مدیرعامل بانک ملت خبر داد
توزیع کارت اعتباری سوخت بین خودروهای عمومی
مدیرعامل بانک ملت گفت: با اجرای قانون هدفمندی یارانهها کارتهای اعتباری سوخت در سطح وسیع میان مالکان خودروهای عمومی برای پرداخت بهای سوخت توزیع خواهد شد. علی دیواندری در گفتوگو با فارس با تشریح وضعیت بانکداری الکترونیک در بانک ملت، اظهار کرد: با توجه به پیشرفت تکنولوژی به ویژه در بخش بانکداری ضروری بود که بانکها به این سمت حرکت کنند؛ هدف بانک ملت تحقق اندیشه شهر الکترونیک بوده است.
وی با تاکید بر اینکه بانک ملت از سالهای گذشته برای ارائه خدمات بانکداری الکترونیک و کاهش مراجعه مشتریان به شعب، به ارائه خدمات الکترونیک جدید پرداخت، گفت: در مرحله اول باید بسترهای لازم برای این اقدام فراهم میشد که بانک ملت جزو اولین بانکهایی بود که خطوط پرسرعت مخابراتی را در تمام نقاط کشور به میزان کافی خریداری کرد و از نظر سختافزاری نیز این اقدام را نهایی کرد.
به گفته دیواندری، یکی از چالشهای بانک ملت در زمینه سختافزاری دسترسی به نرمافزارهای جامع بود، ولی با توجه به تحریمهایی که در کشور وجود داشت دسترسی به نرمافزاری جامع سخت بود. وی با بیان اینکه مورد مذکور به چالش بانکها در این زمینه تبدیل شده بود، تصریح کرد: تامین این نرمافزارها دشواربود و شخصی سازی آن هزینههای زیادی را به همراه داشت، به همین دلیل بانک ملت تولید بانکداری متمرکز را از داخل کشور آغاز کرد. این مقام مسوول در شبکه بانکی با تاکید بر این نکته که بانک ملت از طریق تاسیس شرکت قدرتمند نرمافزاری «بهسازان»
نرم افزار جامع بانکی خود را در داخل تولید کرد، گفت: برای این امر نیاز بود که در داخل بانک بعد از تولید نرمافزار، تجهیزات مناسب نصب و آموزشهای لازم ارائه شود که این کارها به تدریج انجام شد. دیواندری تاکید کرد: هم اکنون کارکنان بانک ملت از سرمایههای اصلی این بانک به حساب میآیند، زیرا با خدمات الکترونیک به صورت کامل آشنا هستند.
* بیش از ۷۰ درصد قبوض بانک ملت به صورت الکترونیک پرداخت میشود
مدیرعامل بانک ملت گفت: بیش از ۷۰ درصد قبوض در بانک ملت به صورت الکترونیک و غیرحضوری و کمتر از ۳۰ درصد به صورت حضوری پرداخت می شود که دلیل اصلی این امر، آموزش دیده بودن نیروی انسانی بانک است.
دیواندری در خصوص تعداد کارتهای بانک ملت، گفت: هماکنون کارتهای صادر شده در بانک ملت از مرز ۱۷ میلیون فقره گذشته است که اگر تا پایان مهرماه کارتهای سوخت نیز اضافه شود، رقم بالای ۳۰ میلیون فقره کارت در این زمینه به ثبت خواهد رسید.
این مقام مسوول در شبکه بانکی تاکید کرد: با توجه به این موضوع، بیشترین تعداد کارتها در شبکه بانکی مربوط به بانک ملت خواهد بود.
* کیفیت را فدای کمیت نمیکنیم
خبرنگار فارس پرسید: آیا بهتر نیست کیفیت کارتهای صادر شده در اولویت کمی قرار گیرد؛ فرضا هماکنون بانک ملت چندین نوع کارت دارد و شاید تلفیق این کارتها در یک کارت که خدمات متنوعی را ارائه دهد بهتر باشد. بانک ملت برنامهای در این زمینه ندارد؟
مدیرعامل بانک ملت در پاسخ با بیان اینکه این بانک تا حدودی این اقدام را انجام داده است؛ گفت: «access card» یکی از کارتهایی است که بانک طراحی کرده و مردم از آن استفاده میکنند؛ این کارتها، کارت دسترسی به حسابها است و تمام حسابها میتوانند روی این کارت فعال باشد حتی سامانه تسهیلات نیز میتواند روی این کارتها قرار گیرد.
وی ادامه داد: در گذشته کارت هوشمند «ملت کارت» در دست عموم بود که ویژگی داشتن گرفتن کیف پول را داشت و اجازه برداشت آفلاین را میداد، ولی این کارتها مربوط به زمانی بود که قطعی سیستم به دلیل اختلالات مخابراتی زیاد بود تا اگر دستگاههای خودپرداز( ATM ) از مدار خارج شود مشتری بتواند از طریق کیف پول دریافت را انجام دهد، ولی امروز این موضوع به دلیل به حداقل رسیدن قطعیها، دیگر کاربرد ندارد.
ارسال نظر