واحد مطالعات بازار «دنیای اقتصاد» منتشر کرد
اقتصاد پسا تحریم
واحد مطالعات بازار «دنیای اقتصاد» به تازگی بولتن تحلیلی جامعی را با عنوان «اقتصاد پساتحریم» تهیه و منتشر کرده است. در این بولتن علاوه بر پیشبینی و تحلیل اقتصاد ایران و همچنین بازارهای مسکن، سهام، ارز و طلا در دوره پساتحریم، گزارش ویژه اکونومیست از اقتصاد ایران پس از رفع تحریمها نیز بهطور کامل پوشش داده شده و صحت پیشبینیها و همچنین تحلیلهای آن توسط کارشناسان واحد مطالعات بازار «دنیای اقتصاد» مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
در بخش اول از این بولتن که میتوان از آن به عنوان کتابچه راهنمای اقتصاد ایران در دوره پساتحریم یاد کرد، چشمانداز سیاسی و اقتصادی ایران در سالهای ۲۰۱۹-۲۰۱۵ ترسیم شده و روند متغیرهای مهم اقتصاد ایران در این دوره مورد بررسی قرار گرفته است.واحد مطالعات بازار «دنیای اقتصاد» به تازگی بولتن تحلیلی جامعی را با عنوان «اقتصاد پساتحریم» تهیه و منتشر کرده است. در این بولتن علاوه بر پیشبینی و تحلیل اقتصاد ایران و همچنین بازارهای مسکن، سهام، ارز و طلا در دوره پساتحریم، گزارش ویژه اکونومیست از اقتصاد ایران پس از رفع تحریمها نیز بهطور کامل پوشش داده شده و صحت پیشبینیها و همچنین تحلیلهای آن توسط کارشناسان واحد مطالعات بازار «دنیای اقتصاد» مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
در بخش اول از این بولتن که میتوان از آن به عنوان کتابچه راهنمای اقتصاد ایران در دوره پساتحریم یاد کرد، چشمانداز سیاسی و اقتصادی ایران در سالهای 2019-2015 ترسیم شده و روند متغیرهای مهم اقتصاد ایران در این دوره مورد بررسی قرار گرفته است. در بخش دوم این بولتن، آمارهای سالانه، فصلی و ماهانه متغیرهای مهم اقتصاد کلان ازجمله تورم، نرخ ارز، رشد اقتصادی، قیمت نفت، بودجه، تراز تجاری و... بهطور دقیق ارائه شده است و سپس پیشبینی همه این متغیرها تا سال 2019 میلادی ارائه شده است. بدیهی است که ترسیم یک چشمانداز بلندمدت از اقتصاد ایران در کنار تحلیلهای سیاسی در قالب سناریوهای مختلف اطلاعات مفید و منحصربهفردی در اختیار فعالان اقتصادی و صاحبان صنایع قرار میدهد تا به این ترتیب بتوانند روند آتی کسبوکار خود را پیشبینی کنند. این پیشبینیهای بلندمدت در بخشهای سوم و چهارم و با ارائه تحلیل رویدادهای سیاسی و اقتصادی اخیر و تاثیر آن بر پیشبینیهای کوتاهمدت و میانمدت، بستهای از اطلاعات مهم و کارآمد را در اختیار فعالان اقتصادی قرار میدهد تا بدین وسیله قدرت پیشبینی آنها را در افقهای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت تقویت کند. در بخش آخر این بولتن واکنش بازارهای مالی مختلف با سناریوهای هستهای مورد تجزیه و تحلیل دقیق قرار گرفته است. بازار مسکن، بازار سهام، ارز و طلا از جمله بازارهایی هستند که در این بخش به آنها پرداخته شده است. نسخه الکترونیکی این بولتن از روز دوشنبه 18 خرداد 1394 روی خروجی وبسایت فروش واحد مطالعات بازار «دنیای اقتصاد» به آدرس store.dmsu.den.ir قرار گرفته است. خواهشمند است برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این بولتن با شماره تلفن 42710301 تماس بگیرید.
ارسال نظر