کارکنان ناراضی مقصران هک سونی
ایسنا: محققان موسسه امنیت سایبری نورس اعلام کردند: در جریان تحقیقات مستقل خود درباره هک شدن سیستمهای رایانهای استودیوی سونی پیکچرز متوجه شدند که گروه کوچکی از افراد از جمله کارکنان سابق ناراضی این شرکت در این جریان دست داشتهاند. به گزارش گلوبال ریسرچ، پیشتر گروهی موسوم به «محافظان صلح» مسوولیت حمله هکری به این استودیو فیلمسازی را برعهده گرفته و تهدیدهایی را علیه سینماهایی که قرار بود فیلم «مصاحبه» (یک کمدی در برابر ترور رهبر کره شمالی) را منتشر کنند، مطرح کردند. پیونگ یانگ بهطور رسمی هرگونه دخالت در حمله هکری به سونی پیکچرز را رد و به آمریکا پیشنهاد کرد که در تحقیقات درباره این موضوع همکاری کند، اما واشنگتن این پیشنهاد را نپذیرفت.
ایسنا: محققان موسسه امنیت سایبری نورس اعلام کردند: در جریان تحقیقات مستقل خود درباره هک شدن سیستمهای رایانهای استودیوی سونی پیکچرز متوجه شدند که گروه کوچکی از افراد از جمله کارکنان سابق ناراضی این شرکت در این جریان دست داشتهاند. به گزارش گلوبال ریسرچ، پیشتر گروهی موسوم به «محافظان صلح» مسوولیت حمله هکری به این استودیو فیلمسازی را برعهده گرفته و تهدیدهایی را علیه سینماهایی که قرار بود فیلم «مصاحبه» (یک کمدی در برابر ترور رهبر کره شمالی) را منتشر کنند، مطرح کردند. پیونگ یانگ بهطور رسمی هرگونه دخالت در حمله هکری به سونی پیکچرز را رد و به آمریکا پیشنهاد کرد که در تحقیقات درباره این موضوع همکاری کند، اما واشنگتن این پیشنهاد را نپذیرفت. کرک استمبرگر، نایبرئیس موسسه نورس گفت: تحقیقات این شرکت نشان میدهد که ۶ فرد مستقیما در این حمله سایبری دست داشتهاند که شامل یکی از کارکنان سابق سونی می شود که به مدت ۱۰ سال در این شرکت سابقه کار دارد اما در ماه مه گذشته اخراج شده است. دیگر مظنونان شناسایی شده شامل دو تن در آمریکا و سه نفر دیگر در کانادا، سنگاپور و تایلند هستند. نورس با این فرضیه که این حمله از داخل شرکت صورت گرفته از اطلاعات افشا شده منابع انسانی سونی برای شناسایی کارکنانی که بهتازگی از این شرکت اخراج شده و مهارت فنی لازم برای انجام این هک را داشته اند استفاده کرده است. آنها یک مظنون احتمالی را شناسایی و فعالیتهای آنلاین وی را رصد کرده و متوجه شدند که وی پستهایی مبنی بر نارضایتی خود از سونی پیکچرز را در شبکههای اجتماعی قرار داده است.
بازرسان نورس همچنین مکالمات مربوط به حمله سایبری به سونی را در یک تالار گفتوگوی اینترنتی (جایی که هکرها با یکدیگر در ارتباط بودند) پیدا کردند. در این تحقیقات مشخص شد که یکی از افراد حاضر در این مکالمات با این پرسنل سابق سونی و سروری که روی آن یکی از بدافزارهای مورد استفاده در حمله جمعآوری شده، ارتباط داشته است.
ارسال نظر