سخنرانی یک ایرانی در همایش بین‌المللی بازاریابی اینترنتی در ایسلند

گروه بنگاه‌ها- همایش بزرگ بازاریابی اینترنتی با حضور برندهای بزرگ این حوزه، اواخر اسفندماه در کشور ایسلند برگزار می شود.

در این همایش که با حضور مطرح‌ترین برندهای این حوزه و موسسات بزرگی نظیر مایکروسافت، فیس‌بوک، آی‌بی‌ام، ادب و ... در نهم مارس ۲۰۱۲ برگزار می‌شود، مدیرعامل یک شرکت اینترنتی ایرانی سخنرانی خواهد داشت. بیل‌هانت از آی‌بی‌ام، چارلز دود از فیس‌بوک، فیل گرین وود از مایکروسافت، موتوکو از ادب و حمید سپیدنام مدیر شرکت طراحی وب‌سایت کاسپید از ایران از سخنرانان این مجمع جهانی محسوب می‌شوند.

حمید سپیدنام درباره این همایش گفت: در این گردهمایی بین‌المللی که در ریک جاویک؛ پایتخت ایسلند برگزار می‌شود، مسائل روز بازاریابی اینترنتی جهان، نظیر بازاریابی از طریق موتور جست‌وجو، سوشیال مارکتینگ، بازاریابی از طریق ویدو و Seo مورد بررسی قرار می‌گیرد.

سپیدنام با اشاره به دستاوردهای بازاریابی اینترنتی در ایران افزود: در ایران بازاریابی اینترنتی به ویژه در ۳ سال اخیر رشد چشمگیری داشته است، به طوری که علاوه بر بخش خصوصی شاهد گسترش آن در سیستم‌های دولتی نیز هستیم.

وی گفت: در حال حاضر ارتباطات آنلاین به قدری اهمیت پیدا کرده است که ما شاهد هستیم بسیاری از دستگاه‌های دولتی که تنها وب‌سایت‌هایی با یک طراحی حداقلی داشتند که گاه به صورت نمادین اطلاعاتشان را روی آن قرار می‌دادند، اکنون به بهینه‌سازی آن روی آورده‌اند و با طراحی یا ایجاد وب‌سایت‌های جدید و به روز، به ارائه خدمات به مشتریانشان می‌پردازند. این مساله در مورد فروشگاه‌های کوچک و بزرگ نیز صادق است که خود نشانگر تحول در رویکرد سنتی به بازار است.

این فعال اینترنتی در زمینه اهمیت برگزاری این گونه همایش‌ها در کشور افزود: ایران نیز در ماه گذشته شاهد برگزاری دومین همایش بین‌المللی بازاریابی اینترنتی بود.

این همایش که توسط شرکت کاسپید و هلدینگ بیزینس گلدن وی در سالن همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد، مورد استقبال دست‌اندرکاران این حوزه قرار گرفت.

وی ابراز امیدواری کرد که نتایج این گونه همایش‌ها در ایجاد فرهنگ بازاریابی اینترنتی و تحول در این عرصه موثر باشد. سخنران ایرانی همایش بین‌المللی کشور ایسلند اظهار کرد: این درست است که ما در زمینه بازاریابی و فروش اینترنتی فاصله زیادی با کشورهای توسعه‌یافته داریم، ولی این فاصله به حدی نیست که قابل جبران نباشد. البته شاید دسترسی به این امر مهم، حمایت سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی را می‌طلبد که در ایجاد این فضا به شرکت‌های خصوصی کمک کنند.