گسترش فعالیت مشترک بانک اقتصادنوین وبانک تعاون اسلامی عراق
گروه بنگاهها: در دومین روز برگزاری کنفرانس فرصتهای ویژه اقتصادی و تجاری ایران و عراق در تهران، مدیرعامل بانک اقتصادنوین فرآیند ارائه خدمات بانک «تعاون اسلامی برای سرمایهگذاری» در این کشور را تشریح کرد. به گزارش روابط عمومی بانک اقتصادنوین، حسن معتمدی گفت: بانک اقتصادنوین با درک اهمیت بازار عراق در صادرات غیرنفتی با مشارکت یک بانک کشاورزی و سرمایهگذاران بخش خصوصی عراق در سال ۲۰۰۷ نسبت به راهاندازی بانک «تعاون اسلامی برای سرمایهگذاری» اقدام کرد که این بانک مبادلات بین دو کشور را تسهیل کرده است.
گروه بنگاهها: در دومین روز برگزاری کنفرانس فرصتهای ویژه اقتصادی و تجاری ایران و عراق در تهران، مدیرعامل بانک اقتصادنوین فرآیند ارائه خدمات بانک «تعاون اسلامی برای سرمایهگذاری» در این کشور را تشریح کرد. به گزارش روابط عمومی بانک اقتصادنوین، حسن معتمدی گفت: بانک اقتصادنوین با درک اهمیت بازار عراق در صادرات غیرنفتی با مشارکت یک بانک کشاورزی و سرمایهگذاران بخش خصوصی عراق در سال ۲۰۰۷ نسبت به راهاندازی بانک «تعاون اسلامی برای سرمایهگذاری» اقدام کرد که این بانک مبادلات بین دو کشور را تسهیل کرده است. وی گفت: بانک تعاون اسلامی برای سرمایهگذاری با بهرهمندی از شبکه شعب مناسب، خدمات موردنیاز مشتریان را در کشور عراق تامین میکند. معتمدی با اشاره به اینکه ۱۰ شعبه بانک تعاون اسلامی برای سرمایهگذاری در کشور عراق فعالیت میکنند، گفت: در ایران نیز شعبه میلاد این بانک آماده ارائه خدمت به مشتریان است. ضمن اینکه شعب بانک اقتصادنوین نیز در سراسر کشور بهعنوان بانک کارگزار بانک تعاون اسلامی برای سرمایهگذاری آماده ارائه خدمات به مشتریان هستند. وی گفت: بانک تعاون اسلامی برای سرمایهگذاری آماده ارائه انواع خدمات بانکی به مشتریان در همه سطوح است؛ ضمن اینکه دیگر بانکهای دو کشور نیز میتوانند از خدمات کارگزاری این بانک استفاده کنند. معتمدی اظهار کرد: پیشبینیهای مناسبی برای بانک تعاون اسلامی برای سرمایهگذاری صورت گرفته و این بانک از ظرفیتهای بالقوه خوبی برخوردار است که در صورت توجه نهادهای ذیصلاح به این تواناییها امکان ارتقای کیفی خدمات این بانک بیش از پیش فراهم است. وی همچنین از افزایش سرمایه این بانک خبر داد و گفت: اقدامات اولیه برای افزایش سرمایه تا ۲۵۰ میلیارد دینار بانک تعاون اسلامی برای سرمایهگذاری صورت گرفته و این سرمایه در سال جاری میلادی به ثبت خواهد رسید که با تحقق این مهم خدمات بانک تعاون اسلامی برای سرمایهگذاری بیش از پیش گسترش خواهد یافت.
عاملیت سه طرح بزرگ نفتی از محل منابع صندوق توسعه ملی به بانک ملت واگذار شد
گروه بنگاهها: مدیرعامل بانک ملت گفت: این بانک نسبت به انعقاد قرارداد عاملیت سه طرح بزرگ نفتی با صندوق توسعه ملی اقدام کرد. به گزارش روابط عمومی بانک ملت، محمدرضا ساروخانی افزود: بانک ملت با توجه به توافقات صندوق توسعه ملی و وزارت نفت و همچنین پیشینه و تجربه ای که در همکاری با طرحهای انرژی دارد، عاملیت سه طرح بزرگ را از محل منابع صندوق توسعه ملی برعهده گرفته است. وی درباره این طرحها اظهار کرد: توسعه فازهای ۲۰ تا ۲۴ پارس جنوبی به ارزش ۵ میلیارد دلار یکی از پروژههای در دستور کار بانک ملت است که دو سال از عمر آن میگذرد و قریب ۵۰ درصد از ۵ میلیارد دلار آن تاکنون جذب شده و الباقی با توجه به صورت وضعیتهایی که از سوی شرکت ملی نفت ارائه میشود، از سوی بانک ملت کارسازی و تامین مالی میشود. ساروخانی ادامه داد: این بانک قرارداد دیگری را برای توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی به مبلغ دو میلیارد دلار پس از ۶ ماه مذاکره فشرده با صندوق توسعه ملی و وزارت نفت منعقد کرده است. وی تصریح کرد: این قرارداد در یک ماه اخیر به امضا رسیده و ظرف روزهای آتی مراحل پرداخت آن شروع میشود. مدیرعامل بانک ملت درخصوص دیگر طرح در دست اقدام این بانک نیز افزود: طرح تکمیلی پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس یکی دیگر از طرحهای در دستور کار این بانک است که در گذشته ۶۰۰ میلیون یورو در این طرح از محل صندوق انرژی تامین مالی شده و در ادامه نیز تامین مالی آن از طریق صندوق توسعه ملی ادامه مییابد.وی با بیان اینکه، بانک ملت عاملیت ۸۸۴ میلیون دلار آن را برعهده گرفته و قرارداد آن در شرف امضا است، گفت: از آنجا که پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس از طریق خصوصیسازی به صندوق بازنشستگی نفت و یکی از شرکتهای تابعه سازمان تامین اجتماعی واگذار شده؛ بنابراین در نحوه وثیقهگیری آن مکثی ایجاد شده و هماکنون در مسیر اصلاح وثایق آن هستیم. ساروخانی ادامه داد: مراحل وثیقهگیری این طرح در حال اتمام است و قرارداد آن با تسهیلاتگیرندگان جدید به مرحله نهایی رسیده است.
به همت گروه توسن
دانشنامه پرداخت و بانکداری الکترونیکی منتشر شد
گروه بنگاهها: گروه شرکتهای توسن در چهارمین همایش بانکداری الکترونیکی و نظامهای پرداخت از نخستین «دانشنامه پرداخت و بانکداری الکترونیکی» رونمایی کرد. به گزارش موسسه دیدهبان آی تی، گروه شرکتهای توسن، فعال در عرصه نرمافزارها، سختافزارها و راهکارهای بانکداری الکترونیکی، ضمن حضور در همایش چهارم بانکداری الکترونیکی و نظامهای پرداخت و ارائه کارگاهها و نشستهای تخصصی و ارائه و معرفی محصولات و خدمات خود در نمایشگاه جنبی این همایش از نخستین دانشنامه تخصصی حوزه بانکداری الکترونیکی نیز رونمایی کرد. این کتاب با عنوان «دانشنامه پرداخت و بانکداری الکترونیکی» با حضور مدیران عامل شرکتهای گروه توسن، مهندس علیاکبر نامداری مدیرعامل شرکت توسعه سامانههای نرمافزاری نگین، دکتر محمد مظاهری مدیرعامل شرکت توسن تکنو، مهندس عبدالحمید منصوری، مدیرعامل شرکت مقیاس بزرگ توسن، دکتر روزبه ترابی مدیرعامل شرکت داده کاوان توسن و همچنین مولف کتاب، مهندس وحید صیامی و جمعی از فعالان حوزه بانکداری الکترونیکی در سالن شماره ۱ مرکز همایشهای بینالمللی برج میلاد رونمایی شد. در این مراسم دکتر مظاهری و مهندس منصوری هر یک بهنوعی در سخنان خود این کتاب را گامی در مسیر پالایش زبان تخصصی حوزه بانکداری الکترونیکی از کلمات بیگانه و جایگزینی آن با کلمات فارسی دانستند. وحید صیامی، نویسنده کتاب، نیز با اشاره به این مطلب که گزینش کلمات در بحثهای دانش بنیان نیاز به تامل و دقت در انتخاب واژهها دارد، اظهار کرد: سال گذشته نیز به همت توسن فرهنگ لغتی در این زمینه گردآوری کردیم و حاصل تلاش امسال در این کتاب تشریح و تفصیل این مفاهیم با سعی در پاسداشت زبان فارسی برای معادلسازی اصطلاحات بوده که تعدادی از آنها به دلیل نو بودن هنوز معادلی ندارند و امیدواریم در دورههای بعدی برای این اصطلاحات نظیر VTM نیز معادلی بیابیم. این کتاب به همت شرکت توسعه فنافزار توسن و با موضوع بانکداری اینترنتی، اصطلاحها و تعبیرها در چاپ نخست خود با شمارگان
۳ هزار نسخه به بازار کتاب عرضه شده است.
ارسال نظر