مدیر روابط عمومی بانک شهر تشریح کرد
تاثیر فرآیند پیام رسانی در رقابت شرکتها
گروه بنگاهها : سرپرست مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهردر روز ملی ارتباطات، روابط عمومی را ارتباطی دوسویه درفرآیند پیامرسانی دانست و گفت: محیط کسب و کار طی چند دهه گذشته شاهد آن است که تکنولوژی و صنایع های تک، وجه افتراق سازمانهای موفق و پیشرو بازار هستند. حمیدرضا عظیمی افزود: با تغییر پارادایمهای صنعت و بازار در اواخر سده ۲۰ و فراگیر شدن دسترسی به صنایع زیر ساختی و جریان اطلاعات (به لطف جهش چشمگیر صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات)، میتوان اظهارکرد، تمامی سازمانها به یک سطح از فناوری و جریانهای اطلاعاتی تاثیرگذار در بازار مجهز شدهاند.
گروه بنگاهها : سرپرست مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهردر روز ملی ارتباطات، روابط عمومی را ارتباطی دوسویه درفرآیند پیامرسانی دانست و گفت: محیط کسب و کار طی چند دهه گذشته شاهد آن است که تکنولوژی و صنایع های تک، وجه افتراق سازمانهای موفق و پیشرو بازار هستند.حمیدرضا عظیمی افزود: با تغییر پارادایمهای صنعت و بازار در اواخر سده ۲۰ و فراگیر شدن دسترسی به صنایع زیر ساختی و جریان اطلاعات (به لطف جهش چشمگیر صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات)، میتوان اظهارکرد، تمامی سازمانها به یک سطح از فناوری و جریانهای اطلاعاتی تاثیرگذار در بازار مجهز شدهاند. او با بیان اینکه پس کدام عامل میتواند تفاوت میان سازمانهای موفق در این محیط را توجیه کند؟
توضیح داد: به تعبیر تونی مارتینز، یکی از موفقترین کارآفرینان معاصر، تصویر ذهنی خوب و قابل اعتماد، مهمترین عامل در جذب مشتری و تصمیمگیری وی در فرآیند خرید است. بسیاری از شرکتهای عظیم با داشتن سرمایههای میلیاردی بهدلیل عدم توجه به تصویر ذهنی و برند سازی مناسب در رویارویی با سازمانهای جوان و فقیر از لحاظ مالی اما غنی از بعد روابط عمومی و تبلیغات، با شکست مواجه شدهاند.عظیمی ادامه داد: سازمانهایی در رقابت تنگاتنگ موفق خواهند بود که بتوانند بهطور مستقیم در فرآیند تصمیمگیری خرید مشتری از طریق ایجاد اعتماد و تصویر سازی ذهنی مناسب، تاثیرگذار باشند و این امر محقق نخواهد شد مگر با حضور تیم روابط عمومی قدرتمند.وی افزود: مجموعه روابط عمومی در سازمانها ضمن تلاش برای تعامل سازنده با محیط پیرامونی و واکنش مناسب نسبت به رویدادها همواره در پی آن است تا تصویر مناسبی از چهره سازمان به نهادهای بالادستی، هم رده، مشتریان و جامعه ارائه دهد. بنابراین مسوولیت اصلی برند سازی و خلق تصویر ذهنی (Corporate Image) برعهده روابط عمومی خواهد بود.
ارسال نظر