بنیانگذار گروه صنعتی زرماکارون
۹۰ در صد سهم صادرات ماکارونی ایران را در اختیار داریم
پگاه آفرینزاد - ادبیات در ایران با تمام دنیا تفاوت فاحشی دارد. این جمله بخشی از سخنان مهندس مرتضی سلطانی، رییس هیاتمدیره و بنیانگذار گروه صنعتی زر ماکارون درحاشیه پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته در جمع خبرنگاران است.
عکسها: آکو سالمی
پگاه آفرینزاد - ادبیات در ایران با تمام دنیا تفاوت فاحشی دارد. این جمله بخشی از سخنان مهندس مرتضی سلطانی، رییس هیاتمدیره و بنیانگذار گروه صنعتی زر ماکارون درحاشیه پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته در جمع خبرنگاران است. وی در توضیح این مطلب میگوید: در ایران تکنولوژی بین ۱ تا ۱۰ درصد نقش دارد در حالی که سهم مدیریت بر این تکنولوژی از ۱ تا ۹۰ درصد است.
این در حالی است که مدیریت بر تکنولوژی و راهبری تکنولوژی در کشورهای پیشرفته و اروپایی کاملا عکس ایران است و پدیده تکنولوژی بر مدیریت غلبه میکند.
به اعتقاد سلطانی این شاخص مهمی برای تصمیمسازان و مسوولان کشور به شمار میرود.
این فعال بخش خصوصی براهمیت نتیجه عمل تصمیمسازان کشور با همفکری و نظرکارشناسان و متخصصان در حوزه صنعت تاکید میکند و ادامه میدهد: جوانان بسیار ارزنده و با استعدادی از نظر علم، قناعت، شجاعت و غیرتکاری در ایران داریم که اگر به این خیل عظیم نیروی کار جوان بها داده شود و این امر مدیریت بهینه شود، در فضای تولید بسیار نتیجه مطلوبی حاصل خواهد شد.
مهندس سلطانی، با اشاره به اینکه اعتماد به جوانان نه در سایه تکلف و تعارف بلکه باید در واقعیت عملی باشد، خاطرنشان میکند: باید به جوانان کشورمان اعتماد کنیم و کار را به دست آنها بسپاریم در این صورت است که تراز تولید خود را همراه با نوآوری و شکوفایی افزایش خواهیم داد.
بنیانگذار گروه صنعتی زرماکارون موفقیت گروه خود را مرهون همین اعتماد و اطمینان به جوانان تحصیلکرده میداند و با افتخار تاکید میکند که شاخصترین فاکتور تمایز شرکت ماحاصل تفکر جوانگرایی مدیران ما است.
وی در پی همین موفقیت اعلام میکند: گروه صنعتی زرماکارون مدت ۲سال است که متولد شده و این در حالی است که در سال گذشته ۹۰درصد سهم صادرات از آن ما بود که به کشورهای همسایه، کشورهای آفریقایی و کشورهای آسیایی ماکارونی تولید ایران را صادر کردهایم.
مهندس سلطانی با یادآوری اینکه محصولات زرماکارون لوح سیب سلامت را در صنعت غذا که نشانه ایمنی و سلامت محصولات است از وزارت بهداشت و درمان دریافت کرده است، افزود: ما یک نوآوری را در تولید ماکارونی در ایران به مصرفکنندگان ارائه کردهایم که تولید ماکارونی با آرد سمولینا است.
این فعال بخشخصوصی تولید ماکارونی، آرد سمولینا را به دلیل ضریب قند پایین و برخورداری از مقادیر قابل توجهی املاح معدنی، ویتامینهای گروه ب و فیبر غذایی برای سلامتی و کارکرد مناسب دستگاه گوارش بسیار مفید دانست.
به گفته رییس هیاتمدیره شرکت زرماکارون، ایتالیا در صنعت ماکارونی حرف اول را میزند و سرانه مصرف ماکارونی در ایتالیا ۳۰کیلو است. همچنین در این کشور تولید ماکارونی با آردی غیر از آرد سمولینا به شدت ممنوع است.
وی با اعلام اینکه محصولات ما از هر نظر با تولیدات ماکارونی ایتالیاییها برابری میکند و حتی در بسیاری مواقع برتر نیز میباشد، گفت: ما با نگاه ملی در کشور حضور داریم و به تولید داخلی میپردازیم و این در حالی است که خریداران خارجی ما استقبال چشمگیری از محصولات ما دارند.
به گفته سلطانی سرانه مصرف ماکارونی در ایران مدام در حال افزایش است به طوری که از میزان ۳کیلو به ۵کیلو رسیده است.
وی دلیل این امر را فرهنگسازی در زمینه تولید ماکارونی و نیز چگونگی تهیه و طبخ ماکارونی و همچنین فواید آن برای سلامتی ذکر کرد.سلطانی در عین حال از افتتاح اولین واحد نان صنعتی گروه زرماکارون تا پایان سال ۸۷ خبر داد و اظهار کرد: اگر موانع و مشکلات بوروکراسی سد راهمان نباشد، تا پایان سال جاری این واحد گشایش مییابد.
وی با تاکید مجدد بر پیادهسازی روش درست و کارشناسی شده مدیریت در ایران یادآور شد: مدیریت یعنی حل مشکلات عدیده موجود پیرامون تولید و صنعتگر. مشکلاتی که گریبانگیر تولیدکننده ایرانی است از عرش تا فرش است و مدیریت بر این فاصله که به صفر برسد توانایی و علم میخواهد.
رییس هیــاتمدیــره زرماکارون در خصوص نمایشگاه ایرانآگروفود خاطرنشان کرد: برگزاری چنین نمایشگاههایی به دستیابی به دانش فنی روز و انتقال و تبادل اطلاعات و بازاریابی در زمینههای مختلف کمک شایانی میکند. نمایشگاه بینالمللی صنایع کشاورزی،
مواد غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته در تاریخ ۵ خردادماه افتتاح شد و تا امروز ادامه دارد.در بررسیهای به عمل آمده بین ایران آگروفود در سال ۸۰ و ایران آگروفود در سال ۸۷ آمار و ارقام حاکی از آن است که تعداد شرکتکنندگان داخلی ۳۳درصد و تعداد شرکتکنندگان خارجی ۴۸درصد افزایش داشته است. این در حالی است که میتوان به مشارکت مستقیم ۹ کشور اتریش، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه، تایلند، ترکیه، سریلانکا و هند به صورت رسمی یا گروهی در این نمایشگاه اشاره کرد. همچنین کشورهای اسلواکی، امارات متحده عربی، انگلیس، برزیل، بلژیک، پرتغال، تایوان، چین، دانمارک، ژاپن، سوئد، سوئیس، فنلاند، کانادا، کره جنوبی، لهستان و هلند با حضور نمایندگیهای خود به صورت غیرمستقیم در نمایشگاه فوق مشارکت داشتند.
ارسال نظر