حمایت بانکهای اتریش از ایران کلید خورد
گروه بازرگانی: هیات تجاری ایالت کرنتن اتریش که به ایران آمده است، روز گذشته مذاکرات اقتصادی خود را با فعالان اقتصادی و نمایندگان بنگاههای بخشخصوصی پایتخت آغاز کرد. مسافران اتریشی، از نمایندگان بنگاههای صنعتی، تجاری و گردشگری ایالت کرنتن این کشور بودند که به سرپرستی وزیر اقتصاد، گردشگری و فرهنگ این ایالت برای انجام مذاکرات اقتصادی به تهران سفر کردهاند.
در گردهمایی فعالان اقتصادی دو کشور که در اتاق تهران برگزار شد، ابتدا مقامات هر دو طرف به ایراد سخنرانی پرداختند و دیدگاههای خود را در جهت توسعه مناسبات دو کشور بیان کردند و به دنبال آن، نمایندگان بنگاههای اقتصادی دو کشور برای یافتن راههای همکاری، به گفتوگو با یکدیگر نشستند.
گروه بازرگانی: هیات تجاری ایالت کرنتن اتریش که به ایران آمده است، روز گذشته مذاکرات اقتصادی خود را با فعالان اقتصادی و نمایندگان بنگاههای بخشخصوصی پایتخت آغاز کرد. مسافران اتریشی، از نمایندگان بنگاههای صنعتی، تجاری و گردشگری ایالت کرنتن این کشور بودند که به سرپرستی وزیر اقتصاد، گردشگری و فرهنگ این ایالت برای انجام مذاکرات اقتصادی به تهران سفر کردهاند.
در گردهمایی فعالان اقتصادی دو کشور که در اتاق تهران برگزار شد، ابتدا مقامات هر دو طرف به ایراد سخنرانی پرداختند و دیدگاههای خود را در جهت توسعه مناسبات دو کشور بیان کردند و به دنبال آن، نمایندگان بنگاههای اقتصادی دو کشور برای یافتن راههای همکاری، به گفتوگو با یکدیگر نشستند. همچنین، تفاهمنامه همکاری میان اتاق بازرگانی تهران و اتاق بازرگانی کرنتن اتریش از سوی روسای هر دو اتاق به امضا رسید. رئیس اتاق تهران در این گردهمایی با اشاره به اینکه در طول هشت ماه گذشته، اتاق تهران میزبان پنج هیات بزرگ اقتصادی و تجاری از کشور اتریش بوده است، گفت: روابط دیرینه دو کشور در حوزههای اقتصادی و شناخت مناسبی که فعالان اقتصادی دو کشور از یکدیگر دارند، مسیر دستیابی به توسعه مناسبات را تسریع میکند. مسعود خوانساری افزود: ایران به واسطه برخورداری از موقعیت سوقالجیشی مناسب در منطقه و نیز حاکمیت امنیت، فرصت مناسبی برای سرمایهگذاران خارجی بهویژه از اروپا است. او با بیان اینکه زیرساختهای لازم در اقتصاد ایران طی دوران تحریمها، ایجاد شده است، گفت: در دوره پساتحریم که از ماههای پیش آغاز شده، نیاز فعلی اقتصاد ایران سرمایهگذاری است و از این رو، در برنامه توسعه کشور ضرورت جذب سالانه ۵۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی پیشبینی شده است. وزیر اقتصاد، گردشگری و فرهنگ ایالت کرنتن اتریش نیز در این گردهمایی، به امضای قرارداد دوستی میان دو کشور در دهه ۶۰ میلادی اشاره کرد که بر اساس آن، حق مالکیت زمین برای اتباع دو کشور و حمایت از سرمایهگذاری و حذف مالیات مضاعف به رسمیت شناخته شد. کریستین بنگر، به حضور این هیات اتریشی در استان کرمان نیز اشاره کرد که به گفته وی، یادداشت تفاهمهای همکاری دو طرف طی این سفر به امضا رسیده است. بنگر با اشاره به حجم یکدرصدی ایران در تجارت جهانی اتریش، افزود: ما نیز معتقد هستیم که این میزان از مناسبات اقتصادی در شأن و اندازه اقتصاد دو کشور نیست و امیدواریم در آیندهای نزدیک سهم ایران از همکاری با اتریش دو رقمی شود. رئیس اتاق بازرگانی ایالت کرنتن اتریش نیز در این نشست، به صادراتمحور بودن اقتصاد این ایالت اشاره کرد و گفت: «کنترلبانک» اتریش که وظیفه آن اعطای تضمین به شرکتهای صادراتی این کشور برای توسعه همکاریها در خارج از کشور است، ایجاد تسهیلات لازم برای گسترش مراودات اقتصادی شرکتهای اتریشی با ایران را از حدود دو ماه گذشته آغاز کرده است. «یورگن مندل» انتقال فناوری و دانش را یکی از محورهای اساسی فعالیتهای اقتصادی اتریش عنوان کرد و گفت: اقتصاد و بازار ایران برای ما از درجه اهمیت بالایی برخوردار است؛ چرا که در همکاری با ایران نه تنها امکان برقراری مناسبات اقتصادی با این کشور را خواهیم داشت بلکه میتوانیم به دیگر بازارهای منطقه نیز راه یابیم. سفیر اتریش در تهران نیز طی سخنان کوتاهی، از سفر هیات بزرگ اقتصادی ایران به این کشور طی پاییز سال جاری خبر داد. «فردریش اشتیفت» همچنین خبر داد که به زودی نمایندگان بانکهای اتریش برای انجام مذاکرات با بانکهای ایران و بهروزرسانی مقررات مالی و بانکی میان دو کشور به ایران سفر خواهند کرد. وی گفت: دولت اتریش در کنار نهادهایی مانند اتاق بازرگانی و اتحادیه صنعتی این کشور در حال گفتوگو و تشویق بانکهای اتریش برای از سرگیری مناسبات خود با ایران هستند.
ارسال نظر