باجه خبر - مدیرعامل اقتصاد نوین خبر داد
بازدهی ۳۲ درصدی سهام بانک در سال گذشته
گروه بنگاهها- مدیرعامل بانک اقتصادنوین گفت: سهام بانک اقتصادنوین در سال گذشته بازدهی بیش از ۳۲ درصد برای سهامداران به همراه داشته است.به گزارش روابط عمومی بانک اقتصادنوین، دکتر محمدهاشم بتشکن در گزارش خود به سهامداران این بانک در مجمع عمومی عادی سالانه برای بررسی صورتهای مالی منتهی به ۲۹اسفند ۱۳۹۰ با اشاره به اینکه بازدهی مطلوب سهام بانک در بازار سرمایه موجب شد سهام بانک مورد استقبال فعالان بازار سرمایه قرار بگیرد، افزود: در سال جاری تلاش خواهیم کرد این روند همچنان ادامه داشته باشد. وی اظهار کرد: عملکرد بانک در شاخصهای مختلف موجب شد تا بازده مطلوب نصیب سهامداران بانک شود.وی با اشاره به وضعیت مناسب بانک اقتصادنوین در بازار پولی کشور گفت: مجموع سپردهها نزد بانک اقتصادنوین در پایان سال ۱۳۹۰ از مرز ۱۵۱ هزار میلیارد ریال گذشت که نسبت به رقم ۱۱۵ هزار میلیارد ریال پایان سال ۱۳۸۹ بیش از ۳۰ درصد رشد نشان میدهد.مدیرعامل بانک اقتصادنوین ادامه داد: دستیابی به این رشد در شرایطی به دست آمده است که میزان رشد مجموع سپردههای شبکه بانکی حدود ۲۴ درصد بود که این تفاوت نشاندهنده عملکرد مناسب بانک اقتصادنوین در تجهیز منابع است.دکتر بتشکن گفت: در بخش سپردههای مدت دار ارزی بانک اقتصادنوین نیز در سال گذشته شاهد رشد خیره کننده ۱۴۸ درصدی بودیم، ضمن اینکه میزان اعتبارات اسنادی گشایش یافته در بانک اقتصادنوین در پایان سال گذشته نسبت به زمان مشابه قبل از آن ۱۰۸ درصد رشد نشان میدهد.
وی همچنین به رشد ۲۹ درصدی داراییهای این بانک در سال گذشته اشاره کرد و گفت: مجموع داراییهای بانک اقتصادنوین در پایان سال گذشته از مرز ۱۷۶ هزار میلیارد ریال گذشت که در مقایسه با میزان ۱۳۶ هزار میلیارد ریالی داراییهای بانک در پایان سال ۱۳۸۹ حدود ۴۰ هزار میلیارد ریال رشد نشان میدهد.
دکتر بتشکن در ادامه گزارش خود به سهامداران بانک اقتصادنوین در مجمع عمومی عادی سالانه با اشاره به نسبت مناسب کفایت سرمایه در این بانک، گفت: نسبت کفایت سرمایه در بانک اقتصادنوین نزدیک به ۱۲ درصد است که نشاندهنده منطبق بودن عملیات بانکی با استانداردهای بینالمللی است.
مدیرعامل بانک اقتصادنوین گفت: به منظور افزایش بهرهوری ۲۰ کمیته تخصصی در بانک تشکیل شده تا مباحث و موضوعات جاری بانک با تمامی ابعاد و با حضور مدیران خبره مربوط به هر موضوع بررسی و بهترین تصمیم اتخاذ شود. علاوه بر این ۷ کمیته نیز با حضور اعضای هیات مدیره، مدیرعامل و معاونین مدیرعامل در بانک تشکیل شده که مباحث استراتژیک بانک در این کمیتهها مطرح میشود. وی گفت: به منظور کنترل و پوشش مخاطرات عمده در بانک اقتصادنوین انواع ریسکهای عملیات بانکی شامل ریسک نقدینگی، اعتباری، نوسانات نرخ ارز، نرخ سود تجاری و عملیاتی توسط کمیتههای مرتبط مورد بررسی و ابعاد مختلف هر موضوع مشخص و برنامههای مربوطه تنظیم شده است. مدیرعامل بانک اقتصادنوین در ادامه دستیابی به عنوان «بانک پیشرو کشور» (Leading Bank) را از اهداف این بانک ذکر کرد و گفت: به منظور دستیابی به این هدف نقشه راه (Road Map) سهساله بانک اقتصادنوین تدوین و ابلاغ شده است. وی اظهار کرد: نقشه راه بانک اقتصادنوین بر اساس بررسی و پایش دائمی محیط رقابتی، مبتنی بر تعیین خطوط اصلی کسب و کار بانکی متناسب با هر بخش بازار ترسیم شده است. دکتر بتشکن گفت: استراتژی اصلی بانک اقتصادنوین با تکیه بر سه سرمایه اصلی بانک یعنی نیروی انسانی، مشتری و دانش سازمانی که به دنبال ارتقای خوشنامی و اعتبار عمومی میباشد «تمرکز» و «تمایز» است. دکتر بتشکن به نقش تعیینکننده نیروی انسانی در سازمانهایی نظیر بانک اشاره کرد و گفت: در فضای رقابتی حاکم بر نظام بانکی، نقش سرمایه انسانی توانمند در کسب موفقیت بسیار تعیینکننده است که در این راستا بانک اقتصادنوین توانسته با جذب نیروهای متخصص و کارشناس مزیت رقابتی خود را در بازار پولی کشور تقویت کند.وی گفت: البته بانک اقتصادنوین به توانایی کارکنان خود بسنده نکرده است و توانسته با برگزاری دورههای آموزشی بدو و ضمن خدمت، سطح دانش فنی کارکنان را افزایش دهد که در این راستا در سال گذشته بالغ بر ۲۸۴ هزار نفر ساعت آموزش برای کارکنان بانک برگزار شده است.وی اظهار کرد: بانک اقتصادنوین با تاکید بر اهمیت افزایش سطح علمی کارکنان، در سال گذشته نسبت به راهاندازی بزرگترین مرکز آموزش بانکهای خصوصی اقدام کرد که با این مهم فرآیند برگزاری دورههای آموزشی برای همکاران بانک اقتصادنوین بیش از پیش تسهیل شد.
مدیرعامل بانک اقتصادنوین در ادامه با اشاره به تخصصیسازی خدمات در این بانک از ابتدای سال گذشته گفت: به منظور افزایش رضایتمندی مشتریان، از ابتدای سال گذشته خدمات بانک در سه گروه بانکداری خرد، شرکتی و اختصاصی تفکیک شد.
وی گفت: در حوزه بانکداری شرکتی در سال گذشته سه دفتر در تهران راهاندازی شد که خدمات بانکداری شرکتی از طریق این دفاتر به مشتریان ارائه میشود. در حوزه بانکداری اختصاصی نیز مدیران حساب این خدمت در شعب منتخب بانک مستقر شدهاند و خدمات و محصولات بانکداری اختصاصی را به مشتریان ارائه میکنند. مدیرعامل بانک اقتصادنوین تاکید کرد بهرغم اینکه اقتصادنوین نخستین بانک کشور است که نسبت به ارائه خدمات تخصصی بانکداری شرکتی و اختصاصی اقدام کرده است، ولی کیفیت مطلوب این خدمات باعث افزایش ضریب رضایتمندی مشتریان بانک شده است. دکتر بتشکن در ادامه از انعقاد قرارداد همکاری بانک با صندوق توسعه ملی در راستای حمایت از کارآفرینی در سال گذشته خبر داد و گفت: بانک اقتصادنوین به عنوان نخستین بانک خصوصی کشور موفق شد شرایط انعقاد قرارداد همکاری با صندوق توسعه ملی را احراز کند که کسب این عنوان افتخار بزرگی برای بانک در سال گذشته بود.
دکتر بتشکن در ادامه گزارش خود به سهامداران این بانک افزایش رضایتمندی ذینفعان بانک از جمله مشتریان بانک را راهبرد خللناپذیر این بانک توصیف کرد و افزود: در همین راستا اقدامات بزرگی در حوزه بانکداری الکترونیکی در بانک اقتصادنوین انجام شده؛ به طوری که میزان کاربران خدمات الکترونیکی این بانک به صورت روز افزون، در حال افزایش است.
وی گفت: بانک اقتصادنوین در سال گذشته موفق شد مرکز داده اضطراری خود را به عنوان نخستین مرکز داده اضطراری نظام بانکی کشور مورد بهرهبرداری قرار دهد که این مرکز نقش مهمی در صیانت و حفظ اطلاعات مشتریان در شرایط بحرانی ایفا میکند.
مدیرعامل بانک اقتصادنوین همچنین به کسب عنوان بانک برگزیده در جشنواره ملی بهرهوری در بخش بانکها، موسسات اعتباری و سایر نهادهای مالی، از لحاظ شاخص بهرهوری در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بانک اقتصادنوین موفق شد در جشنواره ملی بهرهوری که توسط اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران برگزار شد، از میان ۶۲ شرکت برتر که در ۲۵ گروه اقتصادی از مجموع حدود یکهزار و ۶۰۰ شرکت صنعتی و تولیدی انتخاب شدند، که در حوزه پولی و بانکی بر اساس محاسبات انجام گرفته در سالهای ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۹ توسط سامانههای ملی اندازهگیری شاخصهای مالی، اقتصادی و بهرهوری عنوان بانک برتر را کسب کند که در داوری این جشنواره بیش از ۱۵۰ استاد دانشگاه مشارکت داشتند.
ارسال نظر