قدردانی از راهاندازی سامانه کشف تقلب در بانک ملت
گروه بنگاهها: معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: خوشبختانه بانک ملت اقدامات ارزشمندی در زمینه پیشگیری از بروز تخلف و تقلب انجام داده است. به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر حسین قضاوی در جمع مدیران ارشد این بانک با اشاره به راهاندازی سامانه کشف تقلب در بانک ملت، آن را از کارآترین نرمافزارها در سیستم بانکی کشور خواند و گفت: بخش فناوری اطلاعات این بانک، تجربیات بالایی در زمینه طراحی و راهاندازی نرمافزارهای جدید در بخشهای مختلف دارد که این امر قابل تحسین است.
گروه بنگاهها: معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: خوشبختانه بانک ملت اقدامات ارزشمندی در زمینه پیشگیری از بروز تخلف و تقلب انجام داده است. به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر حسین قضاوی در جمع مدیران ارشد این بانک با اشاره به راهاندازی سامانه کشف تقلب در بانک ملت، آن را از کارآترین نرمافزارها در سیستم بانکی کشور خواند و گفت: بخش فناوری اطلاعات این بانک، تجربیات بالایی در زمینه طراحی و راهاندازی نرمافزارهای جدید در بخشهای مختلف دارد که این امر قابل تحسین است. وی تاکید کرد: یک بانک باید بتواند به موقع رویدادهای مالی نامطلوب را پیشبینی و رصد و از وقوع آنها جلوگیری کند.
معاون وزیر اقتصاد با تاکید بر ضرورت تطبیق تصمیمات با مقررات تدوین شده از سوی مراجع نظارتی، تصریح کرد: با توجه به حجم عظیم رویدادهای مالی یک بانک، دیگر نمیتوان با تشخیص یا حضور ذهن کارکنان، میزان تطبیق تصمیمات با مقررات را تشخیص داد. وی با بیان این نکته که یک بانک برای تعامل با بانکهای دنیا نیازمند تطبیق اقدامات خود با قوانین و مقررات است، اضافه کرد: بانک مرکزی در این زمینه مطالعات زیادی انجام داده و بهتازگی هم دستورالعملی را تنظیم کرده که در کمیسیون فرعی شورای پول و اعتبار تصویب شده و پس از تصویب در کمیسیون اصلی، به بانکها ابلاغ خواهد شد. دکتر قضاوی تاکید کرد: تطبیق تصمیمات مقررات باید بهصورت سیستمی و با استفاده از نرمافزارهای ویژه صورت گیرد، نرمافزاری که همه ابعاد موضوع را بهصورت استاندارد مورد توجه قرار دهد. وی همچنین بر لزوم طراحی نرمافزار جامع ذینفع واحد در بانکهای کشور تاکید کرد و گفت: بانکها باید روی این سه موضوع مهم، سرمایهگذاری کنند تا بتوانند از ریسک عملیاتی و به تبع آن، ریسک شهرت جلوگیری کنند. دکتر هادی اخلاقیفیضآثار، مدیرعامل بانک ملت هم در سخنانی از مساعدتهای دکتر قضاوی، معاون وزیر اقتصاد در به سرانجام رسیدن برنامههای این بانک در سال گذشته بهویژه در بحث دریافت سود مطالبات بانک از دولت قدردانی کرد. وی با تشریح بخشی از عملکرد بانک ملت در سال گذشته، به رشد ۲/ ۴ برابری حجم عملیات ارزی این بانک در سال ۹۵ اشاره کرد و گفت: این میزان رشد، بانک ملت را در رتبه نخست نظام بانکی کشور در این زمینه، قرار داده است. مدیرعامل بانک ملت رونمایی از ۱۰ خدمت جدید را در این بانک از دیگر موفقیتهای سال گذشته خواند و ادامه داد: «شاپ کارت» خدمتی است که در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و برای مشتریان خرد و بهویژه مشتریان گروهی راهاندازی و تاکنون ۳۱ هزار فقره کارت برای متقاضیان صادر شده است. به گفته وی، «جاب کارت» هم با هدف تامین سرمایه در گردش تولیدکنندگان خرد از ابتدای تیر سالجاری عملیاتی میشود. ضمن اینکه السی کارت هم بهزودی ویژه قطعهسازان، پتروشیمیها و... عرضه خواهد شد.
دکتر اخلاقی، سامانه جامع وصول مطالبات را از اقدامات مهم بانک ملت ذکر و اظهار کرد: با وجود اینکه نسبت مطالبات به تسهیلات در این بانک پایینتر از شبکه بانکی است، اما با راهاندازی این سامانه درصدد هستیم تا این نسبت را به استانداردهای جهانی نزدیک کنیم. وی اعلام کرد تا پایان سالجاری، تمامی مطالبات بانک ملت در سراسر کشور در این سامانه متمرکز و به این ترتیب از بسیاری از انحرافات جلوگیری خواهد شد. مدیرعامل بانک ملت، پیاده سازی شتاب ۷ در این بانک بهعنوان نخستین بانک کشور و آغاز به کار سیستم core ارزی متصل به core ریالی را از دیگر اقدامات بزرگ این بانک در زمینه فناوری اطلاعات خواند و گفت: core ارزی بانک ملت در حال توسعه فازهای جدید است که امیدواریم تا پایان شهریور امسال، بهصورت کامل راهاندازی شود. وی اضافه کرد: طراحی core۲ بانک ملت هم با نیازسنجی، معماری جدید و فرآیندهای آسانتر آغاز شده است که تا حدود ۱۴ ماه دیگر به بهرهبرداری خواهد رسید.
ارسال نظر