بیمه ملت 240 میلیارد ریال سود تقسیم کرد
روابط عمومی بیمه ملت- مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام بیمه ملت با حضور بیش از 94 درصد صاحبان سهام و نمایندگان محترم بازرس قانونی، سازمان بورس و اوراق بهادار و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در ساعت 30/9 روز چهارشنبه مورخ 26/07/1391 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمه ملت، آقایان سعید موحدی نماینده شرکت گروه بهمن به عنوان رییس مجمع، مجید سوری و محسن نامداری به نمایندگی از گروه سایپا و شرکت سرمایه‌گذاری تدبیر به عنوان ناظرین جلسه و نظرعلی صلاحی نژاد، معاون مالی- اداری بیمه ملت به سمت دبیر جلسه انتخاب شدند. مجمع، پس از استماع گزارش هیات مدیره و گزارش بازرس قانونی تصمیمات ذیل را اتخاذ نمود.
1-صورت‌های مالی، شامل ترازنامه مورخ 29/12/1390 و حساب سود و زیان، جریان وجوه نقد و یادداشت‌های همراه صورت‌های مالی شرکت برای سال مالی منتهی به تاریخ مذکور با اکثریت آرا مورد تصویب قرار گرفت.
۲-با اکثریت آرا مقرر گردید از مبلغ ۳۲۲.۶۲۴.۱۶۷.۵۰۰ ریال سود قابل تخصیص سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۹۰، مبلغ ۴۵.۴۱۴.۱۳۹.۸۱۸ ریال به حساب اندوخته سرمایه ای و مبلغ ۳۷.۲۱۰.۰۲۷.۶۸۲ ریال به حساب سود انباشته منظور و مابقی به مبلغ ۲۴۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال به سهامداران شرکت، به ازای هر سهم ۱۶۰ ریال به طور خالص پرداخت گردد.
3-انتخاب موسسه حسابرسی و خدمات مالی فاطر به عنوان بازرس اصلی قانونی و حسابرس مستقل شرکت و موسسه آرمان راهبرد به عنوان بازرس علی البدل شرکت برای سال مالی منتهی به 29/12/1391
۴-تعیین و پرداخت حق الزحمه بازرس قانونی و حسابرس شرکت برای سال مالی مورد گزارش در اختیار هیات مدیره قرار گرفت.
5-معاملات مشمول ماده 129 قانون اصلاح قسمتی از قانون تجارت به شرح مندرج در گزارش بازرس قانونی مورد تنفیذ قرار گرفت.
۶-روزنامه‌های دنیای اقتصاد و اطلاعات به عنوان روزنامه‌های رسمی شرکت انتخاب شدند.
اهم فعالیت‌های بیمه ملت
در گزارش هیات مدیره بیمه ملت، به روند افزایش سرمایه شرکت به ۱۲۰۰ میلیارد ریال در سال ۸۴ و ۱۵۰۰ میلیارد ریال در شهریور ماه ۹۱ اشاره شد. با رشد تعداد بیمه نامه‌های صادره و گسترش فعالیت‌ها در سال ۹۰، میزان حق بیمه با رشدی ۹ درصدی از مبلغ ۲.۰۴۳ میلیارد ریال در سال ۱۳۸۹ به مبلغ ۲.۲۲۲ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۰ افزایش یافت. در سال گذشته، بیمه ملت با کاهش ۲۵ درصدی پورتفوی خود در رشته بیمه‌های اتومبیل، تمرکز و تلاش خود را برای جذب پورتفوی سایر رشته‌ها به خصوص در بخش انرژی، زندگی و اتکایی بیشتر کرد و توانست با افزایش ۱۹ درصدی در بخش انرژی، به موفقیت‌های قابل توجهی دست یابد.
با توجه به گسترش فعالیت‌ها و تعداد بیمه نامه‌ها، در پرتفوی بیمه ملت خسارت پرداختی در سال 1389 با 25 درصد افزایش از 1.309 به 1.639 میلیارد ریال افزایش یافت. در سال 1390، در تسویه دیات تسریع شد و به حدود 10.000 پرونده خسارت جانی در رشته شخص ثالث رسیدگی شد. علاوه بر این، خسارت 12.891 پرونده خسارت جانی در رشته شخص ثالث شامل پرونده‌های سال 90 و ماقبل آن پرداخت گردید و بیش از 50.000 فقره خسارت مالی در رشته‌های شخص ثالث و بدنه و بیش از 90 میلیارد ریال خسارت مورد ارزیابی قرار گرفت. بیش از 45 میلیارد ریال خسارت به شرکت هواپیمایی آسمان پرداخت گردید که به همگی این موارد، می‌توان به عنوان مهم‌ترین خدمات پس از صدور بیمه ملت اشاره کرد. سازماندهی شبکه فروش و نمایندگی‌های حقیقی و حقوقی که عملیات فراخوان و جذب آن از دی ماه سال 1383 آغاز شده بود، تا سال 1387 ادامه داشت، ولی در سال 1388 و 1389 با گسترش رقابت در بازار، فرآیند جذب نمایندگان حقیقی افزایش یافت و هم اکنون این شرکت دارای 1000 دفتر نمایندگی در سراسر کشور می‌باشد. علاوه بر این، بیمه ملت به منظور ارائه بهتر خدمات و نیز افزایش هر چه بیشتر سهم پورتفوی خود در بازار در سال 1390 علاوه بر جذب نماینده، اقدام به جذب بازاریابان نیز کرده است که هم اکنون تعداد 801 بازاریاب با نمایندگان بیمه ملت همکاری می‌کنند.
از مهم‌ترین فعالیت‌های بیمه ملت عقد قراردادهای ویژه است که از میان آنها می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:
* صدور 47500 بیمه‌نامه زندگی و سرمایه گذاری با یکی از صندوق‌های بازنشستگی
* صدور بیمه نامه بدنه ۶ فروند RIG با راهبری بیمه ملت و حق بیمه به میزان ۴.۱۸۶.۱۳۰ دلار
* صدور بیمه نامه بدنه، ماشین‌آلات و جنگ ناوگان نفتکش به ارزش 2.218.574.000 دلار
* تمدید بیمه‌نامه بدنه و P&I هفت فروند کشتی با حق بیمه ای بالغ بر ۴ میلیون دلار
* صدور بیمه‌نامه‌های انرژی در فازهای پارس جنوبی با حق بیمه‌ای بالغ بر 34 میلیون دلار
* تمدید بیمه‌نامه شرکت هواپیمایی آسمان با حق بیمه ای معادل ۱۰ میلیون دلار
* قبولی اتکایی بالغ بر 130 میلیارد ریال در بخش‌های هواپیما، کشتی و انرژی
برنامه‌های آتی بیمه ملت
از مهم‌ترین برنامه‌های آتی شرکت بیمه ملت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
* کسب عنوان سازمان برتر از لحاظ سرمایه انسانی و بهره وری در عملیات
* دستیابی به تکنولوژی برتر در فناوری اطلاعات (توسعه و بهبود سیستم‌های عملیاتی بیمه گری، تدوین و پیاده‌سازی سیستم وفاداری به مشتریان و ...
* ارائه بهترین و برترین خدمات در بخش شبکه فروش و خسارت با توسعه و بهبود شبکه صدور و خدمات پس از صدور
* تدوین و ارائه محصولات برتر بیمه‌ای
* اجرای مدیریت ریسک (حفظ و پایداری توانگری مالی شرکت، بهبود نظام کنترل داخلی، پیاده‌سازی سیستم‌های مدیریت ریسک برای شرکت و مشتریان بزرگ)