گروه بازار پول- سرپرست پژوهشکده بیمه در گردهمایی پژوهشگران صنعت بیمه گفت: یافته‌های پژوهشی بایستی تجاری‌سازی شود که این مقوله متاسفانه در کشور ما چندان مورد توجه قرار نگرفته است.

به گزارش روابط عمومی‌پژوهشکده بیمه، نوتاش در ادامه افزود: در چند سال گذشته به‌رغم اینکه شاهد افزایش بودجه پژوهشی در کشور بودیم، اما این افزایش بودجه با اثربخشی بیشتر همراه نبوده است که این مساله قابل بررسی است.

سرپرست پژوهشکده بیمه خلاقیت، نوآوری، استفاده از روش‌های علمی‌و ایجاد دانش جدید را از مولفه‌های پژوهش دانست و تصریح کرد: در صورتی که نتایج پژوهشی در عرصه تصمیم‌گیری، تصمیم‌سازی و بسته‌های سیاست‌گذاری مورد استفاده قرار گیرد، پژوهش انجام گرفته به نتیجه مطلوب رسیده است.

وی در ادامه در تشریح برنامه‌های پژوهشکده بیمه گفت: پژوهشکده بیمه درصدد است در قالب فعالیت‌های پژوهشی، مطالعاتی و آموزشی بسترهای لازم را برای توسعه صنعت بیمه فراهم سازد.

نوتاش حمایت و ایجاد تشکل‌های تخصصی، نهادهای حرفه‌ای، انجمن‌های صنفی و کسب و کارهای بیمه‌ای را از برنامه‌های دیگر پژوهشکده بیمه دانست و افزود: پژوهشکده بیمه از ایجاد چنین تشکل‌هایی حمایت می‌کند. همکاری در گرفتن مجوز و ثبت تشکل، ارائه آموزش‌های لازم برای ارتقای تشکل، در اختیار قرار دادن فضا برای مدت محدود جهت شکل‌گیری تشکل و در اولویت قرار دادن واگذاری فعالیت‌های بیمه مرکزی و پژوهشکده بیمه به این تشکل‌ها از جمله حمایت‌های پژوهشکده بیمه خواهد بود.

نوتاش میزان حمایت از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری را به ترتیب ۵/۱ و ۳ میلیون تومان عنوان کرد و درباره نحوه ارائه طرح به پژوهشکده بیمه گفت: پژوهشگران علاقه‌مند جهت ارائه طرح پژوهشی می‌توانند طرح نامه خود را به دبیرخانه شورای پژوهشی پژوهشکده تحویل دهند که پس از بررسی در گروه پژوهشی مربوطه در صورت تایید در شورای پژوهشی مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تصویب در شورای پژوهشی، طرح نامه قابلیت عملیاتی کردن پیدا می‌کند.