معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی خبر داد
تدوین قانون جدید بیمه شخص ثالث و مالیات بر ارزش افزوده
معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی از بازنگری و تدوین قانون جدید بیمه شخص ثالث و مالیات بر ارزش افزوده در ۶ ماه نخست سال ۹۳ خبر داد. به گزارش «ایسنا»، رحیم مصدق با اعلام این خبر اظهار کرد: با آغاز سال جدید بیمه مرکزی اجرای چند برنامه اساسی و محوری را که جزو اولویتهای مهم صنعت بیمه تلقی میشود، در دستورکار قرار داده است. عضو هیات عامل و معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی افزود: یکی از این برنامهها بازنگری در مقررات و مصوبات قانونی مرتبط با صنعت بیمه بوده که از مهمترین آنها پیگیری اصلاح قانون بیمه شخص ثالث است.
معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی از بازنگری و تدوین قانون جدید بیمه شخص ثالث و مالیات بر ارزش افزوده در 6 ماه نخست سال 93 خبر داد.
به گزارش «ایسنا»، رحیم مصدق با اعلام این خبر اظهار کرد: با آغاز سال جدید بیمه مرکزی اجرای چند برنامه اساسی و محوری را که جزو اولویتهای مهم صنعت بیمه تلقی میشود، در دستورکار قرار داده است. عضو هیات عامل و معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی افزود: یکی از این برنامهها بازنگری در مقررات و مصوبات قانونی مرتبط با صنعت بیمه بوده که از مهمترین آنها پیگیری اصلاح قانون بیمه شخص ثالث است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه مدت اعتبار قانون بیمه شخص ثالث با تصویب مجلس از شهریور سال ۸۷ تا پایان سال ۹۳ تمدید شده بود، مهلت این قانون به اتمام رسیده است، در این فرصت باید قانون جدید با توجه به تجربیات و نتایجی که از اجرای این قانون طی ۶ سال بهدست آمده هر چه سریعتر بازنگری و تدوین شود. مصدق خاطرنشان کرد: بیمه مرکزی نظرات خود را هم بهصورت لایحهای جداگانه به دولت ارائه و هم بهصورت یک طرح از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطرح کرده است که امیدواریم با همکاری دولت و مجلس بتوانیم در ۶ ماه اول سال ۹۳ قانون بیمه شخص ثالث را نهایی کنیم.
وی در ادامه یکی دیگر از قوانینی را که جزو اولویتهای اصلی صنعت بیمه و بیمه مرکزی تلقی میشود، بازنگری در قانون مالیات بر ارزش افزوده اعلام کرد و گفت: اجرای دوره آزمایشی این قانون که مصوب سال ۸۷ است، به اتمام رسیده و باید در سال ۹۳ بازنگری و تدوین شود. معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی با بیان اینکه در قانون فعلی مواردی از جمله خدمات بانکی و خدمات درمانی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف شدهاند، اعلام کرد: متاسفانه خدمات بیمهای که مشابهت زیادی با خدمات بانکی به عنوان یک خدمت مالی داشته یا در بخش بیمههای درمانی یک نوع خدمات درمانی محسوب میشود، از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف نیست که با پیگیریهای صورت گرفته در پی اصلاح و بازنگری این قانون هستیم.
وی افزود: اعتقاد براین است که بیمه یک نوع سرمایهگذاری و پسانداز برای آینده محسوب میشود که برای افراد بیمه شده حکم تضمین و جبران خسارتهای احتمالی را دارد.
ارسال نظر