آمارها نشان می‌دهد که شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی بیش از ده‌ها میلیون کاربر در ایران دارند. بنابراین چنین نتیجه‌ای نشان می‌دهد که فیلتر کردن هیچ نتیجه‌ای برای ما نداشته است. از همین رو، نمی‌توان موضوع فیلترینگ را با یک کلمه‌ آری یا نه بررسی کرد.

مدیرمسوول روزنامه‌ «ایران» درباره‌ «فیلترینگ» معتقد است: این روش که با کوچک‌ترین اتفاقی، سایت‌ها فیلتر می‌شوند، بیشتر به نقض قانون و زیرسوال بردن آن منجر می‌شود و زیبنده‌ کشور ما نیست که قداست قانون این‌چنین کم‌اهمیت پنداشته شود.

به گفته روغنی‌ها فیلترینگ موضوعی نیست که بتوان به‌صورت کلی درباره‌ آن صحبت کرد. در اینکه باید یک فضای سالم به‌وجود آید و فرهنگ استفاده از آن نیز ایجاد شود تا ما بتوانیم از نوآوری‌ها وتکنولوژی‌ها بهترین بهره را ببریم، شکی نیست؛ اما باید توجه داشت که نمی‌توان با ایجاد اختلال، چنین فضایی را فراهم کرد.

او نتیجه‌ فیلتر کردن سایت‌ها را تا امروز مثبت ندانست و بیان کرد: آمارها نشان می‌دهد که شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی بیش از ده‌ها میلیون کاربر در ایران دارند. بنابراین چنین نتیجه‌ای نشان می‌دهد که فیلتر کردن هیچ نتیجه‌ای برای ما نداشته است. از همین رو، نمی‌توان موضوع فیلترینگ را با یک کلمه‌ آری یا نه بررسی کرد.

روغنی‌ها با اعتقاد به اینکه بررسی موضوع فیلترینگ به تجمیع نگاه‌های کارشناسی نیاز دارد، تاکید کرد: باید با یک نگاه کارشناسی و با توجه به نتایجی که اقدامات قبلی داشته‌اند، به مطالعه و طراحی سیاست‌های جدید پرداخت. در عین حال، باید کاری کرد که فضاهای تخریبی نتوانند امکان ارائه داشته باشند.