دیدار سیف و سلطانیفر در بانک مرکزی
نظام بانکی به کمک توسعه گردشگری میآید
رئیسکل بانک مرکزی در دیدار با رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ضمن تاکید بر اهمیت صنعت گردشگری در اشتغالآفرینی، فقرزدایی و توسعه اقتصادی بر گسترش زمینههای همکاری میان نظام بانکی و این سازمان تاکید کرد. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، ولیالله سیف در این دیدار که صبح دیروز برگزار شد با اشاره به موقعیت استثنایی کشور در حوزه گردشگری و اهمیت آن در توسعه کشور گفت: بانک مرکزی برای صنعت گردشگری کشور اولویت خاصی قائل است و آمادگی دارد در بخشنامهای که اخیرا در رابطه با ارایه تسهیلات به بنگاههای کوچک و متوسط به شبکه بانکی ابلاغ کرده تا جایی که میتواند یاریرسان این صنعت باشد.
رئیسکل بانک مرکزی در دیدار با رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ضمن تاکید بر اهمیت صنعت گردشگری در اشتغالآفرینی، فقرزدایی و توسعه اقتصادی بر گسترش زمینههای همکاری میان نظام بانکی و این سازمان تاکید کرد.به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، ولیالله سیف در این دیدار که صبح دیروز برگزار شد با اشاره به موقعیت استثنایی کشور در حوزه گردشگری و اهمیت آن در توسعه کشور گفت: بانک مرکزی برای صنعت گردشگری کشور اولویت خاصی قائل است و آمادگی دارد در بخشنامهای که اخیرا در رابطه با ارایه تسهیلات به بنگاههای کوچک و متوسط به شبکه بانکی ابلاغ کرده تا جایی که میتواند یاریرسان این صنعت باشد.
رئیس کل بانک مرکزی در مورد گسترش روابط بینالمللی و تاثیر آن بر صنعت گردشگری کشور گفت: گسترش تعاملات بینالمللی پس از برجام زمینه حضور بیشتر گردشگران خارجی را در کشور فراهم کرده و لازم است به زیرساخت و بناهای موردنیاز صنعت گردشگری در کشور توجه ویژهای شود.
سیف یکی از ظرفیتهای جدید اقتصاد ایران برای سرمایهگذاری را صنعت گردشگری دانست و گفت: در حال حاضر با توجه به ظرفیتهای وسیع تاریخی، فرهنگی و طبیعی، ایران میتواند بهعنوان قطب گردشگری در خاورمیانه و آسیا باشد و توجه به این حوزه، از ضرورتهای اصلی است. در این جلسه مسعود سلطانیفر، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری نیز ضمن ارایه توضیحاتی در مورد رتبه گردشگری ایران در سطح جهانی و برخورداری ایران از استانداردهای بینالمللی گردشگری پیشنهاد کرد جلسات بیشتر با حضور مدیران عامل بانکها برگزار شود تا زمینه همکاری و حمایت نظام بانکی از صنعت گردشگری و صنایعدستی بیش از پیش فراهم شود.
سلطانیفر، صنعت گردشگری را بهعنوان یکی از پر درآمدترین بخشهای اقتصادی در دنیا مطرح کرد و افزود: طبق گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری عامل اصلی احیای اقتصاد جهانی شناخته میشود؛ بهطوریکه یکی از مهمترین زمینهسازان برای ایجاد شغل، کاهش فقر، حفاظت از محیط زیست و ایجاد صلح و تعاملات میان فرهنگهای مختلف است.
ارسال نظر