معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری:
شرکتها بر مبنای نوآوری و برندسازی میتوانند درآمدزایی کنند
سیتنا: معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در بازدید از شرکت «دیجیکالا»، این شرکت را زمینهای مناسب برای برندسازی و نوآوری دانست و بر ضرورت توجه به ایدههای نو و خلاقیت در بستر چنین شرکتهایی تاکید کرد. سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در جمع مدیران شرکت «دیجیکالا»، نوآوری و خلاقیت را لازمه اصلی درآمدزایی و ایجاد اشتغال در بستر شرکتهای دانشبنیان عنوان کرد. ستاری برندسازی را از لازمههای رقابتی شدن محصولات بیان کرد و گفت: به طور مثال صنایع دستی زمینهای است که میتوانیم روی آن کار کنیم و کالایی با برند برجسته و رقابتی به مشتری تحویل دهیم.
سیتنا: معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در بازدید از شرکت «دیجیکالا»، این شرکت را زمینهای مناسب برای برندسازی و نوآوری دانست و بر ضرورت توجه به ایدههای نو و خلاقیت در بستر چنین شرکتهایی تاکید کرد. سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در جمع مدیران شرکت «دیجیکالا»، نوآوری و خلاقیت را لازمه اصلی درآمدزایی و ایجاد اشتغال در بستر شرکتهای دانشبنیان عنوان کرد. ستاری برندسازی را از لازمههای رقابتی شدن محصولات بیان کرد و گفت: به طور مثال صنایع دستی زمینهای است که میتوانیم روی آن کار کنیم و کالایی با برند برجسته و رقابتی به مشتری تحویل دهیم. ستاری افزود: دیجیکالا زمینهای برای فروش است و اکنون که به یک برند تبدیل شده است، خود میتواند زمینه مناسب برای نوآوری و برندسازی در حوزههای مختلف همچون صنایع دستی باشد و بر مبنای همین برندسازی، اشتغال ایجاد کند و البته بیش از گذشته به کالاهای ساخت داخل و ایرانی توجه نشان دهد. معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری، با اشاره به توانمندی استارتآپها در برندسازی، بر ضرورت ایجاد این استارتآپها در حوزههایی مثل صنایع دستی توسط شرکتهایی مثل دیجیکالا تاکید و اظهار کرد: این شرکتها میتوانند از طریق شرکتهای بزرگ در زمینه صنایع دستی، به تجاریسازی محصولات این حوزهها کمک کند، تا صنعتی مانند سفال در لالهجین همدان به یک برند جهانی تبدیل شود و فروش داشته باشد. رئیس بنیاد ملی نخبگان، نوآوری و ایدهپردازی را یکی از لازمههای پیشرفت و رقابتپذیری شرکتهایی همچون دیجیکالا برشمرد و بیان کرد: شرکتها برای پیروزی در بازار رقابت، باید بهروز باشند و همواره به ارائه طرح جدید و خلاقیت و نوآوری بپردازند تا با مشتاق کردن مخاطبان نسبت به کار خود، کسب درآمد و اشتغالزایی کنند. ستاری ادامه داد: شرکتهای دانشبنیان که مبتنی بر فناوری و نوآوری هستند میتوانند در حوزههایی مثل صنایع دستی، گردشگری یا سلامت وارد شوند که نیاز به سرمایهگذاری چندان هنگفتی ندارد، اما نوآوری و ایدههای جدید شاخصه اصلی موفقیت در این حوزههاست که با بهرهگیری از پلتفرم شرکتهای دانشبنیان اتفاق میافتد.
نایبرئیس هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی با اعلام آمادگی حمایتهای تسهیلاتی از شرکتهای دانشبنیان افزود: بهطور کامل آمادگی داریم از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی از ایدههای جدید حمایت کنیم. بر این اساس صندوق توسعه ملی امسال ۴ درصد تخفیف برای شرکتهای دانشبنیان اعطا کرده است و سود ۱۴ درصد صندوق نوآوری و شکوفایی که در عمل ۹ درصد است، میتواند به توسعه و تجاریسازی شرکتهای دانشبنیان کمککننده باشد.
ارسال نظر