مشاهده اجسام توسط نابینایان با عینک هوشمند
دانشمندان دانشگاه آکسفورد، عینکهای هوشمندی طراحی کردهاند که به نابینایان در مشاهده اجسام کمک میکند. به گزارش «ایسنا»، این عینکها از دوربینهای ریز و یک رایانه جیبی برای ثبت اطلاعات و آگاه کردن افراد از اجسام پیشرو استفاده میکنند. در آینده همچنین نابینایان خواهند توانست نمایشگر، دستگاههای خودپرداز را مشاهده کرده یا منوی رستورانها را بخوانند. این عینکهای بیونیکی مانند یک عینک عادی بوده و با قیمت کمتر از ۱۰۰۰ پوند تا آخر سال آینده به بازار عرضه خواهند شد. بیشتر افرادی که به عنوان نابینا شناخته شدهاند، هنوز میتوانند نور را دریافت کنند و این عینکها بر این واقعیت سرمایهگذاری کردهاند.
دانشمندان دانشگاه آکسفورد، عینکهای هوشمندی طراحی کردهاند که به نابینایان در مشاهده اجسام کمک میکند. به گزارش «ایسنا»، این عینکها از دوربینهای ریز و یک رایانه جیبی برای ثبت اطلاعات و آگاه کردن افراد از اجسام پیشرو استفاده میکنند. در آینده همچنین نابینایان خواهند توانست نمایشگر، دستگاههای خودپرداز را مشاهده کرده یا منوی رستورانها را بخوانند.
این عینکهای بیونیکی مانند یک عینک عادی بوده و با قیمت کمتر از 1000 پوند تا آخر سال آینده به بازار عرضه خواهند شد. بیشتر افرادی که به عنوان نابینا شناخته شدهاند، هنوز میتوانند نور را دریافت کنند و این عینکها بر این واقعیت سرمایهگذاری کردهاند. دوربینهای ریز درون چارچوب عینک اطلاعاتی را که چشم باید ببیند، دریافت کرده و آن را به رایانه کوچکی در جیب کاربر ارسال میکنند. این اطلاعات در آنجا پردازش شده و به شکل ساده برای نمایش روی عدسیها در میآیند. هرچه فاصله فرد یا جسم به کاربر نزدیکتر باشد، درخشش شکل بیشتر خواهد بود. اگرچه این دستاورد ممکن است چیز زیادی به نظر نرسد، اما میتواند به کاربران اجازه خرید مستقل یا استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی را ارائه کند. توسعه بیشتر نرمافزار رایانهای این عینک به کاربر امکان شناسایی ایستگاههای اتوبوس و شماره آنها را خواهد داد. حتی ممکن است در آینده افراد نابینا بتوانند صورت غذای رستورانها را با استفاده از اطلاعات پردازش شده دوربینهای عینکشان بخوانند.
ارسال نظر