معاون بانک مرکزی با بیان اینکه تعیین اینکه ریسک کدام ارز و دارایی بالاتر یا پایین‌تر است منطقی نیست، گفت: بانک مرکزی با پیش‌بینی اوضاع و شرایط اقتصادی جهانی، پرتفوی خود را مدیریت می‌کند که در هر شرایطی صرفه و صلاح کشور مورد توجه است. حیدر مستخدمین حسینی در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر در خصوص تاثیرات اقتصادی تبدیل ارز کشور به یورو و طلا گفت: دارایی‌های خارجی بانک مرکزی، مجموعی از طلا و انواع ارز است و نه یک ارز که این نوع ارزها در شرایط مختلف و با توجه به نرخ‌هایی که دارند، تبدیل می‌شوند.

معاون بانک مرکزی با اشاره به اینکه در مقاطع مختلف نیز این نرخ‌ها تغییر می‌کند، افزود: این ارزها مجموع سبد و پرتفویی را تشکیل می‌دهند که باید مدیریت شده و ریسک آن در نظر گرفته شود. وی با بیان اینکه برای هر یک از دارایی‌ها ریسکی وجود دارد که باید مدیریت شود و بانک مرکزی نیز سعی کرده است که آن را در مقاطع مختلف مدیریت کند، تصریح کرد: اما اینکه بگوییم ریسک کدام یک بالاتر و ریسک کدام یک پایین‌تر است، غیرمنطقی است.

مستخدمین حسینی اضافه کرد: در هر مقطع زمانی هر دارایی، ریسک خاص خود را دارد و این امر بسته به شرایط و موقعیتی دارد که آن کالا یا دارایی در آن قرار گرفته باشد.

مستخدمین حسینی خاطرنشان کرد: اینکه به طور کلی رای دهیم که کدام دارایی، ریسک بالایی دارد یا اصولا پرریسک است، چنین رایی را معمولا کارشناسان حوزه بازار مالی نمی‌دهند، زیرا این امر بستگی به این دارد که در چه شرایطی یک دارایی قابلیت تبدیل پیدا کند.

وی یاد آور شد: آنچه مهم است این است که بانک مرکزی با قدمت، سابقه و کارشناسانی که در اختیار دارد، سعی می‌کند با پیش‌بینی‌هایی که به عمل می‌آورد با توجه به اوضاع و شرایط اقتصادی جهانی، پرتفوی خود را به نحوی مدیریت کند که در هر شرایطی صرفه و صلاح بانک مورد توجه و نظر باشد.