مدیرعامل بانک رفاه:
مشکل نظام بانکی محدودیت منابع است
گروه بنگاهها: دکتر محمدعلی سهمانی، مدیرعامل بانک رفاه در اولین همایش سراسری مدیران صف و ستاد این بانک گفت: سهم نظام بانکی و بانک رفاه در تحقق اقتصاد مقاومتی و برنامههای دولت بسیار بالا است. به گزارش روابط عمومی بانک رفاه، مدیرعامل این بانک اظهار کرد: نامگذاری سالجاری بهعنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل صرفا یک شعار نیست؛ بلکه توجه ویژه به اقدام و عمل در تحقق برنامه اقتصاد مقاومتی است.
سهمانی همچنین با اشاره به نقش نظام بانکی در حل مشکلاتی نظیر بحران رکود در کشور، اظهار کرد: دولت تدبیر و امید انتظارات ویژهای از نظام بانکی دارد.
گروه بنگاهها: دکتر محمدعلی سهمانی، مدیرعامل بانک رفاه در اولین همایش سراسری مدیران صف و ستاد این بانک گفت: سهم نظام بانکی و بانک رفاه در تحقق اقتصاد مقاومتی و برنامههای دولت بسیار بالا است.به گزارش روابط عمومی بانک رفاه، مدیرعامل این بانک اظهار کرد: نامگذاری سالجاری بهعنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل صرفا یک شعار نیست؛ بلکه توجه ویژه به اقدام و عمل در تحقق برنامه اقتصاد مقاومتی است.
سهمانی همچنین با اشاره به نقش نظام بانکی در حل مشکلاتی نظیر بحران رکود در کشور، اظهار کرد: دولت تدبیر و امید انتظارات ویژهای از نظام بانکی دارد. بانکها نیز میتوانند از این فرصت نهایت بهره را ببرند.مدیرعامل بانک رفاه با اشاره به برخی از چالشهای نظام بانکی، افزود: از مهمترین مشکلات نظام بانکی، تنگناهای مالی و اعتباری است؛ ضعف نقدینگی و محدودیت منابع مالی، بانکها را با مشکل مواجه ساخته است.همچنین در خبر دیگری اعلام شد: بانک رفاه، طرح «سپرده رفاه فردا» را با محوریت دریافت وجه از مشتری بهصورت دورهای در بازه زمانی مشخص و پرداخت سرمایه اندوخته شده یا سود مستمر مادامالعمر به شرح ذیل ارائه کرده است.در این طرح، مدت زمان سپردهگذاری از سوی مشتری (صرفا مشتریان حقیقی) به انتخاب وی ۴ تا ۱۰ سال است که در این مدت، مشتری مبالغی را بهصورت دورهای نزد بانک تودیع و در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه، از سقف نرخ سود سپرده سرمایهگذاری یکساله بانکی بهرهمند میشود.
پس از پایان دوره سپردهگذاری، کل سرمایه مشتری که شامل مبالغ واریزی از سوی مشتری و سودهای علیالحساب متعلقه به آن است، به یکی از روشهای ذیل، به مشتری قابل پرداخت است:
حساب مذکور صرفا میتواند بهصورت انفرادی در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه افتتاح شود، زمانهای واریز وجه به انتخاب مشتری بوده و مبالغ واریزی از سوی مشتری نیز میتواند متغیر باشد.مشتریانی که مبالغ بیشتری را در فاصله زمانی کوتاهتری نزد بانک تودیع کنند، در انتهای دوره سپردهگذاری، سرمایه بیشتری نزد بانک اندوخته خواهند داشت. همچنین مشتریانی که وجوه مربوط به هر سال از دوره سرمایهگذاری را در ابتدای آن سال واریز کنند، نیز سرمایه بیشتری در انتهای دوره خواهند داشت. بر این اساس محدودیتی از بابت زمان واریز وجوه ماهانه از سوی مشتری در این طرح وجود نداشته و مشتریان میتوانند وجوه واریزی طی دوره سپردهگذاری را در مقاطع مختلف اعم از ابتدای سال، انتهای سال، دو ماهه و سه ماهه واریز کنند.
حداقل مدت سپردهگذاری برای بهرهمندی از سود مستمر ماهانه یا اندوخته تجمیعی، ۴ سال است و پس از آن مشتریان در هر زمان میتوانند با مراجعه به شعب بانک، حسب مورد نسبت به برقراری سود مستمر خود یا دریافت سرمایه خود اقدام کنند.اولین واریزی مشتری در زمان افتتاح سپرده از سوی وی، به منزله سپرده بلندمدت یک ساله تلقی و از سود سپرده مزبور در آن مقطع بهرهمند میشود. سایر واریزیهای مشتری تا زمان سررسید سپرده اولیه و همچنین سودهای واریزی متعلقه، به منزله سپرده کوتاهمدت تلقی شده و از سقف نرخ سود سپرده کوتاهمدت عادی بهرهمند میشوند.در زمان سررسید سپرده بلندمدت یک ساله (سپرده اولیه)، مانده سپرده مشتری (که شامل مجموع مبالغ سپرده سرمایهگذاری بلندمدت یک ساله اولیه، مبالغ واریزی و سودهای متعلقه بابت سپرده مزبور طی دوره یک ساله است) در قالب سپرده بلندمدت یک ساله جدید نزد بانک تودیع و فرآیند فوق مجددا تا پایان دوره سپردهگذاری موردنظر مشتری (۴ الی ۱۰ سال) تکرار میشود.
ارسال نظر