همتی در مراسم آغاز به کار رسمی بانک سینا اعلام کرد:
افزایش سرمایه ۳۰ برابری «سینا» طی دوسال
مراسم جشن آغاز به کار رسمیبانک سینا با حضور رییس و معاونین بنیاد مستضعفان، اعضای هیات مدیره معاونین و روسای شعب بانک سینا و مدیرانعامل بانکها و بیمه کشورمان شنبه گذشته در ساختمان مرکزی بانک سینا برگزارشد.
لیلا اکبرپور
مراسم جشن آغاز به کار رسمیبانک سینا با حضور رییس و معاونین بنیاد مستضعفان، اعضای هیات مدیره معاونین و روسای شعب بانک سینا و مدیرانعامل بانکها و بیمه کشورمان شنبه گذشته در ساختمان مرکزی بانک سینا برگزارشد.
این مراسم درحالی برگزار شد که از سوی بانک مرکزی مجوز فعالیت ارزی بانک سینا نیزصادر شد و پیشتر نیز بانک سینا مجوزهای لازم جهت پیوستن به شبکه بانکی شتاب و سامانه ساتنا را دریافت کرده بود.
مهندس فروزنده، رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در مراسم مذکور با تاکید بر اینکه اخذ مجوز بانک سینا امری بسیار مشکل بود، یادآور شد: تغییر نگرش در بنیاد برای تبدیل موسسه مالی و اعتباری بنیاد به بانک سینا تاثیر ویژهای در تحقق این هدف داشت. وی افزود: موسسه مالی و اعتباری سینا با نام بنیاد نزدیک به ۲۲سال فعالیت کرد و درست زمانی که خسته بود دکتر عبدالناصر همتی با ورودش به موسسه فعالیتها را سرعت بخشید و موسسه توانست مجوز بانک را از بانک مرکزی دریافت کند.
فروزنده ضمن قدردانی از دکتر شیوا و سالم مدیران عامل سابق موسسه مالی و اعتباری بنیاد گفت: اعتماد و وفاداری مشتریان به موسسه مالی و اعتباری سینا موجب شد بهرغم تمام مشکلات و عبوراز مرحله اصلاح زیرساختها سینا سهم خود از بازار پولی کشور را حفظ کرده و مشتریان جدیدی نیز جذب نماید.
مهندس فروزنده ضمن تشریح فرآیند تبدیل شدن موسسه به بانک سینا، آن را یک موفقیت بزرگ خواند و تصریح کرد: اگر بخواهیم از یک بانک خوب برخوردار شویم، بایستی با تجهیز به دانش فنی و سختافزاری روز بانکداری جهان، زمینه تکامل بانک و حرکت به سوی کمال در بانکداری کشور را فراهم آوریم و در استفاده از این دانش شجاعت به خرج دهیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه شکل فعلی بازار بانکداری کشور، وضعیت نشسته و انتظار است تا به آنها مراجعه شود، گفت: بانکهایی در موقعیت فعلی موفق هستند و پیشرفت میکنند که با روحیه سرمایهگذاری در بازارهای هدف، نسبت به توسعه آن اقدام کنند.
حضور بانک سینا در خاورمیانه
همچنین دکتر عبدالناصر همتی، مدیرعامل بانک سینا با اشاره به افزایش ۳۰ برابری سرمایه از ۷۰میلیارد ریال به ۲۰۰۰میلیارد ریال طی دو سال گفت: همزمان با این امر، کار تودیع تتمه سپرده قانونی به میزان ۲۴۰۰میلیارد ریال انجام و سود پیشبینی شده هر سهم هم محقق شد که در یک مدت کوتاه کاری سخت برای بانک بود.
همتی گفت: تغییر رسمی نام موسسه به سینا که در تاریخ ۲۲مرداد سال ۸۶ صورت گرفت، در واقع اولین گام برای اجرای برنامههای اصلاحی موسسه تا مرز بانک سینا بود. به گفته وی، در گام بعدی و در راستای حرکت با سیاستها و برنامههای بانک مرکزی که در قالب طرح ساماندهی موسسه مالی و اعتباری به اجرا درآمد، شرایط مورد نظر این بانک را یک به یک تحقق بخشید و از منظر همین اقدامات مجوز قطعی و نهایی فعالیت را در شانزدهمین روز اردیبهشت سال ۸۷ کسب کرد.
همتی یادآور شد: با توجه به رقابت شدیدی که در سالهای اخیر در عرصه بانکی کشور آغاز شده، لزوم ورود قدیمیترین موسسه مالی و اعتباری کشور به این میدان برای عقب نماندن از رقبا ضروری شناخته شد و زمینه پیادهسازی بانکداری الکترونیک در موسسه کلید خورد و پروژه بزرگ core banking به اجرا درآمد که مهمترین بحث در این زمینه را میتوان ورود موسسه به شبکه شتاب دانست که با سرعت قابل توجهی حتی زودتر از برخی موسسات مالی و اعتباری که درخواست ورود به این شبکه را داشتند به اجرا رسید.
به گفته مدیرعامل بانک سینا این امر نتایج مثبتی را در بعد افزایش حسابهای موسسه، سودآوری و تسهیل در خدمات رسانی شبانهروزی به هموطنان به همراه داشته و دارد و با پیوستن موسسه به شبکه شتاب امکان انتقال وجه از طریق دستگاههای خودپرداز و پایانه فروش به حساب کارت اشخاص در سایر بانکها و بالعکس فراهم شده و شعبه هم امکان صدور یک کارت با چند حساب را دارا شده است.
مدیرعامل بانک سینا افزود: پیادهسازی سامانه یکپارچه بانکی و الکترونیک (core banking) در راستای دسترسی سریع مشتریان به حسابهای خود در هر یک از شعب موسسه به عنوان یکی از راهبردهای اساسی در دستور کار قرار گرفت که در کمترین زمان ممکن و حداقل خطا در انتقال اطلاعات به سامانه جدید همزمان با اعیاد قربان و غدیر سال گذشته به مرحله اجرا رسید، اکنون مشتریان این موسسه قادرند بدون مراجعه به شعبه محل افتتاح حساب (مبدا) از وضعیت حساب خود آگاهی پیدا کرده و نسبت به انجام سایر عملیات مورد نیاز بانکی اقدام کنند. همتی اظهار داشت: شعب بانک سینا به دستگاههای خودپرداز و پایانه فروش تجهیز شدند که با توجه به ورود موسسه به شبکه شتاب و ضرورت ارائه خدمات بانکداری الکترونیک به هموطنان در ساعات مختلف شبانه روز، برنامه افزایش دستگاههای خودپرداز موسسه به طور جدی در دستور کار قرار گرفته و دستگاه خودپرداز سالنی نیز در ایستگاههای مترو امام خمینی(ره)، دروازه دولت، آزادی، خیام و شهید بهشتی تهران و یک دستگاه نیز در پالایشگاه نفت بهران نصب و راهاندازی شده است. به گفته او، توسعه خدمات کارت بانک سینا پس از پیوستن به شبکه بانکی شتاب، با جدیت بیشتری در دستور کار قرار گرفت و سیناکارت از جمله خدماتی است که این بانک در این راستا به مشتریان ارائه میکند. اینترنت بانک، تلفنبانک، موبایل بانک و sms بانک نیز از دیگر خدمات الکترونیکی است که در حال حاضر در برخی موارد بهویژه اینترنت بانک و تلفنبانک، اقدامات نهایی صورت گرفته و به مرحله اجرا رسیده است. مدیرعامل بانک سینا با اشاره به بهینهسازی شعب موسسه گفت: بانک سینا با داشتن ۲۶۰ شعبه بزرگترین شبکه بانکهای خصوصی را داراست وشعب به گونه ای به شبکه یکپارچه متصل شدند که حتی یکروز فعالیت شعبه متوقف نشد.همتی درخصوص آموزش نیروی انسانی نیز یادآور شد: آموزش و اصلاح ترکیب نیروی انسانی شاغل در موسسه با هدف افزایش کارآیی و بازدهی موسسه به صورت یک پروژه میان مدت اجرا شد و امروز بانک سینا شاکله و اساس کار خود را بر فعالیت نیروی جوان برنامهریزی کرده است، به طوری که اکنون غالب نیروی انسانی فعال در موسسه را نیروهای جوان تشکیل میدهند.مدیرعامل بانک سینا با اشاره به اینکه تمامی اقدامات اصلاحی در این بانک رو به پایان است، تاکید کرد: بانک سینا در سال جدید آماده یک جهش اساسی در شاخصهای عملکردی است.
همتی خطمشی بانک سینا را قرار گرفتن در بین بانکهای قابل قبول خاورمیانه دانست و خواستار سوق دادن برنامهها و سیاستها برای رسیدن به این هدف شد.
ارسال نظر