یک اتاق فکر و یکصد جلسه
یکصدمین جلسه اتاق فکر با حضور استاندار، جمعی از مسوولان استان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای اتاق بازرگانی و اتاق فکر شنبه شب در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد. به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان اصفهان، دبیر اتاق فکر گفت: اتاق فکر با حضور ۹ نفر از فعالان اقتصادی و مسوولان برخی سازمانهای استان اصفهان با هدف بررسی مشکلات اساسی حوزه اقتصادی، صنعتی، بازرگانی و ارائه راهکار برای حل مسائل از سال ۸۵ تشکیل شد.
پرویز اخوان گفت: این اتاق الگوی همکاری بخش دولتی و خصوصی در مورد مسائل مختلف است که در آینده کمیتههای تخصصی در زمینههای مسائل اقتصادی و چالشهای اجتماعی در این اتاق تشکیل میشود.
وی تاکید کرد: طی یکصد جلسه اتاق فکر ۲۸ موضوع در سطح ملی و استانی مطرح و از نظرات کارشناسان حوزههای مختلف در ارائه موضوعات استفاده شده است.
استاندار اصفهان در ادامه این مراسم گفت: شرایط امروز کشور که با بحرانهای متعدد در زمینههای گوناگون روبهرو است، به گونهای است که متفکران هر بخش برای برون رفت از معضلات و مشکلات، باید اتاقهای فکر تشکیل دهند تا با مشورت و هماندیشی راهکاری پیدا کنند.
مرتضی بختیاری نقش اتاق فکر را در سطح استان و کشور قابل توجه دانست و افزود: مالیات بر ارزش افزوده و مشکلات پیش روی آن قبل از اجرا در دستور کار اتاق فکر بوده و چالشهای اجرایی آن به مقامات مسوول انتقال یافته بود.
وی خواستار تشکیل اتاق فکر در سازمانها و فرهنگسازی آن در جامعه شد و تصریح کرد: خروجی اتاق فکر در شورای برنامهریزی استان بسیار تاثیرگذار بوده که نمونه آن را میتوان در برخی از مصوبههای ملی مشاهده کرد.
بختیاری کمبود آب را در ده سال آینده یکی از مشکلات حاد استان اصفهان ذکر کرد و گفت: ارائه راهکارهای اجرایی و استفاده از نظر کارشناسان برای مقابله با بحران کمآبی میتواند مسوولان استان را در زمینه پیشگیری یاری رساند.
در ادامه این مراسم محمدتقی رهبر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت نامساعد بخش کشاورزی کشور گفت: تعرفه واردات کالا و تاثیر آن بر وضعیت اشتغال، موضوعی است که اتاق فکر میتواند آن را تحلیل و بررسی کند.
محمد اسلامیان، رییس اتاق بازرگانی اصفهان نیز فکر کردن را وجه ممیزه انسان با همه مخلوقات دانست و افزود: اتاق فکر با برگزاری جلسات چالشبرانگیز و جذاب توانسته در زمینههای مختلف راهکار ارائه دهد.
وی افزود: تعمیم پدیده تعقل و تفکر در سیستمهای دولتی و غیردولتی میتواند باعث انتقال تجربیات در سطح استانها و کشور از سوی کارشناسان و افراد مختلف برای رفع مشکلات و افزایش بهرهوری شود.
فرهاد رهنما، عضو اتاق فکر و عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز در ادامه افزود: شرایط اقتصاد امروز ایران و جهان میطلبد با وجود بحرانهای متعدد اتاقهای فکر به مسائل مهم اقتصادی بپردازند.
رسول رنجبران، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز گفت: اتاق فکر مکانی برای تجمع خبرگان و اندیشمندان با هدف تحلیل و بررسی مسائل و ارائه راهکارهای عملیاتی است.
وی در عین حال تصریح کرد: اتاق فکر از هرگونه ساختار و مدل مناسبی محروم است و اگر میخواهد خروجی آن بهتر باشد باید یک مدل و ساختار داشته باشد و در آن قالب فعالیت کند.
ارسال نظر