مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین:
گسترش بیمههای خصوصی با این وسعت ضرورتی نداشت
ایلنا - توان نیروهای متخصص در شرکتهای بیمه فعلی، باید در چهار شرکت متمرکز میشد. عبدالمحمود ضرابی، مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین، اجرای سیستم تعرفهای در بیمه، نبود نیروهای متخصص و قوانین و مقررات مرسوم را از جمله عوامل ضعف صنعت بیمه کشور برشمرد و اظهار داشت: کشورهای پیشرفته دنیا در صنعت بیمه از روش عملی متفاوتی در مقایسه با ایران برخوردارند.وی با بیان اینکه در ایران همچنان از تعرفه استفاده میشود، تصریحکرد: البته با توجه به دولتی بودن بخشی از شرکتهای بیمه و عدم توان رقابتی مساوی آنها با بخش خصوصی، منجر به اعمال این سیستم شده است.ضرابی خاطرنشان کرد: در بیمههای دنیا سیستم تعرفهای سالها است، از میان رفته و مساله توانایی شرکتها، ارزیابی ریسک و مدیریت حرف اول را میزند. به گونهای که بر اساس شناخت از بیمهگذار و ریسکها، نرخها مشخص و حق بیمه دریافت میشود.مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین، با متفاوت خواندن وضعیت ایران در مقایسه با سایر کشورها به نمونهای چون درآمد ناخالص کشور اشاره کرد و عوامل اجرایی، تخصصی، قوانین و مقررات را نیز در ضعف و تفاوت صنعت بیمه ایران با دنیا دخیل دانست.
ضرابی با اشاره به ابلاغ فرمان مقام معظم رهبری در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، آن را گام مثبتی دانست که سالها پیش از این باید برداشته میشد.وی با ذکر این نکته که با اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی شاید تعدد فعلی شرکتهای بیمه را شاهد نباشیم، افزود: پس از آنکه در مدت ۲ یا ۳ سال بانکهای خصوصی ایجاد شدند، در حال حاضر ۵ بانک خصوصی وجود دارد. در حالی که تعداد شرکتهای بیمه خصوصی به عدد ۱۸ رسیده که بیشک این گسترش شرکتهای بیمه خصوصی با این وسعت ضرورتی نداشت.
مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین، با اعتقاد به اینکه ظرفیت بالقوهای در کشور وجود دارد و سرمایههای زیادی تحت پوشش بیمه نیستند، تصریح کرد: بیشک اگر شرکتهای بیمه خصوصی به آهستگی گسترش مییافتند و یا توان نیروهای انسانی مستقر در ۱۸ شرکت در ۴ بخش متمرکز میشدند، رشد بهتری را در صنعت بیمه شاهد بودیم.
وی در عین حال، عدم نیروی انسانی متخصص را معضل و گسترش و توسعه همه جانبه در این صنعت را یک ضرورت خواند.
ضرابی، با اشاره به شرکت تحت تصدی خود، به رشد ۴۰درصدی در ۶ماه اول سال اشاره کرد و گفت: اولویت نخست ما توسعه بیمه عمر و سرمایهگذار است که در ایران چندان شناخته شده نبوده و فعالیت گستردهای در آن صورت نگرفته است.
ارسال نظر