آیا احمدینژاد به توصیههای دانشجعفری عمل میکند؟
وزیر ناراضی مشاور رییسجمهوری شد
جلسه تودیع دانشجعفری به مراسمی ماندگار در تاریخ سیاسی کشورمان تبدیل شد. فارغ از برداشتهای گوناگونی که از مسائل و گفتار بیان شده توسط وزیر پیشین اقتصاد در محافل خبری و کارشناسی کشور مطرح شد، آنچه از همه مهمتر به نظر میرسد بیان مشکلات عمده اقتصادی و راه کارهای حل آن از زبان مشاور ارشد اقتصادی رییسجمهوری بود.
به گزارش فارس نکات منعکس شده در مطبوعات درددلهای وزیری بود که از سوی رییسجمهوری به دلیل اختلاف سلیقه کنار گذاشته شد. کمتر کسی در این میان به جایگاه و سمت جدید و مسوولیت خطیر کنونی دانشجعفری اشاره کرد و گفتههای آن را از این منظر دید. دانشجعفری امروز به انتخاب رییسجمهوری مشاور ارشد اقتصادی دولت است. اگر از این زاویه به مسائل مطرح شده نگاه کنیم نوع برداشت و برخورد با موضوع بسیار متفاوتتر از آنچه تاکنون بیان شده خواهد بود.
نگاه از این منظر به موضوع باعث خواهد شد تا رییسجمهوری محترم سخنان دانشجعفری را تنها درد دل قلمداد نکرده آن را به عنوان بیان مشکلات و راهحل آن از سوی یکی از دلسوزترین، تحصیلکردهترین و متعهدترین مدیران اجرایی کشور که حکم مشاور ارشد اقتصادی را از خود او دریافت کرده بنگرد و با تعمق و تدبیر بیشتری با آن برخورد نماید. برخورد با مساله با این نگاه (مشاور ارشد اقتصادی دولت) باعث خواهد شد تا توجه به مشکلات بیان شده همچون عدم توجه به برنامه چهارم به عنوان یک برنامه لازمالاجرا برای دولت، برنامهریزی لازم برای جذب سرمایههای خارجی، برداشت عقلایی و صحیح از جایگاه بانک در نظام اقتصادی و لزوم تصمیمگیری درست و عقلایی برای این سیستم، توجه به نکات کارشناسی در عرصه اقتصاد، ریشههای تحرک نقدینگی در کشور و دلایل سوق پیدا کردن آن به بخش مسکن و متاثر کردن آن، توجه به میزان درآمدهای نفتی و اثرات تبدیل کردن آن به ریال خصوصا در بودجه ۸۷، لزوم نگاه کارشناسی و علمی به مقوله تولید و تدوین راهکار درست برای رونق بخشیدن به آن، اهمیت صدچندان پیدا کند.
انتخاب یا پذیرفتن حکم مشاور ارشد اقتصادی دانشجعفری توسط ریاست محترم جمهوری باید ایشان را به تعمق بیشتر در نکات بیان شده توسط وی در جلسه تودیع وادارد و این نتیجه تفاوت نوع نگاه به سخنان بیان شده در جلسه تودیع دانشجعفری است.
ارسال نظر