سال ۸۵ از میان ۱۰ بانکی که باید ۳۵درصد از کل تسهیلات خود را به طرح بنگاه‌های اقتصادی زودبازده اختصاص می‌دادند، بانک ملی با ۱۴هزار و ۵۸۴میلیارد ریال بیشترین و بانک توسعه صادرات با ۳۳میلیارد ریال کم‌ترین اعتبارات را به این بخش اختصاص داده‌اند. به گزارش ایسنا، بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی وزارت کار درباره عملکرد بانک‌ها در ارائه تسهیلات به بنگاه‌های اقتصادی کوچک و زودبازده (از اسفندماه سال۸۴ تا پایان اسفندماه سال گذشته) بیشترین طرح‌های ارائه شده، به بانک کشاورزی با ۱۹۲هزار و ۲۲۳ طرح و کمترین آن به بانک توسعه صادرات با ۲۰۵ طرح بود که پیش‌بینی می‌شود این طرح‌ها به ترتیب ۳۲۴هزار و ۵۸۲ و ۷۸۵ شغل در کشور ایجاد ‌کنند. بانک کشاورزی نیز ۱۰۸هزار و ۸۵۹ طرح و بانک توسعه صادرات ۳۴ طرح را تایید کردند.

بانک ملی طی سال‌های ۸۳ و ۸۴ بیشترین میزان اعتبارات را به طرح بنگاه‌های اقتصادی زودبازده اختصاص داد به طوری که این اعتبارات در طول دو سال گذشته ۵۰هزار و ۲۵میلیارد ریال بود در مقابل نیز بانک توسعه صادرات کمترین میزان اعتبارات یعنی حدود یک هزار و ۵۰۶میلیارد ریال را به این امر اختصاص داد.

بیشترین میزان قراردادهای منعقد شده با بانک‌ها در سال ۸۵ مربوط به بانک کشاورزی با ۹۲هزار و ۱۷۱قرارداد و کمترین آن مربوط به بانک توسعه صادرات با شش طرح است که در این راستا ۴۴هزار و ۷۹۴میلیارد ریال از سوی بانک کشاورزی و ۳۰۷میلیارد ریال از سوی بانک توسعه صادرات به طرح‌های اقتصادی زودبازده اختصاص یافت.

همچنین بیشترین نسبت مبلغ قراردادهای منعقد شده به کل تسهیلات مربوط به بانک ملی با ۱۹هزار و ۳۹۶میلیارد و ۳۱میلیون ریال و کمترین آن مربوط به بانک توسعه صادرات با ۳۳میلیارد ریال بود.

همچنین در سال گذشته بانک ملی با ۱۴هزار و ۵۸۴میلیارد ریال بیشترین میزان تسهیلات را به متقاضیان وام‌ها بنگاه‌های اقتصادی زودبازده پرداخت کرد این در حالی است که بانک توسعه صادرات کمترین مبلغ یعنی ۳۳میلیارد و ۴۹میلیون ریال را در اختیار متقاضیان گذاشت.