مدیرعامل این شرکت خبر داد
افزایش ۱۰۰درصدی EPS و سرمایه بیمه دی
سهم سهامداران در پرتفوی بیمه دی ۵۳ درصد است عکس: سامان دزیانیان
لیلا اکبرپور- مدیرعامل شرکت بیمه دی EPS این شرکت را برای امسال با ۱۰۰ درصد افزایش نسبت به سال گذشته ۳۹ تومان اعلام کرد.
علی فتحعلی روز گذشته در یک نشست مطبوعاتی از ۱۰۰درصد افزایش سرمایه بیمه دی خبر داد و گفت: این افزایش سرمایه در تیرماه
سال ۸۶ و از محل آورده نقدی صورت میگیرد و از ۲۰میلیارد تومان به ۴۰میلیارد تومان میرسد.
او دلیل عمده این افزایش سرمایه ۱۰۰درصدی را بالا بردن ظرفیت نگهداری بیمه دی برای پذیرش ریسکهای بیشتر عنوان کرد و گفت: بحث توزیع درست ریسک حضور یک آکچوئر مجرب در بیمه دی از ویژگیهای خاص این شرکت است. او ترکیب پرتفوی بیمه دی را ۱۵درصد باربری، ۹درصد آتشسوزی، ۲۴درصد خودرو، ۳۶درصد درمان گروهی، ۸درصد عمر و حادثه گروهی، ۵درصد مسوولیت و ۳درصد مهندسی برشمرد و خاطرنشان کرد: تولید حق بیمه این شرکت در ۱۰ماه اول امسال به ۹۰میلیارد ریال رسید.
مدیرعامل بیمه دی با بیان اینکه این شرکت در سال ۸۴، معادل ۲هزار فقره بیمهنامه صادر کرده بود اظهار داشت: تعداد بیمهنامهها با بیش از ۷برابر افزایش در ۱۰ماه اول امسال به ۱۵هزار فقره رسید.
فتحعلی یادآور شد: از آنجا که اکثر قراردادهای بیمهای در ۳ماه پایانی سال تمدید میشوند، حجم پرتفوی در پایان سال ۸۵ رشد قابل ملاحظهای خواهد داشت.وی ضریب خسارت کلی در بیمه دی را ۳۸/۳۸درصد اعلام کرد و یادآور شد: ضریب خسارت رشته آتشسوزی ۴۰درصد، باربری ۳۱درصد، بدنه خودرو ۱۹درصد، حوادث ۲۳درصد، حوادث سرنشین ۲۱۵درصد، درمان گروهی ۵۶درصد، زندگی ۶۹ درصد، شخص ثالث ۴درصد و مسوولیت ۹درصد است.
فتحعلی در خصوص پرتفوی بیمه دی متذکر شد: سهم سهامداران در حجم پرتفوی این شرکت ۵۳درصد و سهم غیر سهامداران ۴۷درصد است و حق بیمه لاوصولی نداشته و حق بیمههای سهامداران در شروع قرارداد پرداخت میشود.
مدیرعامل بیمه دی با یادآوری حادثه آتشسوزی در شرکت داروگر (کف) در ماه گذشته گفت: این شرکت تحت پوشش بیمه دی قرارداشت و معادل ۸میلیارد ریال برآورد خسارت شد.
فتحعلی ادامه داد: بیمه دی ۵/۶درصد ریسک مذکور را پذیرفته بود و ۴۲درصد آن را به صورت ۱۴درصدی میان شرکتهای بیمه ایران، آسیا و البرز تقسیم کرده بود، همچنین بیمه دانا ۵/۶درصد و بیمه مرکزی علاوهبر سهم ۲۵درصدی اتکایی اجباری حدود ۳۹درصد ریسک فوق را پذیرفته بودند. وی درخصوص توسعه فعالیتهای بیمه دی گفت: این شرکت اکنون دارای ۲۴شعبه در سایر استانها است و هر شعبه دارای ۴نفر پرسنل متخصص در امر فنی، بازاریاب، مالی و IT میباشد، که در استان نیروی انسانی محلی بوده و از همان استان جذب بیمه دی شدهاند. به گفته مدیرعامل بیمه دی این شرکت دارای ۱۸۰نفر پرسنل در تهران و شهرستانها است که ۷۰درصد آنها دارای مدرک تحصیلی بالاتر از کارشناسی ارشد هستند. فتحعلی درخصوص رتبهبندی شرکتهای بیمه توسط بیمه مرکزی ایران گفت: بیمه دی میان شرکتهای بیمهخصوصی از نظر کارآیی در بازار سرمایه و کارآیی عملیاتی رتبه اول و از نظر توانایی ایفای تعهدات دارای رتبه دوم است که با توجه به فعالیت یکسال و ۱۰ماهه این شرکت جایگاه خوبی است. او ادامه داد: این شاخصها مربوط به فعالیت سال ۸۴ شرکتها بود و آمار ۸۵ در آن لحاظ نشده است، چنانچه آمار ۸۵ محاسبه میشد قطعا بیمه دی در جایگاه بهتری قرار داشت.
فتحعلی با بیان اینکه در بخشخصوصی باید کمتر صحبت کرد و بیشتر عمل کرد گفت: بیمه دی تا ۵سال آینده بهترین شرکت بیمهای خواهد بود و بهترین سرویس را به بیمهگذارانش ارائه خواهد کرد. وی درخصوص رشته درمان در این شرکت گفت:بیمه دی طی انعقاد قراردادی با ۲۸۶بیمارستان در سراسر کشور بهترین سرویسدهی را در بخش درمان به بیمهگذاران خود ادامه میدهد.
مدیرعامل بیمه دی درخصوص رقابت در بازار بیمه نیز گفت: آزادسازی نرخ و شرایط باید زمانی صورت گیرد که صنعت بیمه خود را پیدا کند. امروز رقابت در صنعت بیمه بر پایه نرخ است در حالی که رقابت اصولی باید مبتنی بر سرویسدهی مطلوب به بیمهگذار باشد. فتحعلی در پاسخ به پرسشی مبنی بر توسعه بیمههای عمر و پسانداز گفت: با توسعه بیمههای عمر متصل به پسانداز مخالفم. او خاطرنشان کرد: بیمه عمر رابطه مستقیم با شاخصهای اقتصادی دارد و در کشوری که شاخصهای اقتصادی آن دچار نوسانات شدید هستند، پذیرش ریسک بالایی است.
فتحعلی درخصوص عرضه بیمه شخص ثالث به صورت اقساطی گفت: بیمه دی آمادگی فروش شخص ثالث را به صورت قسطی دارد و مشتریان میتوانند حق بیمه شخص ثالث خود را در ۴ قسط به شرکت بپردازند. او به دارندگان خودرو توصیه کرد حتما بیمهنامه کامل شخص ثالث خریداری کنند. چرا که جبران غرامت آسیبدیدگان سوانح رانندگی بسیار مشکل است.
مدیرعامل بیمه دی در پاسخ به پرسش خبرنگار دنیای اقتصاد، مبنی بر اینکه حضور شورای حل اختلاف در صنعت بیمه را چگونه ارزیابی میکنید گفت: با شورای حل اختلاف صنعت بیمه مخالفم. خود شرکتهای بیمه کارشناس ارزیاب خسارت دارند و اصول بیمه بر پایه تفاهم و توافق است، بنابراین لزومی ندارد که بیمهگذار را سرگردان شورای حل اختلاف کرد.
او یادآور شد: در سال ۷۲ که مدیرعامل بیمه البرز بودم اولین بار اعلام کردم بدون کروکی تا سقف ۳۰هزار تومان خسارت را پرداخت کنید تا مردم سرگردان نشوند و کارشان زودتر انجام شود. او در پاسخ به پرسش دیگر دنیایاقتصاد مبنی بر اینکه سیاستهای جدید بیمه مرکزی پرداخت سریع خسارات به بیمهگذاران است، آیا بهتر نیست بیمه مرکزی در گام اول سهم اتکایی اجباری را از ۲۵درصد و برای توسعه بیمههای عمر از ۵۰درصد کاهش دهد گفت: با این گفته موافقم، بیمه مرکزی شاید بهتر باشد در گام اول اتکایی اجباری را کاهش دهد، به خصوص چنانچه مدنظر بیمه مرکزی توسعه بیمههای عمر و تشکیل سرمایه است. سهم ۵۰درصد اتکایی اجباری آن بزرگترین مانع بر سر راه این هدف است، کاهش اتکایی اجباری بزرگترین عامل برای توسعه بیمههای زندگی خواهد بود.
ارسال نظر