معاون سابق پارلمانی بانک مرکزی با اشاره به طرح اصلاح ساختار شورای پول‌واعتبار، تصویب این طرح را باعث ایجاد پویایی بیشتر در نظام پولی کشور عنوان کرد.

حیدر مستخدمین حسینی در گفت‌وگو با باشگاه خبری «توانا» در خصوص طرح اصلاح ساختار شورای پول‌واعتبار، اظهار کرد: این طرح در برنامه چهارم به گونه‌ای که هم‌اکنون از جانب برخی رسانه‌ها منتشر شده، نیست.

وی افزود: ضروری بودن تایید رییس‌جمهور برای تصویب طرح‌های شورای پول‌واعتبار در واقع به صورت «عرف» است و در هیچ جای قانون این طرح وجود ندارد.

مدیرعامل موسسه اعتباری توسعه گفت: به دلیل اینکه رییس‌جمهور در جریان مصوبات شورای پول‌واعتبار قرار بگیرد رسم بر این بوده که روسای بانک‌های مرکزی مصوبات مذکور را با رییس‌جمهور نیز در میان بگذارند.

مستخدمین حسینی اضافه کرد: رییس‌جمهور پیش‌ از این نیز همواره نظر خود را در مورد مصوبات این شورا ارائه می‌داده و این امر اصلا ارتباطی به این دولت ندارد و در دولت‌های گذشته نیز این رسم بوده است.

وی افزود: پیش از این رییس‌جمهور از تمام مصوبات شورای پول‌واعتبار توسط روسای وقت بانک مرکزی قبل از ابلاغ رسمی مطلع می‌شد. معاون سابق پارلمانی بانک مرکزی گفت: بازنگری و تغییر همیشه جزو موارد مطلوب به حساب می‌آید، زیرا اطلاعات روز با قوانین هماهنگ می‌شود و به اعمال سیاست‌های پولی، پویایی می‌دهد.

مستخدمین حسینی در ادامه تصریح کرد: مجموعه سیاست‌های پولی و مالی می‌تواند باعث قوت و تحرک در اقتصاد کشور شود؛ بنابراین اگر حوزه سیاست‌های پولی یا همان شورای پول‌واعتبار از توان لازم برخوردار نباشد باید تغییری در آن صورت گیرد.

وی افزود: در نتیجه این امر، مصوبات شورا پویاتر و قوی‌تر خواهد بود و تصمیم‌گیری‌ها سریع‌تر انجام می‌شود و در عین حال کارشناسان قوی‌تری می‌توانند در این حوزه شرکت نمایند و محدودیت‌های فعلی در تصمیم‌گیری‌های پولی و بانکی آسیب‌شناسی و برطرف شود. معاون سابق پارلمانی بانک مرکزی ادامه داد: با اعمال موارد فوق رویه جدیدی در سیاستگذاری‌های پولی و بانکی اجرا خواهد شد و این امر به طور حتم در استقلال شورای پول‌واعتبار کمک خواهد کرد.