به همت بنیانگذار بانک اقتصادنوین
نخستین کارخانه پلاسمای خون در کشور احداث میشود
گروه بنگاهها: نخستین کارخانه پلاسماى خون کشور در شهر ماهان استان کرمان راهاندازی میشود. به گزارش روابط عمومی بانک اقتصادنوین، در مراسم کلنگزنی ساخت کارخانه پلاسماى خون با حضور جمعی از مقامات کشوری و لشگری، دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی طی سخنانی گفت: امروز هیچ اولویتى بالاتر از این نیســـت که اقتصادى قوى داشته باشیم تا پیامرسان خوبى براى ملتها باشیم. لاریجانـــى با اشاره به اینکه این کارخانه نمونهای از تبیین الگوی اقتصاد مقاومتی است، گفت: خوشحالم که امروز این کار در کشور انجام مىشود.
گروه بنگاهها: نخستین کارخانه پلاسماى خون کشور در شهر ماهان استان کرمان راهاندازی میشود. به گزارش روابط عمومی بانک اقتصادنوین، در مراسم کلنگزنی ساخت کارخانه پلاسماى خون با حضور جمعی از مقامات کشوری و لشگری، دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی طی سخنانی گفت: امروز هیچ اولویتى بالاتر از این نیســـت که اقتصادى قوى داشته باشیم تا پیامرسان خوبى براى ملتها باشیم. لاریجانـــى با اشاره به اینکه این کارخانه نمونهای از تبیین الگوی اقتصاد مقاومتی است، گفت: خوشحالم که امروز این کار در کشور انجام مىشود. رئیس مجلس شوراى اســـلامى افزود: من عادت ندارم هیچ جایى کلنگ آغاز عملیات اجرایى را به زمین بزنم، اما براى این کار بهدلیل اهمیت آن حاضر شدم، به شرط آنکه ۲ ساله کار انجام شود.
علیرضا رزم حسینی استاندار کرمان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتى واقعى را در این استان دنبال مىکنیم، گفت: مطالعات و مراحل ادارى این طرح بیش از ۲ سال پیگیرى شده و از پروژههاى مصوب سفر رئیسجمهورى به کرمان است. او افزود: مرحوم آیتالله هاشمى رفسنجانى، وزیر کشور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکى و نمایندگان استان کرمان براى عملیاتى شدن طرح ساخت کارخانه پلاســـماى خون در شهر ماهان استان کرمان بسیار تلاش کردهاند.
در این مراسم مهندس محمد صدرهاشمىنژاد، رئیس هیاتمدیره شرکت پلاسماى نوین و بنیانگذار بانک اقتصاد نوین نیز گفت: فقط ۷ کشور در دنیا صنعت تولید پلاسماى انسانى را دارند و بهزودی و با راهاندازی این کارخانه ایران نیز به جمع این کشورها خواهد پیوست. وی افزود: تولید پلاسماى انسانى سال ۱۳۷۳ از سوی مرحوم آیتالله هاشمى رفسنجانى آغاز شد و ۲ سال بعد به بهانه اینکه صنعت ویروسزدایى در کشور وجود ندارد، تعطیل شد، به همین علت امروز در محصولاتى که از پلاسما مشتق مىشود به سایر کشورها وابسته هستیم. مهندس صدرهاشمىنژاد ادامه داد: سال ۸۵ قرار شد یک شرکت خارجی براى راهاندازى کارخانه پلاسما کمک کند و حتى چندین مرتبه از ایران هزینه دریافت کرد، اما کارى انجام نداد و به بهانه تحریمها تجهیزات ما را هم ندادند.وى تصریح کرد: هر سال حدود ۳۰۰ میلیون دلار محصولات مشتق پلاسما وارد کشور مىشود و این وابستگى همچنان وجود دارد. صدرهاشمىنژاد گفت: مراکز جمعآورى پلاسما در کشور ایجاد شده و بعد از فریز کردن این محصول با کامیونهاى مخصوص براى فرآورى به خارج از کشور منتقل و بعد از فرآورى دوباره به کشور برگشت داده مىشود که این روش هزینههای هنگفتی به کشور و مردم تحمیل میکند. صدرهاشـــمى نژاد تاکید کرد: ۳۸ ســـال است براى راهاندازى این پالایشـــگاه تلاش مىکنیم، ولى به دلایل مختلفى تاکنون نتوانستهایم و امروز با مدیریت دولت یازدهم در۴ ماه، تمام مراحل ادارى و اقدامات فنى تاسیس کارخانه انجام و عملیات اجرایى این طرح آغاز شد. وى در حضور رئیس مجلس شوراى اسلامى قول داد بخش پلاسماى این کارخانه تا ۲ سال آینده به بهرهبردارى برسد. بنابراین گزارش کارخانه پلاسمای خون نوین نخستین پالایشگاه پلاسمای انسانی در ایران و بزرگترین کارخانه در خاورمیانه با اعتبار یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان راهاندازی خواهد شد. احداث این کارخانه در راستای امنیت ملی و مصداق کامل اقتصاد مقاومتی دانشبنیان است که سالانه ۳۰۰ میلیون دلار صرفهجویی ارزی برای کشور ایجاد خواهد کرد. این کارخانه پلاسمای خون در زمینی به مساحت ۹۰ هکتار در شهر ماهان کرمان احداث و برای ۸۰۰ نفر اشتغالزایی کرد و ۷۰۰ هزار لیتر فرآورده خونی در سال تولید میکند.
ارسال نظر