در مراسم افتتاح ساختمان جدید مرکزی بیمه نوین عنوان شد
پرتفوی بیمه نوین ۱۰۰درصد رشد کرد - ۲۰ اسفند ۸۶
ساختمان جدید مرکزی بیمه نوین با حضور رییس کل بیمه مرکزی ایران، مدیرعامل و اعضای هیاتمدیره بانک اقتصاد نوین روز گذشته در ابتدای خیابان بهروز میدان مادر تهران افتتاح شد.
لیلا اکبرپور
ساختمان جدید مرکزی بیمه نوین با حضور رییس کل بیمه مرکزی ایران، مدیرعامل و اعضای هیاتمدیره بانک اقتصاد نوین روز گذشته در ابتدای خیابان بهروز میدان مادر تهران افتتاح شد. رییس کل بیمه مرکزی ایران در آیین گشایش ساختمان مرکزی بیمه نوین ضمن یادآوری اینکه این شرکت کار خود را از اواخر سال ۸۴ آغاز کرده است، گفت: تاکنون شکایت و انتقادی از عملکرد بیمه نوین به بیمه مرکزی ابراز نشده است.دکتر نوروز کهزادی گفت: شرکتهای بیمه باید برای تحقق تکریم ارباب رجوع تلاش کنند و با راهاندازی سیستمهای الکترونیکی زمان عملیات بیمهگری را کاهش دهند.
او با بیان اینکه هدف از تاسیس یک شرکت بیمه نباید سودآوری زودهنگام باشد، تاکید کرد: خوشبختانه هیاتمدیره بیمه نوین و همراهان آنان (سهامداران عمده) به حقوق مشتری توجه دارند و با ارائه سرویسدهی مطلوب این امر را به اثبات رساندهاند.
کهزادی تاکید کرد: صنعت بیمه کشورمان در بهکارگیری از فنآوریهای روز دنیا در ابتدای راه قرار دارد و برای ورود به عرصههای وسیعتری نیازمند دانشاندوزی است. رییس کل بیمه مرکزی بار دیگر بر توسعه بیمههای عمر و پسانداز تاکید کرد و ادامه داد: بازار بالقوه یکهزار و ۵۰۰میلیارد تومانی بیمههای عمر در کشورمان مهیا است و شرکتهای بیمه باید با برنامهریزی درست در صدد جذب آنان باشند.
او با یادآوری اینکه طبق برنامه چشمانداز ۲۰ ساله، کشورمان باید قدرت منطقه باشد، خاطرنشان کرد: حجم حق بیمههای تولیدی صنعت نیز باید به مرز ۶هزار میلیارد تومان برسد که تنها با سعی و تلاش بیمههای دولتی و خصوصی و ارائه طرحهای نو امکانپذیر خواهد بود.
رییس کل بیمه مرکزی با یادآوری آنکه مجوز طرح پوشش بیمهای ۲میلیون واحد مسکونی شهر تهران را یکسال پیش به یکی از شرکتهای بیمه خصوصی داده بود، اظهار داشت: بیمه مرکزی از طرحهای نو و کارشناسی شده بیمهگران حمایت میکند و معتقد است برای حل مشکلات جوانان با تشکلهای آنان مانند دانشگاهها قرارداد همکاری برای پوشش بیمههای عمر و پسانداز منعقد شود.دکتر کهزادی از رایزنی با شرکتهای بزرگ اتکایی دنیا برای قبول بخشی از ریسک زلزله کشورمان خبر داد و از مجلس خواست تا لایحه صندوق حوادث طبیعی را در اولویت برنامهها قرار دهند.
دکتر عباسزادگان، مدیرعامل بیمه نوین نیز در مراسم مذکور با بیان تولید ۱۸ میلیارد تومان حق بیمه در سالجاری گفت: طبق تعهدی که در سال گذشته پذیرفتیم تولید حقبیمه ۱۰۰ درصد افزایش یافت.
او با اشاره به اینکه بیمه نوین در سالجاری ۹ سرپرستی در سایر استانهای کشور تاسیس کرد، ادامه داد: در ۶ ماهه اول ۸۷ سرپرستیهای بیمه نوین در تمامی استانهای کشور راهاندازی خواهد شد.
عباسزادگان گفت: بیمه نوین درحالحاضر یکصد نماینده دارای کد رسمی دارد و یکصد نفر دیگر در مرحله گذر از آموزشهای اولیه قرار دارند.به گفته او، بیمه نوین در سال ۸۶ معادل ۴۸ هزار بیمهنامه صادر کرده است که بابت ۲ هزار و ۷۲۰ بیمهنامه معادل ۵ میلیارد تومان خسارت پرداخت کرده است.او از ارائه ۶ سرویس الکترونیکی از جمله استعلام حق بیمههای اتومبیل، مسافرین خارج از کشور، عمر و پسانداز انفرادی، تمدید بیمهنامه شخص ثالث و بدنه خبر داد و گفت: در اردیبهشت سال ۸۷ پرداخت الکترونیکی از طریق اینترنت نیز راهاندازی خواهد شد.اودر پاسخ به پرسش دنیای اقتصاد مبنیبر افزایش سرمایه و دستیابی به EPS سال ۸۶ گفت: اکنون سرمایه بیمه نوین معادل ۱۴ میلیارد تومان است که در اردیبهشت سال ۸۷ به ۴۰ میلیارد تومان افزایش یافته و مجوز قبول اتکایی را از بیمه مرکزی دریافت میکند.
عباسزادگان ادامه داد: بیمه نوین برای سالمالی ۸۵ به ازای هر سهم ۲۰ تومان سود تقسیم کرد که قطعا این سود در سال ۸۶ به بیش از ۲۰ تومان بالغ خواهد شد.دکتر جلال رسولاف، مدیرعامل بانک اقتصاد نوین در مراسم یادشده ضمن قدردانی از کادر فنی و مدیریتی بیمه نوین برای پرتفوی به دست آمده ابراز امیدواری کرد: سال آینده اعداد و ارقام بهتری را از پرتفوی متنوعتری شاهد باشند.
او از راهاندازی ساختمان جدید بیمه نوین به عنوان ابزاری در راستای مشتریمداری نام برد و گفت: بنگاههای اقتصادی در کنار بهرهوری و سودآوری باید در صدر ارزشآفرینی و جلب رضایت مشتریان باشند.
رسولاف در پاسخ به پرسش دنیای اقتصاد مبنیبر نقش صنعت بیمه در توسعه فعالیتهای بانکی گفت: بیمههای اعتباری همپای نیازهای جامعه توسعه نیافته است و باید توسعه بیمههای اعتباری در دستور کار بیمهگران قرار گیرد.
او درخصوص پذیرش فرانشیز ۲۵ درصدی و قبول خرید پوشش بیمهای گروهی یادآور شد: بانک و بیمه مرکزی برای توسعه بیمههای اعتباری باید به یک نقطه مشترک برسند و بالاخره بانک و بیمه در پذیرش شرایط یکدیگر به تعامل رسیده و بیمههای اعتباری جای خود را در بازار کنونی پیدا کند.
گفتنی است: ساختمان جدید بیمه نوین با مساحت ۳ هزار و ۶۶۲ مترمربع در ۵ طبقه در خیابان بهروز میدان مادر تهران بنا شده که تاب مقاومت در برابر زلزله ۸ ریشتر را دارد.
ارسال نظر