دیواندری:
پرداخت آنلاین و آف لاین بهای سوخت از طریق بانک ملت امکانپذیر میشود
مدیرعامل بانک ملت از پرداخت آنلاین و آفلاین بهای سوخت در جایگاههای سوخت از طریق این بانک خبر داد. «علی دیواندری» در گفتوگو با ایرنا، با بیان آنکه پوشش پرداخت آنلاین در تمام جایگاهها امری زمانبر است، گفت: برهمین اساس، طرح پرداخت آف لاین نیز در دستور کار قرار گرفته که این امر تا پایان شهریور ماه اجرایی میشود و امکان توسعه آن نیز وجود دارد.
وی با اشاره به همکاری بانک ملت با وزارت نفت در خصوص کارت هوشمند سوخت اظهار داشت: با بهرهگیری از طرح مذکور علاوه بر امکان پرداخت بهای سوخت از طریق عابرکارت بانکها، ارائه سایر خدمات بانکی نیز در جایگاهها امکانپذیر میشود.
به گفته وی اگر کارت سوخت در یکی از شعب بانک به کارت بانکی متصل شود دیگر نیازی به پرداخت پول در جایگاه وجود ندارد.
وی با بیان آنکه با آغاز طراحی کارت سوخت در وزارت نفت از بانکهای کشور درخواست شد که پیشنهادهای خود را در زمینه ارائه خدمات بانکی در طراحی این کارت ارائه دهند، گفت: بانک ملت تنها بانکی بود که در سال ۸۴ با وزارت نفت در این زمینه قرارداد امضا کرد و برهمین اساس کاربرد ابزار بانکی از سوی این بانک روی کارتها نصب شده است.
به گفته دیواندری نهتنها هماکنون کیف پول بانک ملت بر روی تمام کارتهای سوخت نصب گردیده بلکه بیش از هزار و ۱۰۰ جایگاه نیز به سیستم پرداخت آنلاین بهای سوخت مجهز شدهاند. دیواندری اظهار داشت: بانک ملت در طرح هدفمند کردن یارانهها برخی از منابع مورد نیاز را بهصورت اعتباری (برای پرداخت سوخت) یا پرداخت یارانه نقدی نظیر خودروهای عمومی فراهم میکند. مدیرعامل بانک ملت گفت: این بانک در این زمینه سرمایهگذاری زیادی انجام داده به نحوی که با سیستم آنلاین و آف لاین میتوانیم خدمات لازم را به مردم ارائه دهیم. وی از ارائه جوایزی برای کارکنان جایگاهها و دارندگان کارتهای سوخت خبر داد و گفت: این امر به حذف گردش پول و بهرهگیری از ابزارهای بانکی کمک میکند، زیرا براساس آن افراد میتوانند از اعتبار خود استفاده کرده و پولی را در زمان سوختگیری پرداخت نکند. دیواندری معتقد است زیرساختهای مورد نیاز هم اکنون ایجاد شده و بهتدریج توسعه خواهد یافت. مدیرعامل بانک ملت با تاکید بر اینکه همواره استفاده از ابزار الکترونیک در دستور کار بانک ملت بوده است، اظهار داشت: زیرساختها برای راهاندازی سیستم آفلاین انجام شده و این مهم در دستور کار بانک ملت قرار دارد.
وی ادامه داد: از آنجا که به اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها نزدیک میشویم بانک فعالیتهایی را در حوزه سوخت انجام داده است. گفتنی است با تصویب کارگروه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت، پرداخت الکترونیکی بهای سوخت در جایگاههای عرضه سوخت بهصورت آنلاین حداکثر تا شهریورماه سال ۱۳۹۰ اجرایی خواهد شد.
وی در خصوص از رده خارج کردن خودروهای فرسوده گفت: هرچند از سالها قبل برنامههایی برای این امر در نظر گرفته شده بود، اما این طرح با همت دولت نهم و براساس تبصره ۱۳آغاز و از نظام بانکی نیز در این راستا کمک گرفتهاند.
دیواندری تصریح کرد: دولت نهم از ظرفیت بانکها در این زمینه استفاده کرده و با بهرهگیری از منابع آنها تسهیلاتی را به مشمولان این طرح ارائه کرده است. به گفته وی حدود ۶۰ درصد از مجموع ۲۸۰ تا ۳۰۰ هزار خودرویی که باید در این طرح تعویض میشدند توسط بانک ملت تامین مالی شد.
مدیرعامل بانک ملت ادامه داد: این بانک با تامین مالی این طرح اهداف خاصی را پیگیری میکرد به نحوی که برهمین اساس به افرادی که بهطور عام از تسهیلات بانکی بهرهای نداشتند تسهیلات ارائه کرده تا مراودات آنها با نظام بانکی افزایش یابد ضمن آنکه بخشی از تسهیلات بانک به جای آنکه بهصورت عمده پرداخت شود به شکل خرد ارائه شد که به لحاظ حرفهای نیز مناسب است. دیواندری درباره نقش این بانک در نوسازی خودروهای فرسوده سبک و سنگین نیز گفت: بانک ملت در دور جدید تعویض خودروهای فرسوده نقش موثری در حوزه خودروهای سنگین به خصوص تعویض اتوبوس و کامیون خواهد داشت. وی طراحی سامانه خرید محصولات کشاورزی بهویژه گندم را از دیگر فعالیتهای این بانک عنوان کرد و گفت: این امر برای اولین بار از سال ۱۳۸۵ در بانک اجرا شد و تا سال قبل به صورت آنلاین گندم مازاد بر نیاز کشاورزان از طریق این سامانه خریداری شد.
ارسال نظر