به گزارش فارس، مسعود میرکاظمی، وزیر بازرگانی روز گذشته در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌های وزارت بازرگانی برای مقابله با خشکسالی در سال جدید، اظهار داشت: در زمینه خرید کالاهای اساسی همواره در دو سال گذشته یک سال جلو بوده‌ایم و به این دلیل مایحتاج مردم برای سال جاری از سال قبل تامین شده است تا نسبت به کشورهای دیگر با تنش بسیار کمتری در این زمینه مواجه باشیم. وی با بیان اینکه ما همواره از یک سال جلوتر پیش بینی‌های لازم را برای سال بعد انجام می‌دهیم و سال قبل برای امسال روغن به مقدار کافی خریداری شده و در انبارها موجود است، ادامه داد: ۶۵۰ هزار تن شکر نیز از شرکت‌های داخلی خریده‌ایم که هم‌اکنون از همین ذخیره برای توزیع استفاده می‌کنیم.

میرکاظمی با بیان اینکه برای برنج نیز تعرفه ۱۵۰تومانی پیش‌بینی شده است تا بخش‌های خصوصی بتوانند به راحتی برنج مورد نیاز خود را وارد کنند، تصریح کرد: بر همین اساس فکر می‌کنیم موج‌هایی که از نظر خشکسالی در کشورهای دیگر وجود دارد در کشور ما کمترین باشد.

وزیر بازرگانی در پاسخ به سوالی در خصوص تعطیلی سازمان نظارت بر قیمت کالا و خدمات و اقدامات مورد نیاز پس از آن گفت: این موضوع مورد اختلاف برخی حقوقدانان است که ما در نهایت آن را به دولت ارجاع داده‌ایم و قرار شد هر تصمیمی که در پایان اتخاذ شود، ما مجری آن باشیم و برای ما از این نظر بالسویه است. وی در خصوص افزایش قیمت نان و چگونگی نظارت دولت بر این مساله، بیان داشت: نظارت در این زمینه صورت گرفته است و هم اکنون نیز صورت می‌گیرد و تعداد زیادی از خبازی‌هایی که قیمت نان را بیش از حد افزایش داده بودند یا سهمیه آردشان قطع شده، با آنها برخورد قاطع صورت گرفته است.

وزیر بازرگانی با بیان اینکه اگر فقط بخواهیم نرخ سال ۱۳۸۳ را در این زمینه اعمال کنیم، نمی‌توان مدیریت کرد، اظهار داشت: همانطور که می‌دانید هزینه‌های دیگر افزایش پیدا کرده است و باید برای حرکت درست در این مسیر یا یارانه‌ها را افزایش دهیم یا قیمت را تعدیل کنیم.