دبیر کل بانک مرکزی گفت: مشکل مربوط به بالابودن ارزش مواد اولیه سکه‌های خرد نسبت به ارزش اسمی‌آنها به دلیل تغییرات قیمت فلزات در دنیا هنوز وجود دارد. سید محمود احمدی در گفت‌وگو با «مهر» در پاسخ به این مطلب که ارزش مواد اولیه سکه‌های خرد نسبت به ارزش اسمی‌آنها بیشتر بوده و این امر سوء‌استفاده‌هایی را در پی داشته است، آیا با ضرب سکه‌های خرد جدید همچون ۲۵، ۵۰ و ۱۰۰ تومانی این مشکل از بین رفته است؟ گفت: این مشکل به دلیل تغییرات قیمت فلز در دنیا هنوز وجود دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه همواره تغییراتی در قیمت فلزات به وجود می‌آید، بانک مرکزی در اکثر اوقات مجبور به کوچک‌تر کردن سکه‌های خرد رایج در بازار می‌شود.

دبیر کل بانک مرکزی افزود: قرار است فعلا با اسکناس‌های ریز، نیاز مردم را به پول خرد اعم از اسکناس و سکه‌های خرد رفع کنیم.این در حالی است که مجید صنیعی، مدیر کل سازمان تولید اسکناس و مسکوک در گفت‌وگو با «مهر» در پاسخ به همین سوال چنین گفت: مشکل مربوط به بالابودن ارزش مواد اولیه سکه‌های خرد نسبت به ارزش اسمی‌ آن چند سال است که حل شده است.گفتنی است که پیش از این مدیرکل سازمان تولید اسکناس و مسکوک گفته بود: با ضرب سکه‌های خرد ۲۵، ۵۰ و ۱۰۰ تومانی، احتمال سوء‌استفاده از این سکه‌ها به دلیل اینکه ارزش مواد اولیه آنها کمتر از ارزش اسمی‌ است، وجود نخواهد داشت.

مجید صنیعی ضرب سکه‌های ۲۵، ۵۰ و ۱۰۰ تومانی را مقرون به صرفه عنوان کرده و گفته بود: ارزش مواد اولیه سکه‌های مذکور به مراتب کمتر از ارزش اسمی‌ آنها خواهد بود، در نتیجه این موضوع برای افرادی که می‌خواهند از این سکه‌ها در مصنوعات فلزی دیگری با ذوب کردن آن استفاده کنند، هیچ‌گونه انگیزه‌ای ایجاد نمی‌کند.