مراسم معارفه و تودیع مدیرعامل بانک تجارت برگزار شد
وداع با بانک تجارت پس از ۵ ماه و ۱۲ روز
لیلا اکبرپور- مراسم تودیع دکتر راعی، مدیرعامل سابق بانک تجارت و معارفه دکتر داوری به عنوان مدیرعامل جدید این بانک با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و معاون بانک و بیمهایاش، اعضای هیاتمدیره و مدیران بانک تجارت، مدیرعامل بانک توسعه صادرات و بیمه ملت صبح پنجشنبه گذشته در ساختمان مرکزی این بانک برگزار شد. نکته حائز اهمیت مراسم تودیع راعی ابراز تمایل قلبی او به ماندن در بانک تجارت و اظهار امیدواری وزیر اقتصاد مبنی بر اینکه راعی آخرین مدیر سیستم بانکی باشد که تغییر میکند، بود.
گزارش ۵ ماه و ۱۲ روز
رضا راعی، مدیرعامل سابق بانک تجارت در مراسم تودیع خود ضمن یادآوری اینکه مراسم معارفه او تنها ۵ ماه و ۱۲ روز پیش در همین سالن برگزار شد، گفت: در زمان ورودم به گمان اینکه حداقل ۲ سال در این پست انجام وظیفه خواهم کرد، برنامهای دو ساله را تدوین کردم.
او افزود: در این فرصت کوتاه مجالی برای انجام بسیاری از برنامهها نبود، اما در همین زمان اندک توانستیم در حوزههای بینالمللی تحقیقات و آموزش و راهاندازی ستاد بازاریابی عملکرد قابل قبولی داشته باشیم.
او با اشاره به اینکه تنها ۲۳درصد از پرسنل بانک تجارت دارای مدرک لیسانس و فوق لیسانس هستند، خطاب به دانش جعفری گفت: آقای وزیر با توجه به تجربه سایر بانکهای تجاری و فعالیت بانک تجارت به عنوان تنها بانک تجاری ایران در بازارهای بینالمللی این بانک در وضعیت حساسی قرار گرفته و توجه بیشتر به آن ضروری است.
راعی با بیان اینکه بانک تجارت میتواند در جایگاه بالاتری از آنچه امروز هست، قرار داشته باشد، گفت: تنها بانکی که روی گشایش اعتبارات و فعالیتهای ارزی آن میتوان حساب کرد بانک تجارت است و نباید این نقطه قوت به ضعف تبدیل شود.
مدیرعامل سابق بانک تجارت، با تاکید بر وجود نیروی انسانی وفادار این بانک خاطرنشان کرد: بر خلاف میل خود از این بانک میروم و به راستی دلم میخواست در خدمت کارکنان شریف و صدیق بانک تجارت باشم. او ابراز امیدواری کرد: از بیرون شاهد موفقیتهای روزافزون بانک تجارت و دکتر داوری، مدیرعامل جدیدش باشد.
رفتن راعی، قولی به مظاهری
دکتر دانشجعفری، وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در این مراسم ضمن قدردانی از دکتر راعی به خاطر زحماتش در بانک تجارت گفت: زمانی که مراسم معارفه دکتر راعی برگزار شد، اصلا گمان نمیکردم پس از ۵ماه مراسم تودیع او را برگزار کنیم. اما طهماسب مظاهری برای پذیرفتن پست ریاست کلی بانک مرکزی شرایطی داشت که یکی از آن شرایط داشتن چند تن از مدیران خوب سیستم بانکی بود که رفتن دکتر راعی به بانک مرکزی یکی از این موارد بود.او با یادآوری جذب مدیرانی چون بهمنی، پاشاییفام، قضاوی و راعی توسط بانک مرکزی گفت: این امر به دلیل جایگاه بانک مرکزی و نقش حساس آن در تغییر و تحولات اقتصادی کشور است.
او ادامه داد: بحث پول در اقتصاد ایران درحالحاضر مورد توجه دشمنان است تا از این طریق به کشورمان ضربه بزنند و در این شرایط حساس باید بانک مرکزی را حمایت کرد.وزیر اقتصاد اظهار داشت: از اینکه تعدادی از همکاران خوب را از دست دادهایم متاثر هستم، اما خوشحالم قولی را که به مظاهری پس از تفاهم او با رییسجمهوری دادهایم عملی شد.
دانشجعفری از داوری خواست تا برنامههای راعی را در اداره بانک تجارت ادامه دهد.
حفظ جایگاه بانک تجارت
مجیدرضا داوری، مدیرعامل بانک تجارت نیز در مراسم معارفهاش ضمن قدردانی از زحمات راعی گفت: چندی به عنوان مشاور دکتر راعی در بانک تجارت حضور داشتم و از نزدیک شاهد زحمات ایشان بودم.او افزود: تلاش برای کسب جایگاه واقعی بانک بنا به پتانسیل تحقیقات و بازاریابی که در سالهای گذشته در بانک مهجور مانده بود، ادامه مییابد.
او خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط فعلی که اغلب بانکهای تجاری تحریم شدهاند، شرایط خاصی بر سیستم حاکم است که با کمک وزیر اقتصاد میتوان جایگاه واقعی این بانک را حفظ کرد.
او از تهیه ۲۰ سرفصل جدید از برنامههای آتی خود در بانک تجارت خبر داد و گفت: در زمان مناسبتری به تشریح آنها خواهد پرداخت. در خاتمه این مراسم لوح تقدیری از سوی وزیر اقتصاد به دکتر راعی اهدا شد.
ارسال نظر