هیات‌مدیره، مدیران امور و روسای ادارات بانک کشاورزی برگزار شد. در این جلسه رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی به ارائه گزارش عملکرد بانک کشاورزی در سال ۹۳ پرداخت و کارکرد بانک کشاورزی را در اکثر شاخص‌های عملکردی صعودی گزارش کرد. شهیدزاده نتایجی چون بهبود ضریب خود اتکایی و نسبت کفایت سرمایه، کاهش تسهیلات دریافتی از بانک مرکزی، افزایش فعالیت شبکه ارزی، افزایش سهم بانک از بازار سپرده‌های سیستم بانکی، افزایش ۶۰ هزار میلیارد ریالی در بخش تجهیز منابع، صفر کردن بدهی به بانک مرکزی، جذب منابع صندوق توسعه ملی، ارتقای شاخص بهره‌وری نیروی انسانی و موفقیت‌های این بانک در زمینه IT و Core Banking را بخشی از موفقیت‌های بانک کشاورزی در سال ۹۳ دانست. وی در ادامه گزارش خود به خدمات ویژه بانک کشاورزی برای کشاورزان در زمینه سهولت پرداخت تسهیلات اشاره کرد و گفت: براساس گزارش بانک مرکزی، ۸/ ۹۸ درصد تسهیلات پرداختی بانک کشاورزی در جایگاه تعیین شده و در مصارف واقعی هزینه شده است و این بانک مقام نخست را در این زمینه دارد.

در این جلسه همچنین دکتر علی طیب‌نیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی از تلاش‌های ارزنده مجموعه بانک کشاورزی در راستای بهبود کیفیت این بانک قدردانی کرد و گفت: بانک کشاورزی از دیرباز با اقتصاد مقاومتی آشنا بوده و افزون بر نقش آفرینی در حوزه‌های مختلف اقتصاد کشور،‌ نقشی کلیدی در تامین امنیت غذایی، فقرزدایی و سرمایه‌گذاری بر نیروی انسانی دارد. وی افزود: توسعه در بخش کشاورزی بدون وجود یک نظام مالی کارآمد امکان‌پذیر نیست و این مهم بر عهده بانک کشاورزی است. طیب‌نیا بانک کشاورزی را بانکی تخصصی و توسعه‌ای دانست و گفت: بانک مرکزی باید برای این بانک منابع و خطوط اعتباری ارزان قیمت فراهم کند. وی افزود: در حالی که کسری صندوق بیمه محصولات کشاورزی باید توسط دولت تامین شود، بانک کشاورزی فشار جبران خسارات را تحمل می‌کند. طیب‌نیا در پایان سخنان خود اظهار کرد: چنانچه گشایشی در منابع کشور ایجاد شود باید در سیستم بانکی هزینه شود و افزایش سرمایه بانک‌ها و پرداخت بدهی‌های دولت به بانک‌ها خصوصا بانک کشاورزی باید در اولویت بودجه‌بندی سال آتی قرار گیرد. براساس این گزارش مهندس محمود حجتی در این نشست بازخورد مشاهده شده در بین کشاورزان و اشتیاق این قشر به خدمت‌پذیری از بانک کشاورزی را بیانگر تعهد، حسن خلق و بازدهی مطلوب مجموعه بانک کشاورزی دانست و از آن قدردانی کرد.در این نشست همچنین دکتر ولی‌الله سیف، رئیس‌کل بانک مرکزی با بیان اینکه عملکرد مجموعه بانک کشاورزی همواره مورد توجه بانک مرکزی بوده است، عملکرد مثبت این بانک را شایسته قدردانی دانست و بر لزوم تعامل و همکاری سیستم بانکی در پیشبرد اهداف نظام و توسعه اقتصادی کشور تاکید کرد.