یکی از مبانی اجرای انضباط اقتصادی می‌تواند الکترونیکی کردن سیستم بانکی، سیستم گمرکی، سیستم مالیاتی و مبادلاتی باشد. غلامرضا مصطفی‌پور،‌ مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: یکی از دلایلی که بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، ورود به بانکداری الکترونیکی را در اولویت فعالیت خود قرار داده این است که در قالب بانکداری الکترونیکی می‌توان هزینه‌های اجرایی خدمات بانکی از جمله هزینه‌های مبادلات، حمل و نقل، ملزومات، پرسنلی را به حداقل ممکن کاهش داده و از طرفی درآمدهای کارمزدی ناشی از ارائه خدمات متنوع و با کیفیت را به حداکثر برسانیم و با استفاده از بانکداری الکترونیکی این بانک می‌تواند در شرایط توجیه اقتصادی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه انضباط اقتصادی به معنای مستندسازی و ضبط فعالیت‌های انجام شده است، تصریح کرد: یکی از کلیدی‌ترین و موثرترین سیستم‌های برقراری انضباط بخصوص در امور اقتصادی و اداری، جلوگیری از ورود موارد غیر مستند به سیستم است.

به اعتقاد او مستندسازی کلیه عملیات بانکی و مالی فقط از طریق سیستم الکترونیکی موجب جلوگیری از اعمال سلیقه‌ها و مدیریت‌های حاشیه‌ای خواهد شد.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تصریح کرد: از زمان تاسیس این بانک‌ با توجه به تاکید مسوولان کشور در هر چه‌ سریع‌تر فعال شدن شعب، این بانک فعالیت خود را در سراسر کشور آغاز کرده که از این تعداد ۳۰۰ شعبه به صورت شعب مستقل بانک فعالیت دارند که حدود ۲۰۰ شعبه به صورت آن‌لاین متصل هستند.