دیواندری توضیح داد
۳ محور اساسی آمادهسازی بانک ملت برای ورود به بورس
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر علی دیواندری با بیان این نکته که بانکها جزو شرکتهای بزرگی هستند که پایه سرمایه و حجم تجاری بالایی دارند، اظهار داشت: سهام بانکهای قابل واگذاری، باید به صورت تدریجی و با رعایت احتیاطهای لازم عرضه شود تا امکان جذب سهام در بازار فراهم باشد.
گروه بازارپول: مدیرعامل بانک ملت با تاکید بر این نکته که خصوصی شدن بانکها سبب شکوفایی اقتصاد کشور خواهد شد، تصریح کرد: عرضه سهام در بورس، مبدا یک تحول و تغییر اساسی در نظام بانکی خواهد بود و بانکها را به سوی پاسخگویی و شفافیت بیشتر و عملکرد دقیقتر سوق خواهد داد.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر علی دیواندری با بیان این نکته که بانکها جزو شرکتهای بزرگی هستند که پایه سرمایه و حجم تجاری بالایی دارند، اظهار داشت: سهام بانکهای قابل واگذاری، باید به صورت تدریجی و با رعایت احتیاطهای لازم عرضه شود تا امکان جذب سهام در بازار فراهم باشد. مدیرعامل بانک ملت با اشاره به این نکته که عرضه سهام بانکها هم به لحاظ قیمت و هم زمان عرضه دارای حساسیت بالایی است، اظهار امیدواری کرد که سازمانهای خصوصیسازی و بورس اوراق بهادار در تعامل با هریک از بانکها، موضوع زمان و قیمت را به طور دقیق مدیریت کنند تا کشور شاهد عرضه سهام موفقی باشد.
وی با اشاره به پذیرفته شدن بانک ملت در بورس به عنوان اولین بانک دولتی، اضافه کرد: هیات پذیرش بورس در جلسه هفته گذشته خود پس از بررسی کامل اسناد و مدارک، صورتهای مالی و طرح تجاری این بانک، به اتفاق آرا رای به پذیرش آن در بورس داد و موافقت کرد که ۵درصد سهام آن در یک زمانبندی مناسب عرضه شود.
مدیرعامل بانک ملت ادامه داد: این بانک نیاز به مدت زمانی برای تغییر اساسنامه، ارائه صورتهای مالی میان دورهای شش ماه اول سال، تعیین نحوه وصول مطالبات از دولت و تعیین تکلیف برخی تسهیلات در اختیار شرکتهای دولتی داشت که این فرصت در اختیار بانک قرار گرفت.
به گفته وی، پذیرش بانک ملت در بورس به عنوان گام اولیه با موفقیت انجام شده است و هم اکنون آمادگی همه جانبه برای عرضه ۵درصد سهام بانک برای کشف قیمت در اسرع وقت وجود دارد.دکتر دیواندری تاکید کرد: بانک ملت گامهای اولیه را برای عرضه سهام برداشته و کار مناسبی در این زمینه انجام داده و به گونهای که توانسته است به عنوان نخستین بانک دولتی در بورس پذیرش شود. وی در مورد اقدامات انجام شده در این بانک برای خصوصی شدن، ادامه داد: اقدامات لازم برای عملیاتی شدن اصل ۴۴ و واگذاری سهام، از یک سال پیش در سه محور اساسی به صورت جدی در بانک ملت شروع شده است که محور اول، تهیه و تدوین تمامی آیین نامهها و پیشنویس اساسنامه و مقررات پس از خصوصیسازی است که این موارد در اختیار وزارت اقتصاد، سازمان بورس و بانک مرکزی قرار گرفته است.وی ادامه داد: محور دوم مدیریت ساختار مالی بانک است که کارهای مختلفی در راستای شفافسازی حسابها و اصلاح ساختار مالی انجام شده و بخش زیادی از عملیات بانکی به سوی بهرهمندی از زیرساختهای بانکداری الکترونیک سوق داده شده است که باعث شفافیت بیشتری خواهد شد.
مدیرعامل بانک ملت اضافه کرد: در عین حال بانک به عنوان محور سوم، مطالعات مقایسهای و تطبیقی وسیعی در مورد تجارب کشورهای پیشرفته و موفق در خصوصیسازی انجام داده و تبعات آن را مورد بررسی قرار داده است.
ارسال نظر