بیمه توسعه با بهرهبرداری از سامانه آنی پرداخت ظرف ۲۰ دقیقه خسارت میدهد
«ساپ ۲۰» کلید خورد
لیلا اکبرپور- سامانه آنی پرداخت در۲۰دقیقه با عنوان اختصاری ساپ ۲۰ با حضور رییس کل بیمه مرکزیایران، مدیران عامل، اعضای هیات مدیره و معاونان فنی شرکتهای بیمه درشرکت بیمه توسعه به بهرهبرداری رسید.
لیلا اکبرپور- سامانه آنی پرداخت در۲۰دقیقه با عنوان اختصاری ساپ ۲۰ با حضور رییس کل بیمه مرکزیایران، مدیران عامل، اعضای هیات مدیره و معاونان فنی شرکتهای بیمه درشرکت بیمه توسعه به بهرهبرداری رسید.
رییسکل بیمه مرکزی ایران در مراسم افتتاح سامانه آنی پرداخت در ۲۰ دقیقه گفت: پیش از این در جمع دستاندرکاران صنعت بیمه کشور اعلام شد که با توجه به تصویب قانون جدید بیمه شخص ثالث باید شیوههای نوینی در پرداخت و ارزیابی خسارت تصادفات خودرو به وجود بیاید تا باعث کاهش هزینه شرکتهای بیمه و رضایت مشتریان شود.
وی ادامه داد: طرح ساپ 20 که با همکاری شرکت بیمه توسعه برقرار شده، میتواند برطرفکننده نقایص سیستمهای ارزیابی و پرداخت خسارت تصادفات در کشور باشد و منجر به سودآوری بیمه شخص ثالث در شرکتهای بیمه شود.
وی با بیان اینکه در بیمه شخص ثالث باید سه مرحله مورد توجه قرار بگیرد، گفت: تشخیص مقصر، تعیین میزان خسارت و پرداخت رقم خسارت سه مرحلهای است که باید در هر تصادفی انجام شود و کاهش هزینه و زمان در هر کدام از این سه مرحله، میتواند افزایش بهرهوری را به همراه داشته باشد.
رییس کل بیمه مرکزی افزود: همواره مطرح کرده بودیم که بیمههای کوچک از انعطافپذیری بیشتری برخوردارند و این طرح که از سوی شرکت بیمه توسعه مطرح شده و در اختیار بیمههای دیگر هم قرار گرفته است، میتواند بسیار مفید باشد. باید توجه داشت که شرکتهای بیمه با رویکرد به شیوههای جدید، میتوانند سودآور باشند.
نبود فرهنگ بیمه معضل اصلی بیمهگران
مهندس قدرت اله اسدی، مدیرعامل بیمه توسعه با یادآوری اینکه کمتر از ۷سال از ورود بخش خصوصی به صنعت بیمه میگذرد گفت: عملکرد صنعت بیمه طی سالهای گذشته حکایت از عدم موفقیت در جذب مشتریان با استفاده از ابزارهای نوین سرویس دهی دارد.
اسدی با بیاناینکه ضریب نفوذ بیمه طی 5سال گذشته همچنان روی عدد 3/1درصد ثابت مانده است، افزود: دلیل عمدهاین امرنبود فرهنگ بیمه درکشورمان است.
او با یادآوریاینکه آغازفعالیت سازمان تامین اجتماعی به سال ۱۳۳۰برمیگردد گفت: درآن سالها مردم ازفعالیت سازمان تامین اجتماعی استقبال نمیکردند و کارگران درزمان مراجعه ماموران بیمه خود را پنهان میکردند، اما با گذشت ۳۰ سال زمان سررسید شدن بسیاری از بیمهنامههای اولیه رسید ودرسالهای ۱۳۶۰ حقوق و مزایای آنان پرداخت شد که خود موجب انقلابی در بیمههای تامین اجتماعی شد و رویکرد مردم را به بیمه تغییر داد.اسدی با بیاناینکه رشد ضریب نفوذ بیمه نیازمند توسعه فرهنگ بیمه در کشور است، ادامه داد: بیمه شخص ثالث با ضریب خسارت بالایی که دارد، مورد توجه بسیاری از بیمهگران نیست، اما اجباری بودن آن به همراه شناخت کم و بیش آحاد جامعه از مزایای آن این بیمه نامه را تبدیل به ابزاری برای معرفی سایررشتههای بیمهای کرده است و بیمهگران با ارائه خدمات مناسب به بیمهگذاران شخص ثالث میتوانند درامراطلاع رسانی مزایای سایرخدمات بیمهای موفق باشند.
مدیرعامل بیمه توسعه ادامه داد: با ارائه خدمات مطلوب به مشتری میتوانیم رضایت او را جلب کرده و توانایی خود را برای عرضه سایرخدمات به نمایش بگذاریم.
او از پرداخت خسارت به عنوان خدمات پس ازفروش نام برد و گفت: صدوربیمه نامه آغاز تعهد بیمه گرا است و یک بیمهگر، توانمندی، سرعت وحسن نیت خود را باید درزمان وقوع حادثه به اثبات رساند.
اوراهاندازی سامان آنی پرداخت در ۲۰دقیقه با عنوان ساپ ۲۰ را خدمتی نوین دانست و خاطر نشان کرد: بیمه توسعه درصدد ارائه سرویس مطلوب درکوتاهترین زمان ممکن به مشتریان خود است.
همچنین ناصر سلوکی، عضو هیات مدیره ومعاون فنی بیمه توسعه از ساپ 20 به عنوان ابزاری برای کاهش کاغذ بازی، ارائه خدمات 24ساعته وکاهش نگرانی زیاندیدگان حوادث رانندگی نام برد و اظهارداشت: طرح یاد شده در راستای طرح تحول صنعت بیمه اجرایی شده است و بیمه توسعه از طریق برون سپاری عرضه خدمات به دنبال بازاریابی حرفهای و گسترش سهم خود از بازار بیمه کشوراست.
سلوکی سپس به تشریح ابعاد مختلف این طرح پرداخت و گفت: براساس این طرح شهر تهران به پنج منطقه تقسیم و تیمهایی متشکل از کارشناسان در مناطق مختلف با وسیله نقلیه مناسب مستقر میشوند. پس از تصادف، خسارت دیدگان با استفاده از یک سیستم تماس مرکزی اطلاعرسانی میکنند و این موضوع به اطلاع نزدیکترین تیم مستقر در محل حادثه میرسد. پس از آنکه تیم با وسیله نقلیه سریع خود که دارای صندوق عقب و سقف کشویی است و از قابلیت انعطاف بالایی برخوردار است به محل رسید، بلافاصله از صحنه تصادف و همچنین مدارک دو طرف عکس گرفته میشود و به نزدیکترین نمایندگی بیمه توسعه مراجعه میشود.
وی ادامه داد: در این مرحله، مدارک به وسیله اینترنت پرسرعت به شعبه مرکزی ارزیابی خسارت ارسال و براساس برآورد کارشناس در محل، خسارت در همان موقع به مشتری پرداخت میشود.
معاون فنی بیمه توسعه گفت: در این طرح نیاز به کروکی پلیس نیست و همچنین از پرداخت خسارت به تصادفات ساختگی و تقلبهای احتمالی جلوگیری میشود. خوشبختانه این طرح قابلیت تعمیم به سراسر کشور را دارد.
وی باردیگربر صرفهجویی در وقت با اجرای ساپ ۲۰تاکید کرد وکاهش هزینههای اداری، افزایش رضایت مشتریان، جلوگیری از سفرهای غیرضروری در شهر، گسترش خدمات علمی و IT، ایجاد ظرفیتهای جدید در شرکتهای بیمه را به عنوان مزایای دیگرطرح ساپ۲۰ نام برد.
ارسال نظر