عرضه سیستمعامل واحد برای رایانههای رومیزی و موبایلی
نخستین نسخه از سیستمعامل Ubuntu برای دستگاههای موبایلی با هسته مرکزی ارائه شد و این نسخه از سیستمعامل به گونهای طراحی شده است که میتواند به صورت همزمان روی رایانههای رومیزی و گوشیهای هوشمند استفاده شود. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سلولارنیوز، شرکت Canonical نسخه جدید سیستمعامل خود موسوم به Ubuntu ۱۳. ۱۰ را به گونهای روانه بازار کرد که از آن میتوان به صورت همزمان روی رایانههای رومیزی و گوشیهای هوشمند استفاده کرد. این شرکت نخستین نسخه از سیستمعامل Ubuntu برای دستگاههای موبایلی هسته مرکزی سیستمعامل را ارائه کرد و رابط کاربری موبایلی باید برای بهکارگیری همه قابلیتهای آن مورد استفاده قرار میگرفت.
نخستین نسخه از سیستمعامل Ubuntu برای دستگاههای موبایلی با هسته مرکزی ارائه شد و این نسخه از سیستمعامل به گونهای طراحی شده است که میتواند به صورت همزمان روی رایانههای رومیزی و گوشیهای هوشمند استفاده شود.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سلولارنیوز، شرکت Canonical نسخه جدید سیستمعامل خود موسوم به Ubuntu 13.10 را به گونهای روانه بازار کرد که از آن میتوان به صورت همزمان روی رایانههای رومیزی و گوشیهای هوشمند استفاده کرد. این شرکت نخستین نسخه از سیستمعامل Ubuntu برای دستگاههای موبایلی هسته مرکزی سیستمعامل را ارائه کرد و رابط کاربری موبایلی باید برای بهکارگیری همه قابلیتهای آن مورد استفاده قرار میگرفت. «ریک اسپنسر» (Rick Spencer) که مدیریت گروه مهندسی نسخههای کاربری Ubuntu را برعهده دارد گفت: «این یک اقدام قابل ملاحظه در تاریخ فعالیتهای Ubuntu محسوب میشود. سیستمعامل Ubuntu هماکنون روی دستگاههای موبایلی مبتنی بر پردازنده ARM و سرورهای مدرنHP Moonshot ARM مورد استفاده قرار میگیرد و تمام قابلیتهای پلتفرمهای x86 را بهطور کامل ارائه میدهد». شرکت Canonical اعلام کرد که هماکنون همکاریهایی را با شرکای خود آغاز کرده است تا به موجب آن در سال 2014 میلادی گوشیهای هوشمند مبتنی بر سیستمعامل Ubuntu را روانه بازار کند. البته باید گفت که همکاریهای اخیر این مرکز برای ساخت تلفنهای همراه مبتنی
بر این سیستمعامل به دلیل پایین بودن سطح درخواست بازار با موفقیتی روبهرو نشده است. «مارک شاتلورث» (Mark Shuttleworth) موسس بخش Ubuntu در شرکت Canonical گفت: «ما به واسطه فعالیت طراحان و همکاریهای قابلملاحظه برای پذیرش اولیه سیستمعامل Ubuntu موفق شدیم یک محصول متفاوت را برای کاربران ارائه دهیم. یک چارچوب ویژه مخصوص رابط کاربری که میتواند روی انواع سیستمهای رایانهای شخصی مورد استفاده قرار گیرد».
ارسال نظر