زیور‌آلات بومی ایران توان جهانی شدن دارند

عضو هیات رییسه اتحادیه کشوری طلا و جواهر، تشکیل این اتحادیه را برای برآورده کردن اهداف صادراتی بسیار مناسب خواند. محمد کشتی‌آرای در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به رکود جهانی بازار طلا و جواهر در سراسر جهان اظهار کرد: برای جلوگیری از ورشکستگی واحدهای تولیدی و استفاده کامل از ظرفیت‌های موجود چاره‌ای جز رفتن به سمت بازارهای صادراتی نداریم.

او گفت: با توجه به بازارهای بکری که در اطراف‌ کشورمان وجود دارد، با یک مدیریت مناسب در شهرستان‌های مختلف، می‌توان راه را برای اهداف صادراتی هموار کرد.

کشتی‌آرای به تنوع موجود در طلاهای ساخت ایران در شهرهای مختلف اشاره کرد و افزود: به عنوان مثال طرح زنجیر یزدی طرفداران بسیار در سراسر جهان دارد و با توجه به اینکه از شهرهای مختلف اعضایی در هیات رییسه اتحادیه‌ کشوری حضور دارند می‌توان برنامه‌ریزی مناسبی برای تولیدات بومی با اهداف صادراتی انجام داد.

او گفت: در سه چهار سال اخیر برخی کارخانه‌ها و تولیدکنندگان داخلی، ماشین‌آلات و ابزار کار خود را نوسازی کرده‌اند و در زمینه طراحی و ساخت وضعیت خوبی داریم و از دنیا عقب نیستیم و تنها باید فکری برای بازاریابی جهانی محصولات‌مان کنیم.

انتخابات اتحادیه کشوری طلا و جواهر در اواخر اسفند سال ۸۷ انجام شد و برگزیدگانی از شهرهای تهران، اصفهان، اراک، زنجان و مشهد به عضویت هیات‌رییسه این اتحادیه درآمدند، اما هنوز دعوتی برای انجام انتخابات داخلی و تعیین سمت اعضا از سوی وزارت بازرگانی از اعضای منتخب به عمل نیامده است.

همچنین انتخابات اتحادیه طلا، جواهر، نقره، سکه و صراف تهران قرار است روز ۲۳ اردیبهشت ماه انجام شود و طلا فروشان و صرافان تهرانی هفت عضو هیات رییسه خود را از بین ۲۸کاندیدا انتخاب کنند.