صنعت و معدن، بانک پیشتاز فاینانس خارجی
گروه بنگاهها: پس از برجام، ۵ قرارداد فاینانس و ۲ قرارداد ریفاینانس ازسوی بانک صنعت و معدن امضا شده که از این حیث میتوان این بانک را بانک پیشتاز کشور در حوزه تامین منابع مالی خارجی نامگذاری کرد. مدیر امور بینالملل و تجهیز منابع بانک صنعت و معدن با اعلام این مطلب گفت: در عرف بانکداری به قراردادهای تامین مالی میانمدت و بلندمدت، فاینانس و همچنین به قراردادهای تامین مالی کوتاهمدت، عمدتا یکساله ریفاینانس گفته میشود. عباس دانشور با بیان اینکه برخی قراردادهای فاینانس بهصورت پروژهمحور و برخی بهصورت توافقنامه کلی، امضا شده است.
گروه بنگاهها: پس از برجام، ۵ قرارداد فاینانس و ۲ قرارداد ریفاینانس ازسوی بانک صنعت و معدن امضا شده که از این حیث میتوان این بانک را بانک پیشتاز کشور در حوزه تامین منابع مالی خارجی نامگذاری کرد.مدیر امور بینالملل و تجهیز منابع بانک صنعت و معدن با اعلام این مطلب گفت: در عرف بانکداری به قراردادهای تامین مالی میانمدت و بلندمدت، فاینانس و همچنین به قراردادهای تامین مالی کوتاهمدت، عمدتا یکساله ریفاینانس گفته میشود. عباس دانشور با بیان اینکه برخی قراردادهای فاینانس بهصورت پروژهمحور و برخی بهصورت توافقنامه کلی، امضا شده است. افزود: از قراردادهای اشاره شده فاینانس ۲ مورد بهصورت پروژهمحور و ۳ مورد در قالب توافقنامه کلی بوده است.
وی ادامه داد: قراردادهایی که تاکنون امضا شده از بانکها و موسسات مالی کشورهای چین، هند، کره جنوبی و روسیه اخذ شده و بهزودی چند قرارداد دیگر با کشورهای اروپایی نیز امضا میشود که خبرهای آن را در روزهای آتی خواهید شنید.دانشور تصریح کرد: امضای این گونه قراردادها هم بر نقش ایران در فضای بینالمللی و هم بر اقتصاد داخل تاثیر مثبتی دارد. بر فضای بینالملل دو اثر مهم دارد؛ اولین اثر، آن است که هر چقدر تعداد بانکهای پذیرنده خارجی برای اعطای فاینانس افزایش یابد، قدرت چانهزنی برای مذاکرهکنندگان افزایش مییابد و آنها میتوانند در یک فضای رقابتی بینالمللی، قراردادهایی با شرایط سهلتر و نرخ پایینتر را نهایی کنند و اثر مثبت دیگر آن در فضای بینالملل، آن است که اعتبار کشور با توجه به تنوع بانکهای اعطاکننده خط اعتباری افزایش خواهد یافت و میتواند تمایل سایر بانکها و موسسات مالی خارجی را برای اعطای اینگونه تسهیلات در پی داشته باشد.
ارسال نظر