ردیابی حرکت طلا
روزنامه «دنیای اقتصاد» با همکاری دپارتمان مطالعات و تحلیل اقتصاد جهانی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، چشمانداز حوزه طلای جهانی و شاخص دلار را بررسی کرد. در این گزارش تلاش شد با استفاده از اطلاعات و اخبارهای موجود، روند و جهت حرکت شاخص دلار و طلا در جهان بررسی و تبیین شود. این تحلیل متمرکز بر روند حرکت این دو شاخص در ماه اکتبر بود و «دنیای اقتصاد» در نظر دارد بهصورت ماهانه این نشست را برگزار و به رصد بازار بپردازد. هدف اصلی از برگزاری این دورهها آموزش شرکتکنندگان برای چگونگی تحلیل بازار در فرآیندهای زمانی مختلف است.
روزنامه «دنیای اقتصاد» با همکاری دپارتمان مطالعات و تحلیل اقتصاد جهانی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، چشمانداز حوزه طلای جهانی و شاخص دلار را بررسی کرد. در این گزارش تلاش شد با استفاده از اطلاعات و اخبارهای موجود، روند و جهت حرکت شاخص دلار و طلا در جهان بررسی و تبیین شود. این تحلیل متمرکز بر روند حرکت این دو شاخص در ماه اکتبر بود و «دنیای اقتصاد» در نظر دارد بهصورت ماهانه این نشست را برگزار و به رصد بازار بپردازد. هدف اصلی از برگزاری این دورهها آموزش شرکتکنندگان برای چگونگی تحلیل بازار در فرآیندهای زمانی مختلف است. این دورهها به شرکتکنندگان میآموزد چگونه با استفاده از اطلاعات موجود و رخدادهای پیشرو روند بازار را بررسی و پیشبینی کنند.
برای نمونه با توجه به شرایط موجود در آمریکا و تعطیلی بخشی از دولت و با توجه به بسته شدن قیمت دلار در پایینترین سطح خود نسبت به ارزهای دیگر در ۱۰ ماه گذشته میتوان نتیجه گرفت احساسات بازار گرایش به تمایلات صعودی دارد.
روند حرکتی طلا نیز نشان میدهد با بسته شدن قیمت در محدوده ۱۳۲۸ دلار در ماه سپتامبر تمایل به صعود کمرنگ شده است و با شکست محدوده ۱۲۶۰ دلار برای هر اونس این احساسات قابلتایید است. البته در صورتی که بازار در ماه اکتبر بهدلیل اتفاقات آمریکا دچار تغییر احساس شود و تراکمی قیمتی در محدوده ۱۳۸۶ دلار برای هر اونس شکل بگیرد احتمال دارد سطح قیمتها تا ۱۴۲۳ دلار تقویت شود.
ارسال نظر