نمایه
نظام گمرکی پیش قراول طرح تحول
عباس معمارنژاد در گفتوگو با «ایرنا» در مورد علل قرارگرفتن گمرک به عنوان یکی از محورهای طرح تحول اقتصادی گفت: در سال ۱۳۸۶ میزان صادرات، واردات و ترانزیت کالاهای غیرنفتی بیش از ۷۸میلیارد دلار بود.
دبیر شورای تخصصی اصلاح نظام گمرکی کشور جزئیات طرح اصلاح نظام گمرکی را در قالب طرح تحول اقتصادی اعلام کرد.
عباس معمارنژاد در گفتوگو با «ایرنا» در مورد علل قرارگرفتن گمرک به عنوان یکی از محورهای طرح تحول اقتصادی گفت: در سال ۱۳۸۶ میزان صادرات، واردات و ترانزیت کالاهای غیرنفتی بیش از ۷۸میلیارد دلار بود. معمارنژاد در ارتباط با رقم یادشده اضافه کرد: این رقم نشان میدهد اگر مشکلات گمرکات کشور برطرف شود، فضای کسب و کار در جامعه بهبود پیدا خواهد کرد.
دبیر شورای تخصصی اصلاح نظام گمرکی کشور با اشاره به اینکه بیش از ۷۰درصد کالاهای وارداتی کشور کالاهای سرمایهای، واسطهای و مواد اولیه است، اظهار داشت: اگر تشریفات گمرکی کشور محدود شود و زمانترخیص کالا کاهش یابد، زمینه تسهیل بخش تولید فراهم میشود.
معمارنژاد اضافه کرد: در حال حاضر زمانترخیص کالا برای برخی اقلام بین دو تا سه ماه است که اگر این زمان کاهش یابد، از نظر کاهش خواب سرمایه و تسریع در چرخه تولید به نفع اقتصاد کشور خواهد بود.
به گفته دبیر شورای تخصصی اصلاح نظام گمرکی، براساس قانون برنامه چهارم توسعه، دید اقتصادی کشور تعامل فعال با اقتصاد جهانی و توسعه صادرات است که گمرکات کشور در این میان نقش اساسی دارند.
ارسال نظر