شماره روزنامه ۶۱۰۷
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۱۰۷ دنیای اقتصاد

اخبار بازرگانی - روزنامه شماره ۶۱۰۷

  • گمرک زیر سایه آنارشی احکام

    دنیای اقتصاد: اگر قابلیت پیش‌بینی‌پذیری از بین برود، بزرگ‌ترین صدمه به تجارت کشور وارد می‌شود. بی‏نظمی در احکام ابلاغی دستگاه‌های اجرایی باعث صدمات جدی به حوزه پیش‏بینی‏‏پذیری اقتصاد می‌شود و در نتیجه اتفاقی که وقوع می‌پیوندد این است که برند بین‌المللی «ساخت ایران» اعتبار خود را از دست می‌دهد.
  • ابلاغ ضوابط صادرات جو پرک به گمرک

    دنیای‌اقتصاد: مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه‌تجارت ایران در نامه‌‌‌‌‌ای، ضوابط صادرات جو پرک را به گمرک جمهوری‌اسلامی ابلاغ کرد که بر اساس آن، با توجه به شمولیت ارز ترجیحی برای واردات جو به‌عنوان یکی از نهاده‌‌‌‌‌های کشاورزی، صادرات جو پرک با کد تعرفه ۱۱٠۴۱ غیر‌مجاز بوده و تحقق این امر منوط به رعایت حکم مقرر بند‌ب ماده‌۲۳ قانون خواهد بود.
  • امارات؛ بزرگ‌ترین مبدأ واردات کالا به ایران

    دنیای‌اقتصاد: گمرک جمهوری‌اسلامی ایران طی گزارشی، آمار تجارت خارجی پنج ماهه ابتدایی سال‌جاری را منتشر کرد که براساس آن امارات‌متحده‌عربی بزرگ‌ترین مبدا واردات کالا به کشور است. به گزارش «ایسنا» از ابتدای سال‌جاری تا پایان مردادماه، میزان واردات قطعی کالاهای غیرنفتی کشور (به استثنای نفت‌خام، نفت‌کوره و نفت سفید و همچنین بدون صادرات از محل تجارت چمدانی) بالغ بر ۱۵‌هزار و ۶۸۸‌هزار‌تن و به ارزش ۲۶‌هزار و ۳۱۷‌میلیون دلار است که نسبت به مدت مشابه در سال‌قبل از آن، افزایش ۷.۹۳درصدی در وزن و ۵.۵درصدی در ارزش دلاری را نشان می‌دهد. براساس این گزارش، امارات‌متحده‌عربی با اختصاص رقمی بالغ بر هشت‌هزار و ۸۵‌میلیون دلار (۸.۰۸میلیارد دلار) و سهم ۳۰.۷۲درصدی از کل واردات در جایگاه نخست کشورهای طرف معامله واردات به ایران‌ قرار گرفته‌است. همچنین چین با ۶.۹میلیارد دلار و سهم ۲۶.۶۲درصدی، ترکیه با ۳.۸۷‌میلیارد دلار و سهم ۱۴.۷درصدی، آلمان با یک‌میلیارد و ۲۱‌میلیون دلار و سهم ۳.۸۸درصدی و هند با ۷۳۴‌میلیون دلار و سهم ۲.۷۹‌درصدی از کل ارزش واردات، در جایگاه‌های بعدی کشورهای عمده طرف معامله واردات، قرارگرفته‌‌‌‌‌‌اند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر