روند صعودی افزایش حد مجاز نگهداری شرکتهای بیمه
به گزارش بیمه مرکزی ایران ، مدیریت نظارت مالی بیمه مرکزی ایران اعلام کرد: ظرفیت نگهداری صنعت بیمه از ۶۵۸۰ میلیارد ریال در پایان سال ۸۶ به ۷۹۶۸ میلیارد ریال در پایان سال ۸۷ افزایش یافته است.
گروه بازارپول- حد مجاز نگهداری شرکتهای بیمه براساس صورتهای مالی سال ۸۷ افزایش یافت.
به گزارش بیمه مرکزی ایران ، مدیریت نظارت مالی بیمه مرکزی ایران اعلام کرد: ظرفیت نگهداری صنعت بیمه از ۶۵۸۰ میلیارد ریال در پایان سال ۸۶ به ۷۹۶۸ میلیارد ریال در پایان سال ۸۷ افزایش یافته است. او افزود: رشد ۲۱درصدی مذکور متاثر از افزایش ظرفیت نگهداری شرکتهای بیمه دولتی به میزان ۸۹۳ میلیارد ریال، بیمههای خصوصی ۳۷۰میلیارد ریال و شرکتهای بیمه مناطق آزاد ۱۲۵ میلیارد ریال است.
براساس گزارش اداره نظارت بر امور بیمههای اتکایی در مدیریت نظارت مالی بیمه مرکزی، آمارها نشان میدهد که روند تغییر در حد مجاز نگهداری شرکتهای بیمه طی دوره پنج ساله ، از سال ۸۲ تا ۸۷ افزایشی بوده است. سقف حد مجاز صنعت بیمه در سال ۸۲ نزدیک به ۲۶۳ میلیارد ریال بوده که در سال ۸۷ به ۷۹۶۸ میلیارد ریال افزایش یافته است.
روند رشد حد مجاز نگهداری صنعت بیمه در سالهای ۸۲ تا ۸۷ به ترتیب برابر با ۴۴، ۱۸، ۲۲، ۲۰ و ۲۱ درصد بوده است.
دلایل نیاز صنعت بیمه به افزایش سرمایه
طرح تحول در صنعت بیمه کشور و عمل به فرمان ۱۰ مادهای رییس جمهوری، به ویژه بند ۹ این فرمان مبنی بر گسترش فعالیتهای بیمه اتکایی کشور به منظور کاهش میزان خروج ارز از کشور بر افزایش سرمایه صنعت بیمه را تاکید کرده است.
بنابراین گزارش، افزایش سرمایه شرکتهای بیمه داخلی، افزایش ظرفیت قبولی اتکایی در کشور را تحقق میبخشد و این امر برای ارتقای ظرفیت اتکایی داخلی و مقابله با تحریمهای بازار ضروری به نظر میرسد.
عمدهترین هدفهای افزایش سرمایه صنعت بیمه کشور عبارتند از:
-افزایش ظرفیت نگهداری برای برخی از ریسکهای بزرگ
-جلوگیری از خروج ارز بابت پرداخت حق بیمه اتکایی
-امکان ایجاد رقابت بیمه اتکایی کشور با شرکتهای مشابه در آسیا و آفریقا
-ایجاد ظرفیت مشترک در صنعت بیمه و تقویت آن
-تلاش برای اخذ رتبهبندی بیمهگران کشور و کسب درجهبندیهای جهانی به منظور افزایش میزان قبولی از خارج از کشور و متعاقب آن بازنگری و اصلاح برخی از آییننامهها و مصوبات مرتبط.
ارسال نظر