گروه بازار پول- سومین گردهمایی سراسری مدیران بانک اقتصاد نوین و شرکت‌های وابسته با حضور مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این بانک برگزار شد. به گزارش روابط‌عمومی بانک اقتصاد نوین در این گردهمایی یک‌روزه جلال رسول‌اف، مدیرعامل بانک اقتصاد نوین ضمن تاکید بر توسعه خدمات این بانک گفت: دوره حاکمیت استراتژی مشتری‌مداری تنها سرآمده، در دوره حاضر ارزش‌آفرینی برای مشتری از سوی بنگاه‌های اقتصادی، خصوصا بانک‌ها استراتژی تاثیرگذار و مهم است.

وی افزود: ۳عنصر کیفیت، تنوع و قیمت خدمات، مزیت‌هایی است که در بازار رقابتی امروز می‌تواند جایگاه بنگاه اقتصادی را در ارزش‌‌آفرینی مشتریان تثبیت کند.

رسول‌اف اظهار داشت: عرضه صرف محصولات و خدماتی که از سوی سایر بانک‌ها ارائه می‌شود یک مزیت رقابتی برای بانک‌ محسوب نمی‌شود، هر چند که باید اینگونه محصولات و خدمات را عرضه کنیم ولی لازمه پیشرفت و جذب مشتریان جدید در عرصه حاضر تنوع بخشیدن به محصولات و نوآوری عمیق و گسترده در این حوزه است.

مدیرعامل بانک اقتصاد نوین از رتبه‌بندی مشتریان این بانک در حوزه تسهیلات و اعتبارات و همچنین اخذ خدماتی نظیر صدور ضمانتنامه‌های مختلف برای ذی‌نفعان خبر داد و گفت: برای اولین بار در بانکداری جمهوری اسلامی ایران، مشتریان بانک رتبه‌بندی شدند.

رسول‌اف، در ادامه در تشریح وضعیت شاخص‌های بانک در دوره منتهی به ۲۵آذرماه سال‌جاری گفت: شعب بانک تا ۲۵آذرماه امسال بالغ بر ۲۰هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده‌اند که در مقایسه با ۹هزار و ۵۵۹میلیارد ریال تسهیلات اعطایی در پایان سال گذشته، ۱۱۰درصد رشد نشان می‌دهد.

مدیرعامل بانک اقتصاد نوین درباره میزان سپرده‌های جذب شده در مدت یاد شده گفت: میزان سپرده جذب شده تا ۲۵آذر امسال به ۲۴هزار و ۴۴۵میلیارد ریال رسید که نسبت به ۱۲هزار و ۴۷میلیارد ریال سپرده جذب شده در پایان سال گذشته، ۱۰۵درصد رشد نشان می‌دهد.

رسول‌اف، همچنین درباره تعداد حساب‌های سپرده‌ای و تسهیلاتی نیز گفت: تعداد حساب‌های سپرده‌ای در پایان سال گذشته ۲۲۸هزار و ۷۹۰ حساب بود که تعداد این حساب‌ها در ۲۵آذر امسال به یک‌میلیون و ۱۷هزار و ۱۱۳حساب رسید.

تعداد پرداخت‌های تسهیلات نیز از ۳۰هزار و ۶۹ حساب در پایان ۱۳۸۴ به ۳۶هزار و ۳۲۱حساب رسید.

مدیرعامل بانک اقتصاد نوین، در ادامه درباره میزان و تعداد ضمانتنامه‌های صادره توسط شعب بانک اقتصاد نوین گفت: تا ۲۵آذر امسال جمعا ۳۲۶ فقره ضمانتنامه‌های مختلف ریالی به ارزش ۴هزار و ۱۲۴میلیارد ریال توسط شعب بانک صادر شده است.

وی گفت: در سال ۱۳۸۴ جمعا ۵۴ فقره ضمانتنامه ارزی به ارزش ۳۲۶میلیارد ریال صادر شده بود.

مدیرعامل بانک اقتصاد نوین در ادامه با اشاره به اهمیت گسترش شعب در سراسر کشور گفت: تعداد شعب بانک در پایان سال گذشته ۲۵ شعبه بود که این تعداد در ۲۵آذرماه به ۹۰ شعبه رسید و تا آخر سال به ۱۵۰ شعبه خواهد رسید.

رسول‌اف، درباره گسترش بانکداری الکترونیکی و تامین و تجهیز امکانات و ابزار لازم منجمله: تعداد کارت‌های صادره و خودپردازهای فعال بانک اقتصاد نوین گفت: تا ۲۵آذرماه بانک اقتصادی نوین ۱۴۹ خودپرداز راه‌اندازی کرده است که این تعداد در پایان سال گذشته ۱۸ دستگاه بود. تعداد کارت‌های مختلفی نیز در ۲۵آذرماه سال‌جاری به ۴۵۷هزار و ۸۹۸کارت رسید که در پایان سال گذشته این رقم، ۶هزار و ۲۳۷کارت بوده است.

علاوه بر این تعداد پایانه‌های فروش بانک نیز در ۲۵آذرماه به ۱۷هزار و ۵۳۲دستگاه رسید که تا آخر سال به ۵۰۰۰۰دستگاه می‌رسد. وی گفت: در ۲۵ آذر امسال ۱۳هزار و ۴۸۰ نفر از خدمات اینترنت بانک و ۲۴هزار و ۴۲۵نفر از تلفن‌بانک اقتصاد نوین استفاده کرده‌اند که در پایان سال گذشته این خدمات اصلا ارائه نمی‌شد.

رسول‌اف افزود: همچنین ۴هزار و ۵۸۷نفر نیز از خدمات پیام کوتاه بانک تا ۲۵ آذرماه بهره‌مند بودند که این خدمت هم در سال گذشته ارائه نمی‌شد.

رسول‌اف درباره وضعیت نیروی انسانی بانک اقتصاد نوین گفت: تا ۲۸ آذرماه یک‌هزار و ۶۴ نفر در مجموعه بانک اقتصادی نوین مشغول به فعالیت بوده‌اند که ۴۲۹ نفر زن و ۶۴۳ نفر مرد هستند.